Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 806
Az tökjó! Hogyan érted el?:-)
Előzmény: forintocska (804)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 805
Már ne is haragudj, de milyen fejlődésnek gátja? Én egyelőre csak azt látom, hogy valamiért a feministák agyának fejlődése van itten gátolva... na én is elhúztam, mert még kivág a holnapi vizsgámon az a vén (amúgy férfisoviniszta) pasi, akit holnapra vizsgáztatóul rendelt a sors:-)
Előzmény: forintocska (803)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 802
na remélem több okosság ma már nem születik, mert én elteszem magam holnapra...jóccakát
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 800
nas látom megtaláltad....ezékiel 15:27.....
Előzmény: forintocska (798)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 -1 0 799
és mennyire igaz....nem is érkezett az ellenoldalról cáfolat....gondolom még mindig keresi a választ a feministabibliában:)))
Előzmény: Törölt nick (797)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 797
De sok időd volt:-)
Előzmény: netizen (781)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 -1 0 796

A feminizmus ugyanúgy tökkelütött, mint a szüfrazsettek voltak. Hogy lehet valaki olyan

hülye, hogy odalakatolja magát a kerítéshez és eldobja a kulcsot ?! Mint egy gyagyás,

aki maga áll a pellengérre oszt előlről dobáltatja hátúlról meg ... na hagyjuk.  :)))

Erről jut eszembe egy karikatúra, halálra röhögtem magam.

A lányegér az egérfogóban, a nyakára csapódva a drót, a nyelve kilóg, a szeme kidülledve.  A sajtdarabka még ott az orra előtt, ahogy elgurult.

A háta mögött egy fiúegér a két lábát felkapva átszellemült pofával keféli, közben mindenfelől szaladnak a fiúegerek és állnak a háta mögé hosszú, tömött sorba...

Előzmény: Törölt nick (792)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 795
óhh, nyugi, finom leszek... erős oldalam:)))
Előzmény: dos48 (791)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 794
dehoooogy! még meg is tanítanak túlélni :))))
Előzmény: Törölt nick (792)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.02 0 0 793
Hol? Úttörőtáborban a kisdobosok között? :-P
Előzmény: forintocska (719)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.02 -1 0 792
Ha a feminizmus elítéli a versenyszellemet, akkor maga szolgáltat bizonyítékot az életképtelenségére.
Előzmény: forintocska (715)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 791

Ezzel a gyönyörű almocskával vigyázzál csak.  Ez Izraelből irkál, (most éppen itthon van) egy férjet már megevett.  1500 beírással telebrűgölt vagy száz topikot és mindenhol akkora szája van, mint az ólajtó.

Itt valószínűleg felmérte az erőviszonyokat, miután még szinte meg se szólalt, de már kapott egy maflást. Nem tud fúriaként rámrontani, mert én direkt csak csipkedem. Javaslom neked is, hogy csak finoman, mosolyogva backuráld...       :)))

Előzmény: rambo john2 (787)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 790

Hááá dehogynem.  Te mondtad, hogy a feministáknak a lelke a szép.

Különben is, a múltkor láttam egy pucérképet egy százévesről.

Szo - szo, a felsőkarjai például egész jó állapotban voltak.

Előzmény: forintocska (789)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 787
mindenesetre legalább ez a szepalom vagy ki a tököm eltűnt:))
Előzmény: rambo john2 (786)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 786
várj még az alvással kartács....netizen olyan szép esszét írt ennek a femistának, hogy én már várom mit ír rá....lehet most keresi a megfelelő passzust a feministák nagy bibliájából:)
Előzmény: dos48 (785)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 785

Forintocska, sose tudhatod, mi van beleírva a forgatókönyvbe.  Párbaj alatt például lehet, hogy belémszerecc, amíg legyőzlek. Én meghagyom a fél füledet, te a kebelemre omlasz.

A galambok összebújnak a párkányon a verebekkel, a topiklakók boldogan éneklik a Goszpodi Pomilujt vagy mi a csodát és végre mindenki lefeküdhet alunni.

