Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
nagyon igazad van....a nők előtt minden ugyanúgy nyitva áll (sőt, bizonyos esetekben még jobban) mint a férfiak előtt....bvan női orvos, jogász, kutató, politikus, stb....csak aki sikertelen lúzer, annak könnyebb a férfiakra fogni, hogy el van nyomva, és nem tudott semmit elérni az életben...
na ja, de ettől még nem leszek feminista:))) továbbra is azt vallom, hogy a nő legyen nőies, a férfi meg férfias.....ja, és továbbra is elvárom, hogy a nő főzzön:)))
jogokat nem érzik kötelességüknek az emberek betartani, addig nem beszélhetünk ténylegesen jogbiztonságról. És a valós lehetőségek a nők számára elérhetetlenek maradnak.
Te.. ennyi elképesztően ostoba közhelyet már rég olvastam, mint amit ide vetítesz. Milyen jogot nem tart kötelességnek betartani (jujj, jogász vagyok méfg a kérdést is fájt leírni, akkora sületlenség az alap mondat). És miylen valós lehetőség marad elérhetetlen a nők számára így en bloc?
Btw. minden férfit egy nő nevelt olyanná, amilyen....
nem rajtad kívül senki nem látja.....ez azért van mer tminden sikertelenséged okának a világot, meg a férfiakat látod....meg is értem, nehéz belátni, hogy valójában te vagy a lúzer.... na, siránkozz még kicsit, te szegény, elnyomott pára:)))
figyelj ha túl vagy már 1(2) házzaságon, és érzed, hogy kezd a ketyegőd gyengülni, de te mégis jól akarod érezni magad, akkor miért lenne baj?
szerintem ha egy 60-70 éves ember elvesz egy 25-30 évvel fiatalabb nőt csak azért, hogy élete végén jól érezze magát, az egyáltalán nem baj...
Ilyenkor általában az irigység beszél a támadókból...vagy azért irigykednek, hogy nézd meg a vén faszit, milyen nőt kúr még ennyi idősen is...vagy azért, mert ne mbírják nézni, hogy egy nő egy kis szopással dugással(gusztussal) milyen vagyonra tesz szert pár év alatt...
szerintem a mai napig úgy a jó, hogy a nő nőies a férfi pedig férfias...nem kell ennek elmúlni ( és itt most nem házimunkáról van szó, hanem tulajdonságokról) senkinek ken jó, hogy férfiatlan majmok, és magukat nőnek tartó férfias pinák vannak....
manapság senmki nem is várja el tehát, hogy minden házimunkát a nő végezzen....de neki is ki kell venni a részét....pl. nálam, ha egy nő nem tud főzni, akkor elvágta magát, az olyan mintha nem is lenne nő ( és nem azért, mert én nem tudok)
most tekintsünk el attól, hogy ez normális vagy sem....nem is olyan régen még ez volt a normális, és manapság is elég gyakori....ha én fizetek azért, hogy nős legyek, akkor el is várom érte, hogy a munka ráeső felét elvégezze a nő...de mást is mondok...régen a nők nem mentek dolgozni ( ha szerelemből mentek férjhez, akkor sem) , tehát logikus volt, hogy övék a házimunka, hiszen amíg apa hordta haza a lét, addig anya otthon volt....