Keresés

Részletes keresés

pákosztos cica Creative Commons License 2024.03.16 -3 2 2918

Jóval kevesebben voltak, nagyon szét volt szórva a "tömeg". 

A beszédről itt már korábban írtam pár sort, de nekem az jött le rejtve, hogy az a cél, hogy generációkra akarja átörökíteni a hatalmát és a vagyonát. 

Rég (soha) nem csináltam ilyet, de olvasgatom, ízlelgetem.

Állítólag minden szövegét saját maga írja.

A Hamlet ugrik be: 

Őrült beszéd, őrült beszéd: de van benne rendszer. 

(Polonius)

Előzmény: Káli. (2917)
Káli. Creative Commons License 2024.03.16 -1 0 2917

10 éve nem hallgatok és nem nézek semmiféle beszédet, tegnap megtettem! Néztem a zászlókat, voltak buszok! :(

Előzmény: pákosztos cica (2913)
Rendszer.hiba Creative Commons License 2024.03.16 -1 0 2916

Szerintem azt már megtalálta (nem hiszem, hogy ez a fickó lenne) . Egész biztosan sok mindent lepapíroztak ... A zsákmányt és a hatalmat meg akarja védeni. Bármi áron.

Előzmény: Káli. (2915)
Káli. Creative Commons License 2024.03.16 -1 0 2915

Még az sem kizárt, hogy OV. keresi az utódját! 

Előzmény: Rendszer.hiba (2914)
Rendszer.hiba Creative Commons License 2024.03.16 -1 2 2914

Kb három hete is leírtam, nekem rossz érzésem van a fickóval kapcsolatban,  itt valami nagyon bűzlik. S bizony, egyre jobban!!!

Játsszunk el a gondolattal... Mit tenne orbán akkor, ha a többé-kevésbé megszelídített-kontrolált házi-ellenzékét új tagokkal akarná bővíteni, s netán pár, neki kényelmetlent el akarna tüntetni? Pl zavarja őt az MKKP, vagy túl veszélyesnek érzi Hadházit?

Volt mostanság pár kellemetlen botrány, ami szavazatvesztést hozott a fidesznek, ezt bizony szeretné akár közvetett módon is visszacsatornázni a fideszhez....

Előzmény: Káli. (2910)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.03.16 -2 2 2913

És ezt nem meglátni, tényleg politikai vakság. 

Ami viszont a néptől elfogadható. :(

És sajnos a népet sem lehet leváltani.

Előzmény: Káli. (2910)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.03.16 -2 3 2912

Érdekes, nekem teljesen más jött le erről a képről. 

Alapvetően nem az árak, hanem hogy ebben a csomagolásban akar eladni valamit. A legkisebb megváltó királyfit, akit kitagadtak. Nekem ez disszonáns, nem kicsit. 

Alapból persze mindenki arra költi a pénzét, főleg amiért keményen megdolgozott, amire akarja. Ebben most van némi szarkazmus. :)

Mondjuk GYF-et ízekre szedték/szedik a pénze miatt, de MP-nél, aki a jogrendszer lebontása alatt tett erre-arra szert (nyilván kemény munkával ;)), szóval nála akkor ez most ne legyen zavaró..

Nekem nem lenne a csinos pofijával, és az elegáns öltözetével bajom, de számomra most veszi el az utolsó remény is. Mindig jön egy Cipolla és már nagyon elegem van. 

Előzmény: Törölt nick (2907)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.16 -1 1 2911

Annyira nem fontos. Ismeretlenül is részvétem. 🤍

Előzmény: búvár-halász (2909)
Káli. Creative Commons License 2024.03.16 -1 3 2910

Zöldi Tamás jól összefoglalta....

