Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
egyébként vanik most tévében - nemtom melyik adón - egy sorozat, a nők és a férfiak közti valódi különbségekről.
Nők és férfiak (pszichológusok, pszichiáterek, alkalmanként egyéb kutatók) vizsgálják a két nem közti különbségeket különféle tudományos módszerekkel.
Tudom, annak a sorozatnak semmi köze a feministáskodáshoz, de azt hiszem valamelyest mégis, hisz a feministák többnyire olyasmiket akarnak csinálni, bebizonyítani, hogy ők is tudják, amik nem anatómiai, élettani sajátjuk.
Az nagyon szép dolog volt, hogy kiharcolták a választójogot, meg hogy legyen saját vagyonuk, de úgy gondolom, ezen már túl kellene lépnünk, más korban élünk.
Napjaink feministája túl sok mindent akar. Férfimódra akar karriert, női módra családot akar, meg figyelmességet a férfiaktól.
S ha véletlenül szerencsétlen pasi nem tudja kitalálni, mi a feministáskodó nő elvárása vele szemben, akkor természetesen a pasi a rossz, az alávaló szemét.
És nagyon nem szeretnék a "szép új világban" élni. :o)
Úristen az égben!!! Az régen volt!!! de ez már megváltozott!!! akkor mi a bánatnak nyavajog ez a dugatlan tyúk továbbra is....mi kell még neki? tiszteljük istenként csak azért mert nőnek született? én meg szórjak hamut a fejemre, és tépjem meg a ruhámat, mert én férfinak? hát nem!!! igenis, büszkevagyok arra hogy FÉRFI vagyok...ő meg legyen büszke arra, hogy nő ( bár ő nem az, inkább csak nőnemű)....hiába akarja feje tetejére állítani a világot, attól még a férfi férfi marad, a nő meg nő....bármenyirre is péniszirigy egykét otsoba picsa attól még nem nő farka...( ez most nem rád vonatkozott)
Jó, de forintocska nem erről beszél. Hogy miről az még mindig nem derült ki, de nem erről.
Szerinted, konkrétan miben van igaza forintocskának?
(Én egy kitartó darab vagyok, megkérdezem ám még párszor, hogy süketelés helyett tudsz-e legalább te valami konkrétumot mondani, amiről tényleg lehet érdemben beszélgetni. Mert ezek az itt előadott sztereotípiák az "Az én uram csak a vizet issza, nem sírom a lányságomat vissza" kezdetű hímezett falvédőszövegere hajaznak.)
ühümmmm....mégpedig? hogy a szegény nők el vannak nyomva, és mindenről a rohadt férfisoviniszta világ tehet? vagy abban, hogy ha nem lenne különbség férfi és nő között, akkor MINDEN rossznak vége lenne? szerintem ez csak ostoba demagógia, de cáfolj meg nyugodtan....
Tisztelem őket,mert gyermeket szűlnek,nevelik azt,s képesek összetartani egy családot!
Igaz ezen képességeik,inkább nagymamáink korában bontakoztak ki!
Meg értem ,ha valaki ettől többet szeretne,de az akkor valaminek a rovására megy!
Olyankor viszont mikor hazamegyek,s látom,hogy a gyerekkori barátom,napi 12 órát melózik,hogy az asszony és a két gyerek jól éljen, s legyen miből öétözködni,akkor nem tudom őket sajnálni, a női mivoltukért!
Szegény haver,meg úgy tönkre van menve,hogy szinte generációs a külömbség közöttünk(osztálytársam volt)
Ja és még nem is alkoholista mert inni sincs ideje!
Felesleges erőltetni ezt a feminizmust a nők részéről!
Legfeljebb ,pár kielégítetlen nőszemély az,aki ennyire ezen a témán lovagol!
Addig ,amíg nem találják fel azt,hogy hogyan lehet méhen kívűl is gyermeket létrehozni,felesleges baromkodás az egész!
A férfiakra meg rá lehet fogni mindent,de nem mi alkottuk a nőket biológiailag ilyenné!
Nekem ugyan mindegy,hogy kinek mi a hobbija,de amikor engem azért támadnak mert férfinak születtem ,s férfiként gondolkodom,akkor azért kicsit mérges leszek!
mit mondjak arról, aki nem képes észérvekkel tárgyalni, beszélgetni, csak a feminista gyűlésen belénevelt hülye közhelyeket szajkózza folyamatosan....mit mondjak arról aki szerint minden rosszért a férfiakat terheli a felelősség....ha egy nő hülye, vagy kurva, vagy bolond, vagy gyilkos, vagy mittomén, azért is, mert ebben a rohadt hímsoviniszta maszkulin világban lett ilyenné....aki ilyet ír, az számomra agyilag nem okés....