Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Véleményem szerint ha ez a nőiesebb (humánusabb) értékeket előtérbe helyező csapat valószínűleg egy jő közepes értékeket produkálhat, de nem fog kiugró, kreatív értékeket létrehozni.
Ha én cégvezető lennék és a projektemnek feltétlenül be kell fejeződnie akkor ilyen embereket vennék fel, de ha vmi zseniálisat, kiemelkedően kreatívat akarok létrehozni akkor meg olyan embereket válogatok össze, akik merik megmondani az ötleteiket ellentmondva a kényelmes konformizmusnak...
Ezek az emberek találtak fel a tüzet, kereket, tranzisztort stb. miattuk nem kell a fákon ugrálni. Ha rákényszerítjuk a feminim dolgokat. Mi fogunk veszíteni többet...
Közismert tény, h a női IQ nagyon egyenletes, ha egy nővel beszélget az ember akkor egy szintet biztos megüt. Míg egy ffi lehet nagyon buta is, de lehet zseniális is...
amúgy még nem válaszoltál a kérdésemre (vonatkozik a többi emancipuncira is) amikoron még létezett kötelező sorkatonaság, akkor gondolom keményen küzdöttél azért, hogy ez titeket is érintsen....
én komolytalan? vazze, ő mondta, hogy minden társadalmi nyavaja megszűnik akkor.... amúgy nem értem ezt az egyenlősdit....a férfi és a nő nem egyenlő, mert az egyik férfi, a másik nő....alapvetően különböznek, testfelépítésben, hormonháztartásban, gondolkodásmódban, mindenben...a természet alapjában különbözőnek teremtett minket, és a dugatlanok( feministák, szinglipicsák) meg úgy tesznek, mintha ez baj lenne....
ott a lényeg..genetikai okokból alkalmatlan vagyok a szülésre ( ti azok vagytok a katonaságra?)...tehát ez a rohadt természet, ez már különbségeket támasztott közöttünk...ebbő lerednek a férfi-női szerepek, ugyanis én pl. ha megfeszülök sem leszek anya....
aham..és ez kb. mire bizonyíték? hogy két ilyen férfit láttál, attól jól cipeled a cementeszsákot? én meg láttam nőt visítva a kád sarkában ugrálni egy baszott pók miatt..meg láttam vísítva szaladgáli egy kisegér miatt...na ez kb. ugyanaz a szint... Amúgy jó volt a katonaság?
Mondjuk fogalmad sincs, hogy mit csinálok, az általad írtaknál amúgy valamivel többet (a felsoroltak mellett tanulok is). Természetesen blődség, amit írtam, de csak egy reakció volt arra a háromszor akkora blődségre, amire válaszoltam.
Hö:-) Láttam már mázsás férfit elájulni egy kis vértől. Olyat is, aki nem mert megfogni egy kéményen bebújt verebet. Az egyik a férjem, a másik nem a szeretőm:-)
Igen épp erről beszéltem még az elején, hogy ha nem engedem előre az ajtóban, akkor fel van háborodva, de ha odaadom neki a lapátot, hogy jöjjön segíteni akkor meg hisztizik, hogy letörik a körme...
amíg te cementeszsákot cipelsz, és betonozol, addig én megfőzöm a vacsit, jó lesz így? mer ha nem akkor maradnak a -nem véletlenül kialakult- férfi és női szerepek....