Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Tisztelem őket,mert gyermeket szűlnek,nevelik azt,s képesek összetartani egy családot!
Igaz ezen képességeik,inkább nagymamáink korában bontakoztak ki!
Meg értem ,ha valaki ettől többet szeretne,de az akkor valaminek a rovására megy!
Olyankor viszont mikor hazamegyek,s látom,hogy a gyerekkori barátom,napi 12 órát melózik,hogy az asszony és a két gyerek jól éljen, s legyen miből öétözködni,akkor nem tudom őket sajnálni, a női mivoltukért!
Szegény haver,meg úgy tönkre van menve,hogy szinte generációs a külömbség közöttünk(osztálytársam volt)
Ja és még nem is alkoholista mert inni sincs ideje!
Felesleges erőltetni ezt a feminizmust a nők részéről!
Legfeljebb ,pár kielégítetlen nőszemély az,aki ennyire ezen a témán lovagol!
Addig ,amíg nem találják fel azt,hogy hogyan lehet méhen kívűl is gyermeket létrehozni,felesleges baromkodás az egész!
A férfiakra meg rá lehet fogni mindent,de nem mi alkottuk a nőket biológiailag ilyenné!
Nekem ugyan mindegy,hogy kinek mi a hobbija,de amikor engem azért támadnak mert férfinak születtem ,s férfiként gondolkodom,akkor azért kicsit mérges leszek!
mit mondjak arról, aki nem képes észérvekkel tárgyalni, beszélgetni, csak a feminista gyűlésen belénevelt hülye közhelyeket szajkózza folyamatosan....mit mondjak arról aki szerint minden rosszért a férfiakat terheli a felelősség....ha egy nő hülye, vagy kurva, vagy bolond, vagy gyilkos, vagy mittomén, azért is, mert ebben a rohadt hímsoviniszta maszkulin világban lett ilyenné....aki ilyet ír, az számomra agyilag nem okés....
igen, én is erre a következtetésre jutottam (eleninte még azt hittem, hogy csak simán dugatlan, és hülye) ...a topik indítója beteg, mindenért a férfiakat okolja, a háborútól kezdve a betegségekig, holott csak az a baja, hogy sikertelen lúzer, és nem képes beismerni....ne aggódj forintocska, a feminizmus manapság pszichiáter segítségével már gyógyítható:)
én si tudok, de mégis úgy vagyok, hogy szeretem ha a nőm főz nekem ( ez is a szeretet kifejezésének egyik módja) ....van még a ház körül más munka amit el tudok végezni...
hát ez kész...te tényleg beteg vagy.....sőt, mi terjesztettük el a pestist, a tífuszt, a kolerát és a vérhast....belátom, mindenért mi vagyunk felelősek....hajrá, így tovább, te mini jeanne d'arc....a hozzád hasonlókat szokta a szakirodalom röviden dugatlanként emlegetni....
talán azért, mert a nőknek nem igazán kell ez, ha csak dugni akarnak, bármikor találnak ehhez partnert- az egészen rusnyák kivételével- míg a férfiaknak az több melóba kerül....ahhhh most döbbenek rá, hiszen mi el vagyunk nyomva!!! :)