Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.02 0 0 397
Képzeld, Horváth Ágnest illetően sem ért veled egyet. Azt mondta, hogy ne pocskondiázzuk, mint nőt, de mint minisztert, egészen nyugodtan. Pedig szerinte amúgy alkalmas:-)
Előzmény: forintocska (392)
Neocortex Creative Commons License 2007.07.02 0 0 395
Nem értem miért kell valakinek a lábait kritizálni, ha amúgy a butasága fáj. Fábry éppenséggel a lábait kritizálta.
Előzmény: This old man (394)
This old man Creative Commons License 2007.07.02 0 1 394
Horváth Ágnesról nem azért írnak olyat, amilyet, mert nő, hanem mert buta, mert alkalmatlan, mert bűnözőkkel cimborál.

Nem másért.

Nehogymár ne lehessen már egy nőre rosszat mondani ebben a kibaszott álszabad áldemokráciában! Olvasgasd csak, hogy a bűnbanda férfi vezetői miket kapnak, és utána vedd a szárnyaid alá HÁ-t!

Előzmény: forintocska (392)
Neocortex Creative Commons License 2007.07.02 0 0 393

Miért nem lehet azt a munkapiacra bízni, hogy ki mit csinál és mennyiért?

Előzmény: forintocska (390)
Neocortex Creative Commons License 2007.07.02 0 0 391

Még gyesen is sokkal többet dolgoznak! Még odahaza is a vállalat a mindenük! :-D

Előzmény: forintocska (390)
This old man Creative Commons License 2007.07.02 0 0 388
Természetes? Ugyan már, ez kőkorszaki szemlélet.

Jogokról van szó. Legyen joga a nőnek is a bányában dolgozni, különben nem teljes az élete.
Előzmény: Neocortex (385)
Neocortex Creative Commons License 2007.07.02 0 0 387
TERMÉSZETES=TERMÉSZETI
Előzmény: Neocortex (385)
This old man Creative Commons License 2007.07.02 0 0 386
Legyen joga a férfiaknak is szülni! (Ugye Brian?)

Micsoda elnyomás van itten, kérem.

Apropó, mondanám, hogy jók a cicik ott lenn délen, de még megszólnának, hogy szexista vagyok, ezért inkább lecsúnyázom.
Neocortex Creative Commons License 2007.07.02 -1 0 385
20%-ért kisebb az elvárás, több idő és energia a jut a családra, amit a tipikus nő mindig is főfeladatának tekint. A férfit jobban meg kell fizetni, mert nem köti le annyira acsaládja. Ez a TERMÉSZETES munkamegosztás.
Előzmény: forintocska (383)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.02 0 0 382

:-)))

forintocska e'tássnő tentikézik már, megyek én is, hogy este újult erővel vehessem fel a harcot a hülyeség ellen:-)))

Előzmény: Törölt nick (381)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.02 0 0 381

Kedvenc feministáim:

This old man Creative Commons License 2007.07.02 0 0 380
Meine Herren und Damen;) Gute N8.
Előzmény: dos48 (377)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 379

Akarom mondani Gute Nacht.  Így jár, aki álmosan hablatyol.

Előzmény: dos48 (377)
dvmsf Creative Commons License 2007.07.02 0 0 378
Méghogy el vannak nyomva a nők ??? Lássuk :

Oktatási intézményekben ( pl. fősuli ) gyakori a pozitív diszkrimináció ( pl. nem gond, hogy gyakorlaton sík hülye, de jó áll neki a push-up ). Vagy nézzük a melóhelyeket ? Annó rémlik, hogy nyári munkán a csajoknak lazán elnézték, hogy a cipő-raktárban cigiznek, próbálgatják a legújabb csizmákat, ... , míg a fiúk cipeltek, átrendeztek, ... . Ennek ellenére mindenki 80 -at kapott hó végén. Na erre varrjatok gombot !

Család tekintetében ... Sajnos saját példámon tapasztaltam, hogy amennyiben több nő van a szűkcsaládban a kelleténél ( anyám, nagyanyám, nagynéném ), s közben egy férfi sincs ( csak nagyapám ), folytonosak a veszekedések. Egykeként én voltam a kedvenc, de egyszerűen élhetetlen volt ( mindenki mást akart, nem volt egy alfa hím ( pl. Apám ) aki nyakon vág valakit ). Ezzel ellentétben a havernak volt 2 testvére ( 2 öccse ) , anyuka ha valamit elb@szott kaphatott egyet sunyiban az apjuktól, mert mindig qva nagy rend volt :-) . Ennyit a női családmodellről.

Empátia : Mint ahogy már írták, a nők a legkevésbé sem empatikusak. Ha valami sérelem éri őket, szépen mosolyognak, s pont amikor 2 méterrel magad alatt vagy, akkor rúgnak beléd egy b@szott nagyot. A férfi viszont kétféleképp intézi : egyik a FIGHT ! , oszt meglátjuk mi lesz, a másik a kiváró ( női módszer ), viszont van annyira együttérző, hogy nem akkor közli vele mosolyogva, hogy tőle van mind az 5 gyereke, mikor végkielégítés nélkül kivágták a cégtől, ahol 40 éven át húzta az igát.

Úgy sejtem, erre nem nagyon fognak ( nem is tudnak ) érdemben reagálni a kedves elvtársnők, de kiegészítésnek elmegy.
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 377

Mindenesetre én most az ágyat nézem inkább. Guten Acht, meine Damen und Herren.

