Nem lenne jobb eljönnöd a 7:05-ös gyorssal Pestről? 8:53-ra érnél Füzesabonyba. Az biztonságosabb lenne. Végül is Te tudod. :D Az én kiszemeltem a Rákóczi.
Én úgy néz ki, nem Egerből jövök, hanem itthonról, így sajna csak az IC569 jöhet szóba (mivel nem akarok hajnali 5-kor kelni)... Papíron 9:02-re érkezik F.abonyba, remélem nem késik (amúgy nemnagyon szokott 5 percnél többet...)
Tartok tőle, nem tudok menni. :( :'( Szerettem volna fotózni pedig, de úgy néz ki a munka és a fősuli közbeszól. Egy nagyon fontos zh-t kell megírnom hétfőn és ha nem sikerül akkor már vége a félévemnek belőle. Örültem hogy el tudtad intézni ezt a pénteki kirándulást. Számomra egy élmény volt az út. :'( Remélem valaha az életben még sikerül rajta végigmennem egyszer. De lehet a legutolsó nap 8-án ,még meglátogatom egyszer a vonalat. úgyis pont 8-a szombat így elvben otthon vagyok, csak a suli ne szóljon közbe.
Köszönjük a figyelemkeltést, de szerintem nem kell ettől félni. Topiktársunkkal együtt én is azt kérem, hogy valahol máshol légy aktív (Vicivonalas topik, megszűnő vonalak topik), maradjon meg ez a 87-es vonal barátainak. Kérlek!
Remélem érzed az iróniát a mondani valómban:) Nevetséges, hogy a "Tisztelt" topictárs ilyen nevetséges hozzászólásokkal gyarapítja a hozzászólásainak a számát.
Ezt most hagyjuk abba! Nem azért nyitotta Eger-Felnémeti fan ezt a topicot, hogy ilyen lassan politikai viták induljanak rajta. Kár, hogy a szombati különvonat kapcsán ilyen dolgok merülnek fel. A mátrai túra során se hallottam ilyenről, remélem most sem lesz ilyen.
Ezzel most arra akarsz utalni, hogy a rendezők készüljenek fel arra, hogy a jelenlévők az elfoglalt bézét keresztbe fordítják és barrikádot emelnek majd felgyújtják a feldühüdött egybegyűltek, akik mgakarják meneni a vasútvonalat?
Nekem avval sincs semmi bajom ha 10-én mindenki gyászhuszárnak öltözik.
az érzelmek kifejezése jog.
Inkább csak figyelemfelhívásnak szántam, hogy a rendezők készüljenek arra, hogy olyan esetben is kezükben maradjon az események irányítása amikor az érzelmek túlburjánzása eltörli a racionalitást.