Már megtaláltam közben.Am tévedsz,veletek játszanak majd...:D Ha beleszólhatok,a bolti is jó lesz...Mondjuk ha te vezetsz annyira mégsem nyerő a taktika
hm. az említett úr már szóvá is tette h idéztem. nos, nem Pista. ezen is meg fog sértődeni. ki se merek menni holnap a meccsre. maradok otthon, mutter úgyis gulyáslevest készít. azt meg szeretem.
én gondolkodtam rajta, de nem akartam a feszkót növelni itt a rangadó előtt.
elég érdekes amúgy az olvasata, és az időzítése a cikknek. én pl a megrendelő helyében jövő hét szerdán nyomtam volna be, nem most. most nincs itt az ideje. vagy télleg ennyire nagy a baj? na, bennfenntesek???? igaz mégis a híres összeesküvés elmélet?
amúgy egy itt meg nem nevezendő, read-only szurkoló (:)) véleménye az volt, hogy jó lenne ha mindenki tenné a dolgát. értsd: játékos játszon (értsd: edzés, hajtás, meccs), edző foglalkozzon a "szakmával" (edzések vezetése, szakmai koncepció), klubvezető teremtse meg ehhez a technikai és anyagi feltételeket, szponzor meg adja a zsét a mutatványhoz, szurkoló meg szurkoljon. és akkor révbe ér(het)ünk
Megjelenés dátuma: 2008. január 25. 04:29.00 Szerző:
Haladásunk útja lehet jó, ám a jelenben ez még nem biztató. Napjainkban az igeidők jelentősége megnőtt, örülhetünk a múltnak, bizonytalanok vagyunk ...
Haladásunk útja lehet jó, ám a jelenben ez még nem biztató. Napjainkban az igeidők jelentősége megnőtt, örülhetünk
a múltnak, bizonytalanok vagyunk a jelenben,
s ez kihat a jövőre.
Mint az Albacomp kosarasainak az esetében. Mert csak a szépre emlékezhetünk, a 10 év alatt szerzett 3 aranyra,
3 bronzra, az 1 ezüstre. De mit ér ez a mában? Nyáron új csapatot, szebb jövőt kezdtek építeni, új edzővel, 7 új játékossal. Mégis: a jelenben nyoma sincs a jövő idejének, van sok játékos, de csapatnak még a körvonala sem látszik. A jelenért (jövőért) persze azok tehetik a legtöbbet, akik ezért (nem kevés) fizetést kapnak.
Az ezerfejű csendesen szomorú, vagy hangosan mérges. Hiába, jobbhoz szoktak, indulataik érthetőek, még ha nem is fogadhatók el. Nehezen érthető, hogy azok a vezetők, szponzorok, akik korábban, a szépséges múlt idejében csak köszönő szavakat kaptak, azok ma minden jóban részesülnek, csak köszönő szavakban nem. Aligha lehet egészséges, ha a lelátón szidják azt, aki a konjukturálisnak nem nevezhető jelenben anyagi áldozatokat hoz a csapatért, aki nélkül nem lett volna gazdag múlt. Régebben a köszönet a mindennapok hozadéka volt, ma a buzdítás vált szükségszerűvé. Mert a bajban ismerszik meg, hogy hányfelé is képes nézni az ezerfejű! Most egyfelé kellene
vetni tekintetüket, hangjukat felemelve segíteni
a mában, hogy létezhessenek a jövőben. És mint látható, ez nem csupán
Szerintem egyáltalán nem. De majd holnap meglátjuk. Robinak nem lesz könnyű estéje az biztos.
Bradford meg megnyeri nekünk a meccset. Nézegettem Cory statjait az Ase ellen, hát ritkán dobott 40 alatt.
(Arról az aprócska tényről persze hallgatok, hogy ilyenkor általában az Ase nyerte a meccset. Amikor meg 8 pontot dobott ellenük, akkor meg a Kecskemét -a kupát. :-)) )
Szerintem most tedd meg! Különben megint hónapokat kell várni, hogy alkalmat adjon, és addig is olvashatjuk azt a sok hülyeséget, amit itt is összehord....
Ezzel csak anyi a gond, h Boozer 5-ös centerhez és Guláyás ellen fájdalmasan elégtelen (ne legyen igazam), de a minimális célokra talán meg fog felelni - más kérdés h ezekért nem biztos h itt kellett voléna tartani, mindegy (cáfoljon rám).
Borko kiesésével Nuberre is szükség lehet, kíváncsi vagyok mit tud, mennyi időt hagynak neki, és ennyi mellőzés után mennyire akar teljesíteni.
Ja, Gekko, már korábban is meg akartam kérdezni, csak mindig kiment a fejemből, hogy nincsen véletlenül olyan valaki a családodban, aki a Józsefben tanít?
Lamont Boozer az Albacomp játékosa marad, így játszhat a Paks elleni rangadón is - ellentétben Velibor Radoviccsal, akit sérülése megakadályoz ebben.
Az amerikai center próbaidőn volt Fehérváron, két mérkőzésen lépett pályára. Goran Miljkovics szerint erőnléti lemaradása ellenére használható játékos, aki keményen védekezik, és a mérkőzések egyes szakaszaiban tehermentesítheti Bencze Zolit a palánk alatt. A klubvezetés, konzultálva a vezetőedzővel úgy döntött, Boozer szerződését meghosszabbítja. Az ötös centerre nagy szükség lehet a szombati, Paks elleni meccsen, ahol Gulyással kell felvenniük a harcot magas embereinknek. Nem lesz viszont a pályán Velibor Radovics. A zalaegerszegi mérkőzés ötödik percében beszakadt egy izom Borko combjában, emiatt már akkor és azóta sem térhetett vissza a többiek közé. Jelenleg pihen, a jövő héten már mozoghat. A Pécs elleni idegenbeli találkozón reményeink szerint újra szerepelhet, de a szombati bajnokit és a jövő heti kupameccset biztosan kihagyja.