Szia, itt minden fent van: http://service.lego.com/en-us/buildinginstructions/, ezeken az útmutatókon fent vannak az alkatrészlisták is, és ha valami kombinálható, akkor az is (pl Hero Factory-nál nagy hasznát vesszük, mert Combi BI nincs nyomtatásban, csak .pdf-ben).
A fantáziájukat használják is a srácok, azonban a "mi mást" lehet még kirakni, úgy értettem, milyen egyéb "gyári" szett rakható ki még teszem fel, a meglevő 12-15 szett-ből. Nyilván nem a star wars millenium falcon, de sok kisebb jármű, épület, miazmás biztosan kijön belőle - amikhez leírás is van. Max a kockák szine eltérne, de az nem nagy baj.
Gyermekeim nevében kérdezném, hogy van esetleg olyan oldal, ahová ha megadom a jelenleg meglévő lego készleteink típusát, akkor számbaveszi a kockák inventory-ját, illetve, hogy ebből a össz. listából mi mást lehet még kirakni? Vagy ez hiú ábránd? :)
van egy kupac eladó készletem és figurám, vegyesen újak, használtak, bontatlanok. Részletesebb információ és árak itt: http://aprod.hu/hirdetesek/user/4Dtj/ . Nagyobb mennyiség vásárlása esetén hajlok a kedvezőbb árképzésre :)
Van egy 1976-os űrbázisom, meg egy űrhajó a laborral, meg egy pár apró.
Modell számokat most nem tudok.
Én most a kicsi fiammal Star Wars témát gyűjtünk, ha van valakinek használt - az se baj ha egy-két elem hiányzik , és nincs doboz, leírás - érdekelne megvételre.
Eladó Technic LEGO 8838-as motor, dobozzal, összeszerelési útmutatóval, 4000 Ft-ért. Továbbá a képeken látható Technic LEGO tűzoltóautó 7000 Ft-ért és egy Technic LEGO helikopter 3000 Ft-ért (utóbbi kettőhöz nincs építési útmutató). Ezeken kivül Duplo LEGO + vonat és ömlesztve vegyesen Legoland. Érdeklődni csak e-mailben: djurkevic@torzsasztal.hu, tárgyba írja be "LEGO"
Hol lesz legközelebb ilyen jellegű kiállítás? Nekem is volna egy 70db-ból álló gyűjteményem, mind a 80-as évek elejétől a 90-es évek elejéig kiadott készletek. Szívesen kiállítanék én is.
Van néhány lego-m amitől könnyes búcsú közepette megválnék. Az áldozatok:
9493 Star Wars X-wing Starfighter
7256 Jedi Starfighter & Vulture Droid
6205 V-wing fighter (ebből kettő van)
7655 Clone Trooper Battle Pack
7296 Dino 4WD Trapper
3-4 könnyen pótolható elem hiányzik + az egyik gyík nemtudom hová tűnt, de lehet hogy még ezek is meglesznek. Csak egyben adom el. A 6 db szett ára 20000 ft. Akit érdekel toljon privátot. (Személyes átvétel BP-n)