Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Nekem 5-10x-os sebesegel tolja az iTunes, az se zavarna ha lassabb lenne, mert igy tudom hogy tuti ok. Van egy rakas okos progi altal konvertalt mp3-am haveroktol es jonehany katasztrofalis minosegu akad recseg...
Mégis működik a dbPoweAMP progi! Nullát mutat folyamatosan az állapotjelző, de csinálja! Egy órás Petőfi adással kb 1 óra 2 perc alatt végzett. (Real===>mp3) Szerintetek rádiós felvételeket milyen minőségben érdemes konvertálni?
Ezt a programot nem ismerem, de majd kipróbálom. A winampos módszer sem működött minden esetben (legtöbbször viszont igen), bár ezt hajlamos voltam a vindóz lelkivilágára kenni. Lehet, hogy a kódolás miatt nem működik, elvileg mindenhol közlik, hogy ez védett tartalom, talán variáltak valamit...
Amíg nem volt telepítve a RealPlayer addig error-t írt ki minden .rm file konvertálásra. (A codekek akkor már installálva voltak.) Miután telepítettem a Real-t már hibaüzenetet nem írt ki, de nem is konvertál.
Mást nem próbáltam átalakítani, ill. rm-ből AAC-t, de az sem ment.
Ezt a programot én is megtaláltam, sőt az összes Real-féle codeket letöltöttem hozzá. Azonban konvertáláskor mintha lefagyna a program. Számolja az eltelt időt, de nem csinálja az átalakítást. Folyamatosan 0%-on áll. Mi lehet a probléma?
En mindent az iTunes-el grebelek be, a minap megevet egy masolas vedet cd-t is :). Plusz valahol olvastam hogy az mp3 encoder az megnyert valami tesztet is.
Talán másolásvédettre gondolsz, nem? Semmi köze az EU-hoz, a kiadó ökörsége, ettöl a CD már csak CD-nek látszó tárgy, nem felel meg a CD szabványnak. Ha a külsö borítón nincs erre utaló figyelmeztetés, nyugodtan vidd vissza a boltba, hogy hibás!
Nem tudtok olyan progit - Linux :-) A vindóz alatt eddig az Audiograbber (freeware) csont nélkül vette a klf másolásvédett CD-ket.
Én is így voltam. Eltartott egy ideig mire megtaláltam az igazit: Easy CD-DA Extractor 8.
Nagyon egyszerű program, megbízható, gyors meg mindent tud. Sztem mindenképp megér egy próbát.
Ez a Cloneshites podcast egész jó, csak nincsenek chapterekre bontva a számok...
Ja és lehet hogy írtam már, de már vannak új tagok is, szal a laptopom még most se akarja érzékelni az írásvédett zenei cd-ket (eredeti). És így az ipodomra se tudom őket rátenni. Nem tudtok olyan progit amivel ezt (gondolom valamilyen hülye eus szabvány ez is), ki lehet kapcsolni. Mert még le se játsza... :'(((((((
Az iTunes szerintem jó lesz. Király az a progi :-)
Tudtok ajánlani egy jó konverter programot, amivel real file-ból lehet mp3-at, vagy AAC-t átalakítani? Találtam néhányat a neten, de egyik sem az igazi. (Lefagy, vagy 1/3-át konvertálja, mert demo változat stb.) Szóval egy megbízható szoftver kellene.