Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Én még sose sajnáltam egy bántalmazott nőt se. Egy férfinak a reakcióin - pl. hogy milyen könnyen, milyen intenzitással, milyen indokkal futja el a méreg - 2 nap alatt le lehet vágni, hogy 10 év múlva verni fogja-e a nőjét.
Ezek meg elvárják a hatóságoktól, hogy arra energiát fordítsanak, hogy napi 24 órában védelmezzék attól, akivel együtt alszik. Hát nem. A rendőrségnek annyi a dolga, hogy a helyszínelés végén szól, hogy most már fel lehet törölni a vért.
>> Szabályzat! >> >> >> Állandóan halljuk "a szabályokat" a nők részéről. Na >most itt a másik >> oldal. >> Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg... >> Mindegyik pont SZÁNDÉKOSAN az 1-es számot kapta, mert egyformán >> fontosak! >> >> 1. Tanuld meg használni a WC-ülőkét. Nagylány vagy. Ha fel van >> hajtva, hajtsd le. Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem >> hallotok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok. >> >> 1. Vasárnap = sportok. Ez olyan mint a holdciklus vagy az apály- >> dagály váltakozása. Törődj bele! >> >> 1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá >akként >> gondolni. >> >> 1. A sírás = zsarolás. >> >> 1. Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: a finom utalások nem >működnek! >> A nyomatékosított utalások nem működnek! Az egyértelmű >utalások >> sem működnek! >> Csak mondjad! >> >> 1. Az IGEN és NEM tökéletesen megfelelő válaszok szinte minden >> kérdésre. > > >> 1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek >megoldásában a >> segítségünket kéritek. Erre vagyunk valók. Szimpátiáért >ott vannak a >> barátnőitek. >> >> 1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már betegség. >Menj >orvoshoz! >> >> 1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem >felhasználható >> vita közben. Igazából minden megjegyzésünk érvényét >veszti 7 nap >> után. >> >> 1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplő, akkor >ne >> várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a >szappanopera-szereplők. >> >> 1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínűleg úgy is >van. Ne >> kérdezz minket! >> >> 1. Ha az, amit mondunk kétféleképp érthető és az egyik >megsért, >> elszomorít vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk. >> >> 1. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, vagy >megmondhatjátok, >> hogy milyen legyen. De azt ne, hogyan. Ha már tudod, hogyan lehet a >> legjobban megcsinálni, tedd meg magad! >> >> 1. Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat a >> reklámok alatt mondjad el! >> >> 1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra. >Nekünk >> sincs. >> >> 1. MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows >alapbeállításnál. >> Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az >zöldség. >> Fogalmunk sincs, mi az a mályva. > > >> 1. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk. >> >> 1. Ha azt kérdezzük mi baj és azt mondjátok "semmi", akkor >úgy >> viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de > > nem éri meg a zűrt. >> >> 1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, >akkor >> olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani. >> >> 1. Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerű. >De >> tényleg. >> >> 1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten >> tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball, >lőfegyverek vagy >> versenyautók. >> >> 1. Elég ruhád van. >> >> 1. Túl sok cipőd van. >> >> 1. Formában vagyok. A kerek is egy forma. >> >> 1. Kösz, hogy elolvastad ezt. Igen, tudom, ma a konyhában kell >aludnom. >> De tudod, ezt a férfiak egyáltalán nem bánják, olyan, mint a >> kempingezés.
Igen a nőklapja, elle stb is tele van ezzel a sírós szöveggel. engem is jól beetetett kiskoromban aztán meg rájöttem h a nők nem is olyan sajnálatra méltóak. A ffival kitolni, kihasználni igazán csak 1 nő tud , ahogy meg is teszi...
Valószínűleg fiatalkorában, amikor még tüzes a nő inkább választaná az macsó, alpha hímet, de 10-20 év után már inkább nyugira vágyik. Csak a pasi meg vagy ilyen vagy olyan. A macsó pasi lehet tényleg képen törli az asszonyt akkor meg telisírja h a nőklapját. Ha meg hozzámegy a rendeshez akkor meg azért sírja teli mert unatkozik. Na nekem ebből elegem van....:)
Részemről műszerszervíz, kolléga... akkor odahaza nálatok is te hordod a kalapot. Műszaki embereket holmi nőszemély nem tud maga alá gyűrni erkölcsileg. :)))
"Én amondó vagyok, hogy a munkaadó azt vesz fel, akit akar."