Előzmény: dos48 (375)
This old man Creative Commons License 2007.07.02 0 0 376
Liftnél, ha sok a várakozó, , akkor nincs nemi alapú udvariasság, ez rendben van.

Ha kevesen vannak, akkor viszont előreengedem a nőt (öreget, gyereket) én, a náci antifeminista. A saját jogaikkal nem tisztában lévő nők pedig megköszönik. A feministák ölni tudnának a szemükkel érte.

Egyenlő jogot az öregeknek is, álljanak csak a buszon? Na ne fárasszatok már, kedves feministák.
Előzmény: Neocortex (368)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 375

Nem is azt nézik először egy nőn, hanem azt, hogy hogy néz ki előlről.

Másodszorra meg azt nézik, hogy néz ki hátúlról. Vagy fordítva? Nem is tudom.

Előzmény: forintocska (370)
Neocortex Creative Commons License 2007.07.02 0 0 374
Mert a nők 20%-kal kevesebbért is dolgoznak. Ők tudják miért.
This old man Creative Commons License 2007.07.02 0 0 373
Lassan már az fenyeget nap mint nap, hogy felnyomnak az ombuccmannál / fajvédőnél, ha nem veszel feleségül egy szakállas bácsit (nemi diszkrimináció), vagy nem adod ki a házad egy cigánynak (faji diszkrimináció).

Egyenjogúság - nagyon szépen hangzik, kár, hogy egy hagymázas, ködös marhaság. Egy családban mindenkinek megvan a maga helye, szerepe, amit általában a szülők közös megegyezéssel / ráutaló magatartással határoznak meg. Onnantól az a rend a családban.

Szó nincs semmilyen egyenjogúságról, csak együttműködésről. És ez így van jól. Társadalmi méretekben is így volna jó. A jogászállam csak a jogászoknak, uzsorásoknak, fajvédőknek a jó. Se úgy általában a nőknek, sem a férfiaknak.
Előzmény: Törölt nick (361)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.02 0 0 372
Mivel általában 20%-kal kevesebbet is dolgoznak, biológiai sajátosságok okán, ez erőszak nélkül nem fog megváltozni. Ha pedig erőszakoskodsz, csúnya világ lesz:-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.02 0 0 369
Pedig igaz, amit írt. Persze szerintem.
Előzmény: forintocska (359)
Neocortex Creative Commons License 2007.07.02 0 0 368
Én híve vagyok az egyenjogúságnak a liftajtónál is. Mindenkinek joga van lifttel járni, érkezési sorrendben. Pláne ha sok a várakozó.
Előzmény: This old man (365)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 367

Igen, igen. A természet mindent megold. A pundrit is hosszába tette.

Nem is klaffog járás közben.

Előzmény: This old man (365)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.02 0 0 366
Szerencsére nem. Most direkt megkérdeztem anyámat telefonon, beleolvasott a topicba, és nem írom ide, hogy szerinte mi vagy, a legenyhébb jelző a kretén volt.
Előzmény: forintocska (351)
This old man Creative Commons License 2007.07.02 0 0 365
A feminizmus ennek a rissz-rossz, eltorzult kisebbség- és/vagy fajvédő politikai rendszernek az egyik vadhajtása.

Az a fajta kisebbségvédelem, aminek az alanya a többség (a nők), a cél pedig a kisebbségben lévő férfiak.

Egy férfi legyen férfi, a nő meg legyen nő. Micsoda kőkorszaki gondolat ez, ugye?

Előreengedni a nőt az ajtónál, ezért már pofon jár bizonyos überfeminista helyeken. De én csakazértis előreengedem mindegyik nőt. Most gáncsoljam ki őket, hogy elégedett legyen, ha véletlenül feminista? Na ne már.

Egy igazi férfi nőnek tekinti a nőt, az igazi nő pedig férfinak tekinti a férfit.

Ez a világ rendje.
Neocortex Creative Commons License 2007.07.02 0 0 364

Egyenjogúság: a nők is megdughatnak férfiprostituáltakat. Rendben?

Előzmény: forintocska (357)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 362

Na, ez a téma megérdemli a komolyabb hozzászólást.

Minden nő akarva - akarattalanul arra hajt, hogy az irányítása alá vonja a párját. Szép szóval, hisztivel, muff adagolásával gyengébb egyedeknél eléri azt, hogy ő osztja be a család teljes életét, női szemmel nézve szép családi életet alakít ki, rátelepszik mindenre és mindenkire, ellentmondást nem ismer.

Aztán megcsalja férjét, mert egy ilyen unalmas, hülye trógerrel nem jó a szex.

Előzmény: Neocortex (353)
BigBacon Creative Commons License 2007.07.02 0 0 360

"akkor lesz valaki igazi feminista, ha sok szenvedő embert lát"

Szerintem térj vissza az orbánozáshoz. Alacsony és veri a feleségét, gyurcsánynak meg hosszú az orra.

Neocortex Creative Commons License 2007.07.01 0 0 355

Előbb, vagy utóbb eljut erre minden nő.

Mert előbb vagy utóbb minden nő elkezdi elveszíteni a szexuális vonzerejét.

dos48 Creative Commons License 2007.07.01 -1 0 354

Szerintem a feminista nőnek nem köll messzire mennie, nézzen csak rá a párjára, ha igazán szenvedő embert akar látni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!