Keresés

Részletes keresés

Macskapecér Creative Commons License 2006.04.25 0 0 918

MGP!

Az eladótól függ, hogy elküldi-e Magyarországra az árut, de általában lehet olyat találni, aki hajlandó erre. Én így vettem a gyári műanyag oldaldbozaimat, meg a sisakomat is, és nem volt vele probléma. Még a postával sem volt gond. Jó ötlet Ausztriába küldetni, de egyrészt 30 euró itthonra a postaköltség Németországból, másrészt meg ha felébe is kerül Ausztriába küldetni, még akkor is ki kell érte menni. Én szeretem Bécset, és szoktam kijárni, de csak egy csomagért nem mennék ki, ismerősöm meg nincs, aki elhozná.

A dobozokra meg csak azt tudom mondani, hogy www.ebay.de mindent megtalálsz, ami a gépedhez szükséges!

Körte

Előzmény: MGP (896)
LaceszR1100S Creative Commons License 2006.04.25 0 0 917

Sziasztok !

Alakul ez mint púpos gyerek a prés alatt !

Én Edelényből költöztem ide, remélem nem végleg............

Üdv.:Lacesz

Előzmény: Vojnó (916)
Vojnó Creative Commons License 2006.04.25 0 0 916
Akkor segítek!

1. mrt
2. Hori
3. Pépépé
4. Tom (1200?)
5. Lacesz
6. Vojnó
7. GS Laja

Ha elegen leszünk remélhetően elég olcsó is lesz!
Előzmény: mrt-666 (905)
GS_Laja Creative Commons License 2006.04.25 0 0 915
Nekem is kellene 1 par!

Ha lehet meg jelentkezni :)
Előzmény: Vojnó (914)
Vojnó Creative Commons License 2006.04.25 0 0 914
Eddig veled együtt 6 pár akit érdekel!
Vojnó Creative Commons License 2006.04.25 0 0 913
Szia Tomi

Engem is érdekelne, bár az én bukócsövem alá nem igen férne el.
Viszont alternatív megoldásként szóba jöhet.
Szerintem ajánlj fel neki a másolatból egy párat és azt terheljük szét a többire.

Üdv

Vojnó
da R1100R
Előzmény: mrt-666 (901)
TOM Creative Commons License 2006.04.25 0 0 912
Udv a listan!
TOM
Előzmény: Fireboy (911)
Fireboy Creative Commons License 2006.04.25 0 0 911

Szia Lacesz!

Tiszaújvárosi vagyok. Te honnan mentél Csongrádra? Egyébként nem teljesen igaz, hogy nincs errefelé BMW-s, egy haveromnak R 1100 S-e van, csak ő a Dunántúlra költözött, nemrég láttam itt egy K 1200 RS-t, meg pár napja találkoztam egy nyéki sráccal, akinek R 1150 R-je van. Egyszer majd csak összefutunk! Gyusz

Előzmény: LaceszR1100S (909)
LaceszR1100S Creative Commons License 2006.04.25 0 0 910

Szia !

CSatlakozok én is, közepes ár OK. nekem is ! 

Szerintem van rá igény !!! 

Egyébként az mindegy hogy R1100S, vagy GS vagy egyéb csak 4 szelep legyen??

(lehet hogy ez balga kérdés volt)

Üdv.: Lacesz  

LaceszR1100S Creative Commons License 2006.04.25 0 0 909

Szia !

Pontosan hol Borsod megyében ? Én is Borsod-megyei vagyok, igaz Csongrádon élek, de elég sűrűn járogatok haza. Egyszer csak összefutunk.?

Üdv.:Lacesz 

Előzmény: Fireboy (908)
Fireboy Creative Commons License 2006.04.25 0 0 908

Hello!

Új vagyok itt a fórumon, úgyhogy szeretnék bemutatkozni. Tűzoltó vagyok, Borsod megyében lakom, R 1150 GS-em van. Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, mert a környéken nem nagyon van márkatárs, akit ismernék. Egyedül MGP-vel váltottam pár e-mailt túratapasztalatokról. Remélem itt majd több márkatársra is szert teszek! Üdv mindenkinek!

TOM Creative Commons License 2006.04.25 0 0 907
Hello!
Ha ramegy az 1200-re is akkor engem is erdekelne, kozepes aron :)
TOM
Hori R1100S Creative Commons License 2006.04.25 0 0 906

Szia!

Igen, a 2. pont tűnik a legkedvezőbbnek:)

Ahhoz viszont rendesen  latba kell vetned a befolyásodat,hogy odaadja a tulaj az eredeti darabot.