A remény rabjai

Március tizenötödike alkalmából ismét interjút adott a Partizánnak Magyar Péter. Következzék a legelső kérdése Gulyás Mártonnak a felvezető szövege után:- Te végsősoron Orbán Viktor hatalmát leváltani szeretnéd, te a miniszterelnök kihívója vagy, vagy ellenkezőleg, a koalíciós partnerévé szeretnél válni?- Hú, ez egy nehéz kérdés. Nem gondolkodtam ezen így konkrétan. – válaszolta Magyar Péter.Majd újra megkérdezte Gulyás, hogy szeretné-e leváltani Orbánt, mert azért mégiscsak hozzá fűződik sok visszaélés.- Te Orbán Viktort leváltani akarod, vagy a hatalmát domesztikálni (megszelidíteni)? – kérdezett rá újra Gulyás.A válasza az volt, nem idézem szó szerint, hogy szeretne létrehozni egy középen álló „harmadik erőt”, amelynek következtében koalíciós kényszer lépne fel, mivel egyik párt sem tudná megszerezni egyedül a kormányzáshoz szükséges többséget. Tehát, ha úgy van, és „általában úgy van”, simán koalícióra lépne a Fidesszel.Elég erősen indult az interjú, és ha nem figyelt eléggé jól a néző, észre sem vette, hogy Magyar Péter rohadtul nem akar itt kormányt váltani, de ahhoz lenne kedve, hogy a mérleg nyelveként kormányra lépjen a pártjával, igen, a Fidesszel koalícióban. Mert azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogyha összeboronálja az ellenzék nem DK-s részét, a DK pedig nem szűnik meg magától, akkor ne a Fidesz lenne a legnagyobb párt önmagában, még ha nem is éri el egyedül az 50 százalékot. Érthetőbben, DK vagy Fidesz? Ez a kérdés Magyar Péter számára, ami igazán nem is kérdés, mivel határozottan kijelentette, és ha egyszer valamit határozottan kijelent, az úgy is van, gondoljunk csak arra, hogy megmondta kerek perec, hogy nem fog pártot alapítani. És alapít? Jó, azt pont alapít, de a lényeg, hogy sziklaszilárdan kijelentette, hogy Gyurcsánnyal nincs semmiféle együttműködés! Magyar kemény, mint a kád széle, és ha megmond valamit, azt akár a gránit szilárdságú alaptörvénybe is lehetne iktatni. Tehát ott tartunk, hogy van egy jóképű fiatalember, akinek a politikai teljesítménye annyi, hogy tud dolgokat a Fidesz berkein belül, de nem tudja elmondani, mert nem akar ülni 30 évet miatta. Ez a jóképű fiatalember, aki nagyon szépen tud fogalmazni, ragyogó idézeteket posztolni, és különböző imázsfotókat készíttetni magáról, még a Novák Katalin-féle botrány előtt vígan evezett a NER csónakjában, de amióta az exével kicseszett a hatalom, és bukta a zsíros állást EP-képviselőként, hirtelen megvilágosodott. Rájött, hogy minden szar volt eddig, kivéve Orbán Viktort, mert ő lehet, hogy nem is tud mindenről, és a háta mögött Tóni talicskázza ki a közpénzt, amíg ő egyedül vívja a harcát Brüsszellel. Magyar Péter ügyesen játszik a magyar néplélek húrjain. Az igazság bajnoka szerepében tetszeleg, de néhány hete még ő is aláírta a zsíros kormánypárti reklámszerződéseket a senki által nem nézett tévécsatornával, mert „jogilag minden rendben volt” – mondta. Jogilag igen, de erkölcsileg nem. De eddig ez nem zavarta, csak hirtelen megvilágosodott, mint a túlexponált fotó 1984-ben, amit az Ofotértben hívatott elő a fater a nyaralásunkról.De a nép reménykedik, hinni akar, hogy most itt van, eljött értünk a Megváltó Magyar Péter személyében. Még ki sem röhögtük magunkat MZP-n, most jött egy betűvel kevesebb MP, de már várjuk az újabb csodát. Félreértés ne essék, Magyar jobb Márki-Zaynál, ami valljuk be nem egy nagy teljesítmény. Viszont politikai vakság, sőt, inkább szélhámosság azt gondolni, hogy a DK nélkül kormányváltás lehet Magyarországon. Ezt nem azért írom, mert ez jól van így, vagy nincs jól, hanem ez tény. Nem lehet sakkozni úgy, hogy a táblán lévő figurák bármelyikét figyelmen kívül hagyod. Dózsa György óta tudjuk, hogy a parasztra is szükség van. Ezzel nem azt mondtam, hogy Gyurcsány Ferenc paraszt, bár sokaknak igénye lenne rá ezt olvasni, hanem azt, hogy elegem van a politikai szélhámosokból és szerencselovagokból. Most néhány embernek biztosan csalódást okozok, hogy rosszat merek mondani a következő megváltóra, de Márki-Zay Péter esetében is előre szóltam, egy hithű Fideszesből nem lesz baloldali forradalmár. De mindenkinek joga van a saját illúzióihoz.

Előzmény: búvár-halász (2896)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.16 -1 1 2909

Nem ismerem, csak olvasom a topikot. Nézz rá.

Előzmény: Törölt nick (2908)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.16 -1 1 2908

Ó! Részvétem! Kinek?

Előzmény: búvár-halász (2898)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.16 -1 2 2907

Megdolgozott érte, neki az előtt is volt vállalkozása, hogy NER-közeli lett és az után is van, hogy kiesett a pikszisből. Szóval van önálló vagyona, amiért dolgozott, arra költi, amire akarja. Nem csak egy mezei NER-ribanc, bár én ott se szeretem, ha ezzel vagyunk elfoglalva, hogy minek van Gucci-táskája R.Barbinak. R. Barbiról amúgy egyetlen témát látok validnak: a magyar plasztikakárosult celebek gyűjteményébe való a csaj.

