azt is rá lehetne akár írni, hogy steller zsolti honlapja. Érdekes, hogy van egy ember, aki fáradozik egy honlappal, elég sokat dolgozik vele, és te meg megmondod, hogy mit ne kérjek tőle, mert azt hogy gondolom. az illetékes meg nem is reagál...
én kértem. egyszerűen kértem, mert úgy gondoltam, úgy jobb. de nem kell csinálnia semmit. Úgy csinálja, ahogy akarja. Soha nem volt ebből gond. Annyi felvetés jött, hogy nem egyértelmű. nem én találtam ki. Óriási problémát okozva mertem kérni, gondoltam az emberek kérnek dolgokat, ami esetleg előrébb viszi a helyzet állását. Lehet, hogy vanek is kér még majd valamit. És ezt befejeztem. Ha a vanek a saját gondolatait érvényesíthetné, előrébb járhatnánk.
Zsolti, ez azért erős túlzás, egyrészt KKK szurkolók a szerkesztők, a KKK a főtémája, 90%-ban a KKK-ról is szól, másrészt azért a KKK címere ott van a bannerján...
Úh... a francnak kellett pependrének felhoznia ezt a szurkolói honlapos témát.... :)
Ez tényleg műbalhé, nem kell ezen vitatkozni, gyerekek! Szerintem, aki régebb óta olvasta a kaposvári kosárlabdával foglalkozó oldalakat, fórumokat - és nem csak a hírek fejléceit, mint én néha :) - az tudja / tudta, hogy régen volt a kaposkosar, mint hivatalos, és a delfinek, mint szurkolói oldal. Aztán idén nyáron megjelent a kaposvarikosar is, illetve kaposkosar megszűnt átadva a helyét a delfinek, amely szurkolói honlapból hivatalos lett.
Én örülök mind a kettőnek, olvasom mind a kettőt, nekem külalakra jobban tetszik a delfinek, de a kaposvarikosar is nagyon profin nyomja, de ezt többször már nem írom le. :)
Felesleges problémázások helyett inkább írjátok le, hogy hogyan fogjuk megverni a Kecskemétet! :)
Nekem az nem tetszik,hogy egy mindekitől független kosárlabdahonlapra miért kéne ráirni bármit is amikor tök semmi köze a KKK-hoz delfinekhez vagy bármihez.Én sem szolók,hogy a delfineket vagy a kaposkosarat miért csinálják vagy akár fél évig miért nem csinálják.Miért nem tökmind1,hogy szurkolói vagy nemszurkolói.Had csinálja a szerkesztő úgy ahogy neki tetszik aztán legfeljebb ha valakinek nem tetszik nem néz rá.
akkor reklám: sálakról a szurkolók beszéltek, a kaposkosár megígérte, hogy támogatja a sálakat anyagilag. szurkolói pólók megrendelhetők a honlapon: http://www.delfinek.hu/index.php?func=full&id=244
Az pl. nagyon jó ötlet lehet, hogy írd meg a kérdéseidet, ha vannak, és beleszőjük a riportba. itt is írhatsz, miről szeretnél olvasni, de a honlapunkról is írhatsz emailt is, bármilyen ötletet szívesen fogadunk.
Engem jobban érdekelne pl. valami belső infó a csapatról, vagy egy jó riport az edzővel. Pl. , hogy élte meg a bajnokság kezdeti vereségsorozatát, és hogy tudja kezelni a négy egymásutáni győzelmet. Vagy mi van a szurkolói sálakkal, pólókkal, nagy volt a kezdeti lendület a bajnokság előtt, de sehol semmi. Vagy alulinformált vagyok?
hát látod, hogy nem, mert vannak emberek, akiknek nem az. De ha már úgyis rajta van, azért mertem ilyet felvetni, hogy jó lenne, ha ráírá a felső részre, ahol jól látható, mint ahogy a bannerén van. De ezzel látom, hogy valami akkora dolgot kértem, hogy fantasztikus, hogy jövök én ahhoz, hogy ilyet kérjek, biztosan valami rosszban sántikálok... nem értem továbbra sem a problémát az ügyben. De hát ha ez ekkora kardinális kérdés, hogy egy szurkolói honlapra nem lehet jól láthatóan ráírni, hogy szurkolói honlap, akkor nem kell ráírni. Arról sem tehetek, hogy valaki nem látja, és azt sem tudják sokan, hogy a pezsgőt nem a mi honlapunk adja, mert van akinek még mindig egy a kettő, mert tulajdonképpen egy ügyért hajtunk, vagy nem?
Te is elolvashattad volna, mielőtt hőzöngsz, hogy ez nem szurkolói oldal. Én elolvastam eddig is, de pl az említett B.B. és még néhányan akkor sem tudták, hogy a két lap nem azonos és nem egy ember csinálja. Most én tehetek erről? Szerintem nem. Azt hittem, az emberek megfelelőbb tájékoztatása nem baj. De úgy látszik ebben is tévedtem. Én a visszajelzésekre alapoztam.
nekünk már az univer kiszállása óta egyáltalán nincs hivatalos honlapunk, már szeptember msáodik hetére igérétk, hogy kész lesz, de azóta semmi nem változot...
Jó témát találtatok, igazán tartalmas vitát folytattok, a semmiről. Miért baj az, ha két hasonló, de nem azonos nevű honlap müködik? Végre a csapat jól szerepel, lehetne a kosárlabdával foglalkozni, erre ilyen buzisággal foglalkoztok, hogy milyen nevet használnak a laptulajok. Én még mindig azt mondom, hogy a Vanyek csaja q....a jó ötlet volt, mindenki beszél róla, nem veszitek észre.