Mindenesetre érdekel  a dolog.

mrt-666 Creative Commons License 2006.04.25 0 0 905

3 eset lehetséges a költségek függvényében:

3. nem csinálni semmit. 0Ft

2. Elkérni attól akinek van, arról készíteni többet. Fizetni esetleg valamit a kölcsönadásért, fizetni az öntési költséget. Közepes Ft

1. Venni egy gyárit, arról készíteni többet. Sok Ft

A 2. pont tetszene a legjobban. Megpróbálom megdumálni a tulajt, ha erre jár, akkor  hagyja itt egy napra.

Tamás

Előzmény: Hori R1100S (902)
GS_Laja Creative Commons License 2006.04.24 0 0 904
Hali!

Vegulis Dobsinaig nem jutottunk el, mert jott velunk egy RT es nem akartam a sok GS kozott a terepre vinni ezert a hosszabb de jobb nak gondolt utat valasztottam.
Igy viszont a sok megallas miatt nem ertunk oda idoben :)
Ezert roviditettunk.
Sajnos meg sok helyen nem volt letakaritva a murva, ezert csak lassabban tudtunk haladni.
De legalabb volt ido nezelodni :)
Legkozelebb ketnapost tervezek es akkor mindenre lesz ido!

Laja
Előzmény: MGP (900)
Pépépe Creative Commons License 2006.04.24 0 0 903
Ha nem ugyanaz a nagyságrend, mint a gyári (200 USD) akkor engem is érdekelne....
Hori R1100S Creative Commons License 2006.04.24 0 0 902

Szia!

Érdekel a téma!

Honnan szerzel mintát ?

Megveszed az eredetit,vagy rögtön a gyári sablont szerzed meg? :)

Hori

mrt-666 Creative Commons License 2006.04.24 0 0 901

A múltkor láttam egy ilyen hengerfej védővel rendelkező 1150GS ADV motort közelről:

Először meghökkentő volt, de ahogy nézegettem egyre brutálisabban nézett ki.

Ez egy 8mm vastag ALU-ból öntött védőpajzs, mely minden 4 szelepes motorra, a gyári műanyag helyére feltehető.

Az USA-ban gyártják állítólag 200 dollár a gyári ára.

A 2. képen a BAJA rallyról visszatért állapotot mutatja. Állítólag 2szer borult vele.

Kérdés: Kell ilyen valakinek, mert akkor többet öntetek belőle?

MGP Creative Commons License 2006.04.24 0 0 900

Aha.. miután már letettem a telefont kezdtem sejteni, hogy veled beszéltem, de csak a szürke GS-ből. Ugye nem Laja nevet mondtál, vagy csak én nem hallottam az elejét ? (épp házavató bulin voltunk) elvégre többször is gurultunk együtt.

Na de végül is akkor sikerült megtalálni Dobsinát, a kis út is megvolt?

Most megnéztem, tényleg nincs másik út a kajálda és a 67-es között, tehát nem eltéveszthető.

Nem volt túl kavicsos még a környék?

Egy apró kitérő, ha megint arra jártok, még a kajálda előtt van egy alagút, amin mindig csak átmentünk, én meg mindig néztem, hogy van egy kis kerülőút is a bejárat előtt, de mindig vállalkozó szellem nélküliekkel voltam arra. Tavaly ősz végén a szezonzárón azért csak megnéztem, nagyon szép kis szurdok út, pár perc kitérőt nagyon megér, ez lehetett a régi nyomvonal az alagut építése előtt.

MGP

Előzmény: GS_Laja (898)
TyuTyu-2 Creative Commons License 2006.04.24 0 0 899
Oldaldoboz engem is _nagyon_ erdekel. hol lehet "masoltat" szerezni :-)
(persze felfogatassal)

TyuTyu + doboztalan Tehen
GS_Laja Creative Commons License 2006.04.24 0 0 898
Kedves MGP!

Eloszor is koszonom az utbaigazitast a Dobsinai Jegbarlanggal kapcsolatban :)
Masodszor en voltam ezen Hechlingeni turan a BMW trening palyajan.
Nagyon jo dolog, es ugy van, hogy ha az oktatas alatt osszetorod a motort, akkor adnak alad azonnal egy masikat es mehetsz tovabb.
Mindezekert csereben viszont megkerik az arat a tanfolyamnak.

De nagyon megeri en rengeteget tanultam azalatt a ket nap alatt.

Laja
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.24 0 0 897

érdemes valamelyik osztrák határszéli faluba postán maradóra kérni a szállítást és kiugrani érte, ha megjött.

egyrészt ausztriába simán szállítanak, másrészt olcsóbb, harmadrészt meg kihagyod a bizonytalan m.cs.kir. postát.

:))))

MGP Creative Commons License 2006.04.24 0 0 896

Az E-Bay már küld Mo.-ra? Vagy külön meghozatod No.-bol?