Előzmény: pákosztos cica (2892)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.03.16 -1 0 2906

Már nem az. (Tom Kennedy) 

Előzmény: In Lak'ech (2904)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.16 -1 1 2905

Így már világos.

Előzmény: Nyaky Z. (2902)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.16 -1 1 2904

Egyelőre....

Előzmény: Nyaky Z. (2901)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.16 -1 2 2903

Beleolvastam. Szomorú, de kicsit furcsa nekem. Mármint a történet.

Előzmény: búvár-halász (2900)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.03.16 -1 1 2902

Természetesen a pártnak is megvan a pártutáni, vagy köztes életet egyengető stábja, mérhetetlenül tökéletes hatékonysággal. A könyvtári pletykák szerint az utóbbi 12 évben csak a néma levente bújt ki a velük való együttműködésből. S úgy tűnik, MP is erre az útra lépett. Látni, hogy nem a kegyelmi ügy kirobbanásakor kezdte el felszedni maga mögött az utat, már elég rég készült erre. Lovas és Mayer óta itt a fórumon is nyilvánvaló, mire képes egy volt házastárs (csak hogy itteni, nyilvánossagot kapott, botrányokozó példakat hozzak), hát ebben az esetben se gondoljunk békére, harmóniára az elválás környékén. Ugyan MP onnan indult, hogy ő csak azért lép nyilvánossag elé, mert valaki(k) asszonyok szoknyaja mögé bújva kavarja/ák a kakit, de ennek jelentősen ellentmond az, hogy botrányról még sző sem volt, ő már elkezdte az alapozást, olyan lépéseket tett, amik egy ilyen puccsra utal(hat)nak.

Előzmény: In Lak'ech (2894)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.03.16 -1 0 2901

Töröcskei vagy Lajos is él. Azért ez itt nem Moszkva vagy Haifa. 

Előzmény: kibé1 (2895)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.16 -1 1 2900

Feminista.

Előzmény: In Lak'ech (2899)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.16 -1 1 2899

Melyik topik???

Előzmény: búvár-halász (2898)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2898

Egyébként, hogy mi itt nyígunk, teljesen alámosódik a társtopikban olvasottakhoz képest. Nem lesz jelentősége. Valakinek meghalt a gyereke.  És nem bír az ember semmit sem mondani.:((

búvár-halász Creative Commons License 2024.03.15 0 2 2897

Most értem az MP rész végére. Uhh, ez megint rendkívül erős, velős, hosszú és néhol döbbenetes információkat feldobó interjú volt. Azért örülök, hogy első perctől felfigyeltem erre a fickóra, megérzésből, politikai hatodik érzékből. Ebből lesz valami jelentős.*ezt azért lekopogom*

Előzmény: búvár-halász (2896)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.15 0 1 2896

A Partizánon még megy az élő, aminek az elején M.P. nyilatkozott a tüntetés után, én is lemaradtam róla, most nézem vissza.

kibé1 Creative Commons License 2024.03.15 0 1 2895

Ha igazad van, akkor figyeljük a híreket.

Hirtelen elhalálozott, vagy kiesett az ablakon :)

Előzmény: Nyaky Z. (2893)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.15 0 1 2894

Hazudnék, ha azt állítanám, 20%-nál többet értek abból amit leírtál. Ám ez egyáltalán nem a te hibád. Inkább az én tudatlanságom.

Előzmény: Nyaky Z. (2893)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.03.15 0 1 2893

Tudod, az úr már akkor tett, megtett dolgokat, amikor még meg sem jelent az a bizonyos újság. Nem vagyok egy összeesküvéselméleti kisiparos, csak a, b,.. z és z89 lehetőséggel is számolni szoktam. Tehát vagy nagyon előrelátó emberről van szó, vagy a gépezet része. Mert abban 100%-ig biztos vagyok, hogy nem ő borította a bilit, nem ő a prókátor. 

Előzmény: In Lak'ech (2891)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.03.15 -1 2 2892

In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.15 0 1 2891

Pedig ezen nem nagyon van mit vitatkozni. Elég egyértelmű.

Előzmény: Nyaky Z. (2882)
kibé1 Creative Commons License 2024.03.15 0 2 2890

Teccik ez a dallamos,olaszos név:

Givanni Giuseppe Czermanik

Azaz : Csermanek József János

Vagyis Kádár János

Az utóbbi kettő már nem teccik :)

pákosztos cica Creative Commons License 2024.03.15 -2 3 2889

Meglátásom szerint mindenképp ovi malmára hajtja a vizet. 

Sok emeletes marhaságot összehordott ma. Az ember, aki sose hazudott. Szóval csínján azzal, hogyan értelmezzük a sorait, hogy kinek, mit üzent. 

Előzmény: kibé1 (2887)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!