A hatályos jogszabályok még ebben az országban is ellentétesek a véleményeddel. Tilos a nem, családi állapot stb. szerinti diszkrimináció. Csak a jogszabály betartatásával vannak gondok.
" legnagyobb baj az, hogy nálunk még a magánszektorban is fontos a kapcsolati tőke."
"és kikényszerítsék hogy egy anyukát nemhogy hátrányosan különböztessenek meg, de kifejezetten részesítsék előnyben és nyújtsanak segítséget hogy úgy alakítsa a napi munkarendjét, hogy a gyerek igényeit figyelembe vegye. "
Előnyt élvezzen a férfiakkal szemben? Nem kötelező szülni! Tessék gályázni reggel nyolctól este hétig. A gyerek magányügy. Oldja meg!
Persze, aztán meg kihal az emberiség. Folyton rinyálnak a nők, hogy a mai férfiak nem elég férfiasak. A hozzád hasonlók meg lökik azt a marhaságot, hogy a feminin vonásokkal rendelkező pasik a faszagyerekek. Most akkor döntsétek már el, hogy érdemes-e nyálas buzivá alakulnom! :-)
"A jövő életképes férfiai pont a feminim vonásokkal rendelkező férfiak lesznek."
Erre befizetek!:)
Vannak nagy írók, költők akik ki tudják fejezni az érzeleiket uakkor el lehet mondani róluk h igen ez ffias gondolkozás! Én magam is tipikus halak vagyok. Legfeminimebb jegy...:)
A melegekkel sem az a bajom h a szőrös ffi fenékre voksolnak(több nő marad ugye) hanem h határozatlanok, puhák, középszerűek, tipikus szakmájuk divattervező, táncos stb...
Különben meg nagyon fárasztó úgy vitatkozni, hogy mond valamit az ember, mire a másik fél előáll egy túlzással és akkor nekem azt kell bizonygatni hogy addig én nem akarok elmenni. Ez nem vita, hanem egymás szopatása.
Tudtommal Németországban már folyamatban is van, a nagy demográfiai pánik következtében. Gyerekmegőrzőt kell létesíteni pl.
Azon kívül elvileg már a most hatályos magyar jogszabályok is előírják a diszkrimináció tilalmát. Már most is illegális, ha azzal az indokkal nem veszel fel valakit, hogy gyereke van.
"Meséljek neked a munka világáról? Ahol azonos munkáért, azért mert nő valaki 20%-kal kevesebb fizut kap?"
meséljek neked a munka világáról? ahol azonos munkáért, azért mert nő valaki és kirakja a melleit a kirakatba 20%-kal több fizut kap?
"Vagy az otthoni munkamegosztásokról? A nők elleni családon belül elszenvedett büntetlen bántalmazásokról?"
És a férfiak ellen elkövetett bántalamzások? vagy a pszichikai terror, amit a nők azért elég jól alkalmaznak?
"A nők szexuális rabszolgává tevéséről?"
lehet csúnya dolgokról beszélni...ázsiában a gyerekeket(fiukat lányokat) tesznek sexuális rabszolgává...Ezek tényleg elítélendő rossz dolgok, de semmi köze nincs a feminizmushoz...Ma ugyanannyi jogod van neked mint nekem...kész ennyi.
Alapvetően manapság a nőket teljesen egyenrangú félként kezelik. Ott van a bibi, hogy kissebségi komplexusokkal küzködtök...
Ne forgasd ki, amit írtam. Az tényleg össztársadalmi érdek lenne, hogy ne küldjék az álláshirdetésre jelentkező 1-2 gyerekes anyukát, hanem kifejezetten részesítsék előnyben, mert ő a társadalom kiemelkedően hasznos tagja. Az lenne a normális, ha a többi 10 huszonéves jelentkező nő közül mind hasonló cipőben járna, és 1-2 gyereket nevelne.