Keresés

Részletes keresés

Uriella Creative Commons License 2007.07.02 0 0 592
Olvasd el a hsz-emet, kissé figyelmesebben.
Előzmény: hgyi (589)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 591
basszus, teljesen igazad van....ezt nagyon szépen megfogalmaztad!
Előzmény: hgyi (587)
Uriella Creative Commons License 2007.07.02 0 0 590

:))))))

No igen.

Annak, aki szeret nő lenni, kétségkívül taszajtó a mindenbenegyforma-világ.

:))))))))

Előzmény: hgyi (587)
hgyi Creative Commons License 2007.07.02 0 0 589
Ellácskám szívem! 2007-et írunk! :o)
Előzmény: Uriella (588)
Uriella Creative Commons License 2007.07.02 0 0 588

Ne haragudj, kapkodva fórumozok.

Nem akarom kikerülni a kérdéseid, s talán az is közrejácc, hoyg egy másik topikban már olvastam forintocska gondolatait, véleményét.

Amiben igazat adok neki: a társadalmi konvenciók , a vallások nagyon sokáig másodrendűnek tekintették a nőket.

A férfiak érdekeiről szóltak, s férfiak hozták a törvényeiket.

MInt pölö az általam említettek.

Előzmény: Törölt nick (585)
hgyi Creative Commons License 2007.07.02 0 0 587

gyöttem feministrálni... :o))))

egyébként vanik most tévében - nemtom melyik adón - egy sorozat, a nők és a férfiak közti valódi különbségekről.

Nők és férfiak (pszichológusok, pszichiáterek, alkalmanként egyéb kutatók) vizsgálják a két nem közti különbségeket különféle tudományos módszerekkel.

Tudom, annak a sorozatnak semmi köze a feministáskodáshoz, de azt hiszem valamelyest mégis, hisz a feministák többnyire olyasmiket akarnak csinálni, bebizonyítani, hogy ők is tudják, amik nem anatómiai, élettani sajátjuk.

Az nagyon szép dolog volt, hogy kiharcolták a választójogot, meg hogy legyen saját vagyonuk, de úgy gondolom, ezen már túl kellene lépnünk, más korban élünk.

Napjaink feministája túl sok mindent akar. Férfimódra akar karriert, női módra családot akar, meg figyelmességet a férfiaktól.

S ha véletlenül szerencsétlen pasi nem tudja kitalálni, mi a feministáskodó nő elvárása vele szemben, akkor természetesen a pasi a rossz, az alávaló szemét.

És nagyon nem szeretnék a "szép új világban" élni. :o)

rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 586
Úristen az égben!!! Az régen volt!!! de ez már megváltozott!!! akkor mi a bánatnak nyavajog ez a dugatlan tyúk továbbra is....mi kell még neki? tiszteljük istenként csak azért mert nőnek született? én meg szórjak hamut a fejemre, és tépjem meg a ruhámat, mert én férfinak? hát nem!!! igenis, büszkevagyok arra hogy FÉRFI vagyok...ő meg legyen büszke arra, hogy nő ( bár ő nem az, inkább csak nőnemű)....hiába akarja feje tetejére állítani a világot, attól még a férfi férfi marad, a nő meg nő....bármenyirre is péniszirigy egykét otsoba picsa attól még nem nő farka...( ez most nem rád vonatkozott)
Előzmény: Uriella (582)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.02 0 0 585
Jó, de forintocska nem erről beszél. Hogy miről az még mindig nem derült ki, de nem erről.

Szerinted, konkrétan miben van igaza forintocskának?

(Én egy kitartó darab vagyok, megkérdezem ám még párszor, hogy süketelés helyett tudsz-e legalább te valami konkrétumot mondani, amiről tényleg lehet érdemben beszélgetni. Mert ezek az itt előadott sztereotípiák az "Az én uram csak a vizet issza, nem sírom a lányságomat vissza" kezdetű hímezett falvédőszövegere hajaznak.)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 584

A feminista hangya egész nyáron csak güzült, dolgozott, gyűjtögetett meg kishangyákat

nevelt.  Bezzeg az a tetű férje, a tücsök, az semmit se csinált, csak hegedült

meg mulatozott. Hiába mondta neki az asszony, hogy takaríjjon meg mosogasson.

- És aztán mi lett velük, nagypapa?

- Nem is tudom. Asziszem ősszel a tücsöknek elege lett, földhöz vagdosta a koszos

tányérokat és elmentek téli álmot aludni.

Uriella Creative Commons License 2007.07.02 0 1 582

Ha belegondolsz, nem is oly rég, egy nőnek nem volt szavazati joga, nem lehetett vagyona, stb.

Igazságosnak tartasz egy olyan világot?

Ez változott meg.

Előzmény: rambo john2 (575)
Uriella Creative Commons License 2007.07.02 0 0 580

:ppppppppppp

:)))))))))))))

A férfi a teremtés koronája.

A nő fején.

És ezzel mindent elmondtam, asszem.

:))))))))

Előzmény: dos48 (572)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.02 0 0 579

Azért irtam, hogy demagóg leszek.

Igaz nem vagyok feminista.

Mindig férfipárti voltam.

Fiú testvérem volt, olyan középiskolába jártam, ahol évfolyamonként csak pár lány volt, évekig dolgoztam olyan munkahelyen, ahol egyedül voltam nő.

De a nőiességemet nem kérdőjelezheti meg senki.