A kaposkosarról csak annyit, ha jól megnézzük, fél év szünet után kezdett működni a delfinek helyett, vagy nem?
Stellerzs, mit vitatkozol, szurkolj, mint eddig tetted. Jó lenne tudni, ki a kaposkosar, jók az infói.
Nem hiszem,hogy ez rád vagy bárki másra tartozna.De szerintem megoldjuk a gyengébbek kedvéért a kérésed.Mondjuk,hogy ez nem a KKK hivatalos veboldala felirat jó lesz?
Félrevezetni azzal, hogy szurkolói honlap????? De egyébként nem kell ráírni, hát véletlenül sem szeretnék olyant kérni, ami kellemetlen, vagy lehetetlen. De neked mi a közöd a vanek szurkolói honlapjához, hogy az írod, nem szeretnénk?
Benne van az írásodban a válasz,a mi oldalunk nem a KKK szurkolói honlapja hanem egy kaposvári kosárlabdázással foglalkozó honlap.Ezért nem kell szerintem felirni a fejlécbe a kérésedet.Szerintem semmi nem utal arra,hogy a KKK hivatalos honlapja lenne ellenben a KKK által üzemeltetett delfinekkel(esetleg felirhatnátok a delfinek bannerjére,hogy ez a hivatalos honlap így senki nem tévesztené össze) Tehát nem szeretnénk senkit félrevezetni azzal,hogy ez egy szurkolói honlap.
Gondolom én vagyok eccerű, de nem értem mi a probléma. Van két oldal, szerintem megkülönböztethetőek, és szerintem mindegyik faszányos lett. A kaposvárikosár minden igényt kielégítő, a kaposkosár is informatívabb lett, mint vóóót. Inkább örülni kellene, hogy vannak, meg vannak, akik csinálják őket.
Kedves Steller Zsolt, ügyvéd úr! Ajánlom figyelmedbe a következő linket: http://www.delfinek.hu/index.php?func=full&id=181 Valamint megkérdezném, hogy tényleg lehetetlent kértem azzal, hogy a vanek a bannerján és a honlapján egyértelműen jelezze, hogy szurkolói honlap? A tegnap felsorolt összes lapon szintén egyértelműen látható, hogy szurkolói lap. Így van ez minden városban. Mi ezzel a gond? Nem azért, mert ez a heppem, hanem például a Bajsz B., aki a videókat csinálja, szurkoló, fogalma sem volt róla, hogy nem együtt csináljuk a két lapot, és még több hasonló példát tudnék mondani, aki nincs tisztában a helyzettel, mert nem olyan bennfentes, mint te. Ráadásul más városban végképp nem tudják, csak ha ki van írva egyértelműen. Régen a delfinek volt a szurkolói honlap, ez is kavarc a fejekben. Nem a kaposvári kosár nevével van a probléma, ill. nincs is probléma, ha te nem problémáznál. A teljesen jó név, hiszen a kaposvári kosárlabdával foglakozik, mi meg csak a klubéval. A bannerjére is felírta, hogy szurkolói honlap, köszönet érte, az legalább már egyértelű. Nem hiszem, hogy olyan dolgot kértem, ami teljesíthetetlen vagy óriási kérés, vagy igen? Nem lehet jelezni, hogy szurkolói honlap egyértelműen? Vagy mi a gond? Nem értem ráadásul, hogy ez neked aztán miért gond vagy egyáltalán beszédtéma ... Tessék, legyen beszédtéma: szavazzatok, hogy rá lehet-e írni a vanek nőjének a fejére :-)), hogy szurkolói honlap? Véleményetek? Vagy lehetetlen?
Bocs hogy beleszólok, eddig leginkább olvasgattam itt is, a delfineken is és a kaposvárikosáron is. Nem értem mi az összetéveszthető, mert egyértelműen ott van, hogy a kaposvárikosár a szurkolók weboldala. A delfineken nincs is kiírva hogy az a csapat hivatalos weboldala,a szövetség honlapján ez van:
Ami utóbbi ugyebár nincs isha beütöm, a delfinek.hu jelenik meg...??? Nem értem ezt az egész vitát, legyen csak a csapat hivatalos oldala a kaposkosár, a szurkolóké meg a kaposvári kosár. De akkor ne a delfinek jelenjen meg a fejlécen, ahogy ezt már valaki írta. Nem azért,mert ügyvéd vagyok mellesleg, de ez így valahogy nem stimmel. Az hogy a név hasonlít, hát istanem, van máshol is sok ilyen. A domain-név védett, engedélyezett, senki nem köthet bele. Más. Régebben szívesen olvastam a delfineket is, de valahogy eltűnt ez év elején. Ennek pótlásaként jött létre nyáron a kaposvárikosár, kimondottan a szurkolóknak, kosárbarátoknak ahogy olvastam. Akkor még sehol se volt úgy tudom a kaposkosár és a delfinek se. Aztán a kettőből egy lett vagy mi. Ez se tiszta teljesen. Aztán meg sokszor nem is működött, korlátozott hozzáférés ??? A fejléchez nem tudok hozzászólni, az a készítők dolga. Vélemény persze lehet. Most látom elsőre milyen sokat írtam, elnézést mindenkitől.
Ettől az oldaltól vár a kaposvárikosár nagyobb nézettséget,ezért is találták ki ilyen összetéveszthetőnek.A delfinek meg úgy tudom nemhivatalos szurkolói oldalnak indult,miért is használják ezt?