A 290 ft-os eu ár egyszerüen a kereskedők haszna. Két éve még a környéken egy kereskedő 350-el számolt. Rendesen hozhatnák napi áron, mert pl. a Bp-i Lajos boltos azt mondta, hogy bármit rendelek a katalógusból azt az aktuális áron hozza, és ha jól emlékszem az akciók is érvényesek itthon is.

Egyébként ha valaki tud oldaldobozt GS-re az ne tartsa vissza az infót! Barátom keresi, bár most lemásoltuk az én Hepco konzolomat, így gyári is vagy Hepco doboz is érdekli! 

Más: a motorostura.hu oldalon van egy új cikk a gyári BMW tréningről, érdemes elolvasni.

11 vadi új GS-el lehet tanulni, ahogy írja minden szezont új gépekkel kezdnek.

Azzal kezdték a bemutatót, hogy az első gépet felboritották, megmutatandó, hogy hogyan kell felállítani. Mindenki egyszerre hördült fel ekkora kegyetlenség láttán!

MGP

Előzmény: Macskapecér (895)
Macskapecér Creative Commons License 2006.04.24 0 0 895
Szerintem a motech elég csúnya. A katalógusból rendelő kereskedők meg árfolyamtól függően 290 körül számolják az eurót, mint ahogy az összes többi bolt is, aki a Touratechtől, vagy a Wunderlich-től rendel.
Ez szerintem eleve átverés, mert azt mondják, hogy azért, mert itthon magasabb az áfa. A bibi csak ott van, hogy a katalógusárat, vagyis a bruttó kisker árat szorozzák fel, és mivel az EU-ban élünk, ezért csak egyszer kell áfát fizetni, választhatsz, hogy melyiket. Ha nettó áron hoznák, akkor azt mondom, hogy oké, de nem hiszem, hogy ezek a cuccok után még fizetnek áfát. De örülnék, ha valaki meggyőzően és hitelesen elmondaná nekem, hogy ez pontosan hogy van. Nem a színes-szélesvásznú verzióra vagyok kíváncsi.

A Wlich és a Ttech bukócsövekről nem olvastam jókat. Én a gyári megoldást választottam, bármit is mondjanak azok a kereskedők, akik az előbbi kettőt forgalmazzák.

Egyébként mióta mindkét fenti katalógusból csak a magyar kereskedőn keresztül lehet rendelni, azóta csak ebay-en vásárolok mindent. Néha még olcsóbban is hozzá lehet jutni ugyanazokhoz a cuccokhoz, mint a katalógusból. És mostanában érdemes felhívni az itthoni BMW-kereskedőket is, mert Győrben kifogtam egy másfél éve ott dekkoló GS-bukócsövet (nem az ADV-t sajnos), és fele áron hozhattam el.

Körte
Előzmény: mrt-666 (893)
Macskapecér Creative Commons License 2006.04.24 0 0 894
Ez a menekülés elég viccesen hangzik. Ugyanis a vadásztársaságnak pontosan az a dolga, hogy amikor éppen undorító módon nem vadásznak az állatokra, akkor gondoskodjanak róluk.
Bizonyítsa be, hogy az állat az áradó folyótól menekült, és nem éppen a területükön illegálisan garázdálkodó orvvadászok elől menekült. Vagy esetleg nem éppen arra volt kedve sétálni. Ja, és nem sajnálom a vadásztársaságokat, valahogy rohadtul irritál az egész, vadászat téma.

Körte
Előzmény: LaceszR1100S (875)
mrt-666 Creative Commons License 2006.04.23 0 0 893

Van egy mutatós és jól kitámasztott bukócső, ami az 1100-re és az 1150-re is jó.

M.o.-on a www.meraymotor.hu forgalmazza.

A gyártó: SW-MOTECH

Előzmény: MGP (888)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.23 0 0 892

én a vasvári emelkedő tövében vasaltam ki egy akkora szarvast, hogy ihaj.

meg se tudtuk emelni hárman.

de visszamentünk érte. :))))

Előzmény: mrt-666 (886)
Hori R1100S Creative Commons License 2006.04.23 0 0 891

Szóval inkább innen valók ,csak kicsit mellé nyúltam az előbb.

Az előző variáció is szóbajöhet csak az nagyon drága:(

Hori

Előzmény: Hori R1100S (889)
TomeeD Creative Commons License 2006.04.23 0 0 890

MOTUL termékek a magyarországi ár alatt 30%-al eladók!!!

06205146890

tomeed@freemail.hu

Hori R1100S Creative Commons License 2006.04.23 0 0 889

Szia!

Az izzók innen valók.Tegnap kipróbáltuk csapatmotorozásnál is,visszapillantó tükörből nézve rendesen kiemelkedik a többi motor lámpája közül.

Naazért nem egy igazi xeneon,de kb az amire gondoltam.

A Petyavara varaderójában egyenesen szenzációs!

Előzmény: mrt-666 (887)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!