Egyébként én azért mondtam, hogy olyan Vespertine-szerű a borítója, mert sok benne a nagyon vékony vonal. Pontosabban az előző kis képen volt olyan vespes keretben. A nagy képnél ez már nincs meg. De mér megvannak a lágy hajszálak meg a láncok, amiken a betűk lógnak.
De annyi szent, hogy nagyon belejött a meztelenkedésbe az utóbbi időben :o)
A lényeg. Jó lesz ez. Björk nem csinál rosszat, a Matmosszal együtt meg pláne nem.
A Debut borítója egyszerű volt, de a klippek annál különlegesebbek... nem beszélve a "recorded live at the toilette in Milk Bar" jellegű megjegyzésekről... :))
A Post már a klippek terén is belesimult a korhangulatba, de mindvégig érezni lehetett, hogy azért ez nem olyan hétköznapi dolog...
Én arra céloztam, hogy Björk maga a különlegesség megtestesítője a szövegeiben, a fotóiban, a zenéjében, a klippjeiben... még az egyszem filmje se egy egyszerű darab volt, és szintén furcsamód mégis Arany Pálmát kapott...
Ha Madonna az örökös megújuló (khhm), akkor Björk a közénk pottyant idegen, egy párhuzamos dadaista dimenzióból
Rosszul fejeztem ki magam. nem furcsa, inkább különleges. És nem csak a nagy mellek és a haj miatt. valami le akar jönni a borítóról, de nem tudom mi az
Hogy hajból van,az biztos,de az már nem biztos,hogy a saját haja(sztem nem).Valószínű ezzel azt akarja jelképezni,hogy minden emberi anyagból van rajta,mint ahogy a cím is mutatja.
Björk nem a mű dolgok híve.Tutira veheted hogy az övéi!:))A Pagan-ben sem kicsik.Nameg elfelejtetted azt,hogy nemrég megint anya lett.Biztos nőttek a "dudái" kicsit attól is!:)))
Nagyon ráérek ma: azon gondolkoztam, hogy ez tényleg a(z ő) melle-e? Mert valahogy olyan nagyon vékony és rajzolt az a vonal a két cici között. Meg különben se ekkora, push up ide vagy oda. Ráadásul műanyagnak néz ki.
Ezek szerint végleg eloszlott minden remény az ütősebb hangzástól.
A Vespertine stílusát lehetett volna alakítani ütemesebb alapokra, de az, hogy mostmár az a kevés háttércsörges sem lesz, az már sok.
Én nagyon szeretem a Vespertine-t, teccik, hogy lágyabb az eddigieknél. De a sima vokál album már tényleg furcsa lesz. Valami nagyon beütött ennél a csajnál. (ezt nem szívesen írtam).
Hopp!Rákattintottam eme képre a björk.com-on,hogy elmentsem,és ezt írta ki a kép megnevezéseként:"medullacover".Tehát ez a borító.Jó tudni.Nekem nagyon teccik:)