Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Helix - az első három részt abszolváltam és azt kell mondjam Ronald D. Moore egy sorozatos ember lesz. a BSG-t soha nem fogja tudni túlszárnyalni. ez az új antarktiszos, fertőzéses történet nagyon lerágott csont. és nem csak a történet eredetiségével van baj. minden mással. látszik, hogy low budget projekt, nagyon béna színészekkel rakták tele és nagyon úgy tűnik az első három részben nagyjából mindent el is lőttek. nem hiszem, hogy ezt a dolgot több évadon keresztül lehetne húzni. én már most unom. folyamatos szuzpenz, de nincs katarzis a jelenetek végén, mindig valami banális hülyeséggel érkezik a cliff hanger, erőltetett 60'as évek könnyűzenével aláfestve, mintha lenne bármi is, amit oldani lehetne vele. ez még viccesen is hat:) csodálkoznék, ha nem kapna kaszát az évad végén.
Hát, arra gondoltam, hogy a főnök az korrupt, de mint Vic ő se teljesen szar alak, de közben kiderült, ez egy spin-off, a Chicago fire-é,
ott amugy egy vér rohadéknak lett beállitva, korrupt, fenyegette a kölyke miatta tűzoltókat etc. de nem árulok el titkot, az 1/13 ban kiderült, hogy a belsősöknek dolgozik. De úgy, hogy azt a szálat meg lehet csavarni még.
Ettől függetlenül a csávó nem szarral gurit, a nyitó meg zárójelenetben is villant olyat, amivel egyszerre szegi meg az összes jogszabályt meg törvényt Amerika felfedezése óta :)
Lehet hogy túl sok szar sorit néztem mostanában, de ez jól indit.
Kilöknek egy főszereplőt is, aki pedig fontosnak tűnt már a tűzoltós felvezetésben.
A két sorozat működhet ugy együtt, mint egy piszkosabb 3. műszak.
De ez pergős, elég dirty.
Van még két uj, az Intelligence (ha jól irom) az kicsit klissés, de pörög, egy ex- delta force os agyában egy olyan chip, amivel minden létező kommunikációs kütyübe be tud lépni mindezt egy olyan szervezetnél, amihez a CIA jár jelentést tenni :)
A másik ez a Helix, ami viszont kva nagy klissé halmaz szvsz, végig se tudtam nézni, ráadásul a harmatos sztorit nem is epizodikusan viszik az első alapján, ugyanis dupla epizodnak irják és nincs lezárva.
De van benne minden, ősi virus az Antartktiszon (a la Thing) bujkálás a szellőzőkben (Alien) rohadék civil cég+alkalmazottak (Aliens)
bunkó, korrupt katona (összes amerikai film, kivéve amit a sereg támogat:P)
Jó volt, tetszett. Nem is számítottam rá, hogy ez az évad is ennyire leköt majd. A Brody család perceiért nagy kár, kész tragédia volt az a vonal, szerencsére a sori második felére erre a készítők is rájöttek.
Azt nem igazán értem, hogy hogyan és főleg miért akarják folytatni. Tökéletesen lezárták a sorozatot, de lesz 4.évad. Hm.
Lehetne, de.... nem akarom túlokoskodni a dolgot, viszont az én logikai rendszerem szerint nem az apa volt. A kislány félhetett tőle minden egyéb ok miatt is, pont azért, mert olyan elborult, agresszív, őstulok volt. Épp ezért eleinte ugyan nyilván tagadta volna, ha ő tette, de előbb-utóbb kinyögi. Amikor leírta, hogy no one tette, azért írta, mert tényleg nem volt tisztában vele, mi történt- >mivel teljesen el lett kábítva a rendőr által. Azokon az orgiákon senki nem volt magánál, Tui is gyakorlatilag úgy lett terhes, hogy azt sem fogta fel, mikor és mily módon történt.
Az, hogy otthon puskákkal, idióta tesókkal és egy még barmabb apával volt körülvéve, hab volt a tortán. Az külön gyönyörűen lett megoldva, hogy az utolsó utáni pillanatig az apa legyen a legfőbb gyanúsított... minden körülmény neki kedvezett látszólag.
Szerintem nem, az csak a fedősztori volt! Mivel a rendőrpasas szervezte azokat az orgiákat a kiskorúakkal, ezért gyanítható, hogy rákente az apára... nagyon neki állt a zászló, mindenki kinézte belőle stb. Valójában nem lehet tudni, ki volt, (vagy maga a rendőr), mivel annyian végigmentek a kiscsajon....