Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
A gond, hogy a nők ha szeretnek, eleve kivetítik a férfira az anyai ösztöneiket is.
És elkezdik idomítani nevelni, akár egy gyereket. Nagyon jól tudják, hogy ezt csak azért tehetik meg, mert el tudják kábítani a férfit a szexualitásukkal. Amikor ez már nem megy, akkor frusztráltak lesznek és vagy vallásosak lesznek, vagy férfigyűlölő feministák.
Én régebben azt hittem, hogy a feminizmus egy ágazat, mint a szürrealizmus. A hölgyek szépen kifestenek egy szobát, vagy lekenik a kerítést.
Erre itten kiderül, hogy a feministák a férfiakra pályáznak, a tökükre kötött spárgával akarják őket őket vezetgetni ide-oda ... egy világ omlott össze bennem.
Az a baj veled forintocska, hogy te érzelmileg sérült vagy, ezért nem tudod helyesen kezelni nöi mivoltodat. Ismrek olyan nőt, aki hihetetlenül erős női kisugárzással rendelkezik. Játszani nem lehet vele a férfiaknak, példaképnek gondolnád, és mégis, a hagyományos férfimodell érvényesül mellette. Ugyanis attól nő a nő, hogy hagyja, hogy nő legyen. És ebbe nem fér bele a te általad képviselt feminizmus. Ja és ez a nő nem egy szuper szépség. Szóval akár szép vagy akár nem, tök mind1. Hagyd ezt a feminista faszságot* a fenébe.
Szóval a feminista helyén kezeli a férfiakat. Azon a helyén, ahol aztatat a legjobban szeresse, így már mindjárt más, mér nem ezzel kezdted, mi a feminizmus.
Én se tudtam róla... csak úgy eszembe jutott, hogy ha már odaláncolta magát az a nagyeszű, csak eszébe jutott valamelyik gyorsabb észjárású fiúnak, hogy nem tud elszaladni... :)))
Akinek elmegy a kedve a másik nemtől, az bizony bármire képes. Főleg a másik nemmel szemben. Szerintem előbb van a kiábrándulás, aztán a feminizmus. 40 körül gondolom az összes nő kezd kiábrándulni a férfiakból. Vajon miért?
Na várj. Te az előbb azt írtad, hogy van férfi feminista is. Ha ez igaz, akkor ők meg a nőket utálják meg, nem? Vagy egyszerűen csak puhapöcsű buzikká válnak? Nem bírlak követni :-)
Te Centecske, te jól tájékozott vagy ezekben a dolgokban. Tudod, a feministák elődei a szüfrazsettek voltak, akik odaláncolták magukat a kerítéshez Párizsban.
Igaz az, hogy valamelyiküket megkettyintették úgy kutyafuttában, mert nem tudott a lánctól elszaladni ?
Sokféle prostitúció van, nem kell mindet büntetni.
Gondolom itt az önkéntesre, ahol nagyjából 10 000 Ft + ÁFA a tarifa óránként és a csajszinak van egy saját lakása lakni és egy bérelt, amiben dolgozik. Strici nuku.