Előzmény: luki-luk (576)
Müller szakaszvezető Creative Commons License 2007.07.02 0 0 578
Nincs semmilyen agymosás.Csak a génekbe ivódott viselkedési minta.
Előzmény: forintocska (551)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.02 0 0 577
Nem olvastál elég figyelmesen!
Előzmény: ko-ko jambo (574)
luki-luk Creative Commons License 2007.07.02 0 0 576

Üdv!

Szomorú,ha valakivel ez történik!!

Én ,mióta meg van a gyermekem,azért dolgozom,s mindent úgy teszek,hogy ha véletlen engem ér valami,akkor ne szenvedjenek hiányt semmiben!!

Tudom,hogy ez nem minden,de szükséges ,valamilyen halál utáni gondoskodás!

És valaki azt mondja ,hogy szégyeljem magam,mert férfi vagyok!

Fejére állt ez a világ!

Előzmény: Törölt nick (573)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 -1 0 575
ühümmmm....mégpedig? hogy a szegény nők el vannak nyomva, és mindenről a rohadt férfisoviniszta világ tehet? vagy abban, hogy ha nem lenne különbség férfi és nő között, akkor MINDEN rossznak vége lenne? szerintem ez csak ostoba demagógia, de cáfolj meg nyugodtan....
Előzmény: Uriella (565)
ko-ko jambo Creative Commons License 2007.07.02 0 0 574
Sajnálom azt aki így járt,de ki érte a hibás,a férj aki meghalt,azért mert férfi volt!?
Előzmény: Törölt nick (573)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.02 0 0 573

Nagyon demagóg leszek:

Mi a véleményed arról az asszonyról, aki fiatalon megözvegyült, három pici gyerekkel maradt egyedül?

Semmi siránkozás, önsajnáltatás, csak tisztességesen felnevelt gyerekek.

Előzmény: ko-ko jambo (571)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 572

Uriella Narrátorova (egészen halkan, súgva) :

* " én tudom ám, hogy mit akar ez a dinnye Dos, de nem mondjuk meg nekik azért

se, azt teszi az az egy különbség, hogy nem tojik ide-oda az udvaron." *

Előzmény: Uriella (569)
ko-ko jambo Creative Commons License 2007.07.02 0 0 571

Elnyomás alatt élnek szegénykéim!!!

Tisztelem őket,mert gyermeket szűlnek,nevelik azt,s képesek összetartani egy családot!

Igaz ezen képességeik,inkább nagymamáink korában bontakoztak ki!

Meg értem ,ha valaki ettől többet szeretne,de az akkor valaminek a rovására megy!

Olyankor viszont mikor hazamegyek,s látom,hogy a gyerekkori barátom,napi 12 órát melózik,hogy az asszony és a két gyerek jól éljen, s legyen miből öétözködni,akkor nem tudom őket sajnálni, a női mivoltukért!

Szegény haver,meg úgy tönkre van menve,hogy szinte generációs a külömbség közöttünk(osztálytársam volt)

Ja és még nem is alkoholista mert inni sincs ideje!

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.02 0 0 570
Melyikből, konkrétan?
Uriella Creative Commons License 2007.07.02 0 0 569

Nem mondom.

*már előre röhögcsél*

Előzmény: dos48 (568)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 568

Na jó. Egy.  És egy feministának?    Kettő.

Akkor azt mondd meg, mit tesz az az egy különbség.

Előzmény: Uriella (567)
Uriella Creative Commons License 2007.07.02 0 0 567

Nem mondom.

:p

Előzmény: dos48 (566)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 566

Akkor mondd meg te, hány agytekervénye van egy tyúknak.

Uriella Creative Commons License 2007.07.02 0 0 565

Héka.

Sok szempontból igaza van Forintocskának.

Előzmény: rambo john2 (562)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 564

Forintocskaaaaaaaaa !!!   Játsszunk kitalálósat.  

Hány agytekervénye van egy tyúknak ?

ko-ko jambo Creative Commons License 2007.07.02 0 0 563

Helló!

Felesleges erőltetni ezt a feminizmust a nők részéről!

Legfeljebb ,pár kielégítetlen nőszemély az,aki ennyire ezen a témán lovagol!

Addig ,amíg nem találják fel azt,hogy hogyan lehet méhen kívűl is gyermeket létrehozni,felesleges baromkodás az egész!

A férfiakra meg rá lehet fogni mindent,de nem mi alkottuk a nőket biológiailag ilyenné!

Nekem ugyan mindegy,hogy kinek mi a hobbija,de amikor engem azért támadnak mert férfinak születtem ,s férfiként gondolkodom,akkor azért kicsit mérges leszek!

Ezen a téren,a feministák is álltalánosítanak!

Férfi=gonosz ,agresszor,elnyomó,diktátor!!!

rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 562
mit mondjak arról, aki nem képes észérvekkel tárgyalni, beszélgetni, csak a feminista gyűlésen belénevelt hülye közhelyeket szajkózza folyamatosan....mit mondjak arról aki szerint minden rosszért a férfiakat terheli a felelősség....ha egy nő hülye, vagy kurva, vagy bolond, vagy gyilkos, vagy mittomén, azért is, mert ebben a rohadt hímsoviniszta maszkulin világban lett ilyenné....aki ilyet ír, az számomra agyilag nem okés....
Előzmény: Uriella (555)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.02 0 0 561
Jó. Nem hüyle, nem beteg, de egyszem konkrétumot nem tudott még üres lózungjai tömegébe csempészni. Konkrétumot bitteschön.
Előzmény: Uriella (555)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!