Előzmény: forintocska (782)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 -1 0 784
a tehetség kiemelkedik....ezt akarja eltörölni a kis diktátor, mert nem tetszik neki a verseny....az elvei tisztára olyanok mint a létező kommunizmus....
Előzmény: netizen (781)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 783
Egyébiránt ha emberi módon leírnád a kínod ( mint pl. Uriella) , arra lehetne érdemben reagálni, és társalgást folytatni...de arra, hogy minden rosszért a férfiak a felelősek, és változzanak meg, na erre nem lehet komoly választ írni....
ha azt mondod egyenlő munkáért egyenlő bért az egy téma amit meglehet vitatni, de a betanult mantráid csak komolytalan válaszra méltók.
Előzmény: forintocska (776)
netizen Creative Commons License 2007.07.02 0 1 781
Na akkor lássuk...

Tévhit: A feministák mind férfigyűlölők.
Tény: A feministák általában nem a férfiakat, hanem a férfierőszakot és a férfiak által élvezett, ugyanakkor nőktől megtagadott előjogok létét nem fogadják el. Mivel a köztudatban a férfiak és a feministák által megkérdőjelezett férfiviselkedések elválaszthatatlanul összemosódnak, a feminizmus éles különbségtételét minden férfiviselkedésre vonatkoztatják.
Ajánlom figyelmedbe a Magyar Köztársaság alkotmányát és az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát amit a Magyar Köztársaság is törvényerőre emelt. Előjogok nincsenek - aki mást állít az nagyjából hazudik. Persze vannak törvények amik teljesen helyesen az emberi fiziólógiából adódóan korlátozzák egy nő munkavállalást. Nem kívánatos az, hogy a nők olyan munkát végezzenek, amik a fiziológiájukra kimondttan káros, lényüket olyan egészségügyi kockázatnak teszi ki, ami anyai szerepük ellátását veszélyezteti.
Tipikus "előjogi" óberkodás, a már említett péniszirígység. Több feminista felveti, hogy a mgas presztizsű ezáltal jövedlmezőbb állásokat férfiak töltik be. Ez nem véletlen, mert ezeket a munkaköröket a férfiak hozzák létre, alakítják ki innovatív és kreatív személyiségükből adódóan. A nők nagy része ugyanis nem innovatív, nem kreatív, és katasztrófálisan rossz a stressztűrésük. Sajnát munkámon keresztül is tudom, hogy miközben nálunk a lehetőségek nyitottak, a hölgykollegák saját maguk foglalják el az alacson kreativitást és stresszt igénylő, de könnyebben be/megtanulható munkaköröket. a nők monotonitás tűrése kitűnö. hoznak egy jó átlagos teljesítményt, ellenben ha valamit hirtelen, gyorsan, feszített időhatárokkal kell elvégezni akkor összeomlanak, kinyúlnak, pánikolnak. No persze irígyek is, amint látják hogy a velük együtt munkábaálló kollega milyen szép karrirt fut be... Azt feledik csak el, hogy az ajtó előttük is nyitva állt, de ők a langyos vízben láblógászást választották. Nota ben csaxólok, hogy van olyan kolleganőm aki 2x annyit keres mint én, mert tehetségesebb mint én meg kreatívabb. és mi férfiak ezt nem irigyeljük ám, mert ez a dolgok rendje. a tehetség kielemelkedik.

Tévhit: A feministák át akarják venni a hatalmat és ugyanolyanok akarnak lenni, mint a férfiak.
Tény: A feminista mozgalom célkitűzése a nők emberi jogainak biztosítása ( biztonsághoz való jog, egyenlő bérek, egyenlő munkaerőpiaci esélyek, stb.), és nem a férfiviselkedés imitálása. A feminizmus már csak azért sem tekinti céljának a férfiak utánozását, mivel számos férfiviselkedést elítél és azok ellen fellép (nők és gyerekek elleni erőszak, háborúk, versenyszellem, környezet pusztítása). Egyúttal a feministák arra is felhívják a figyelmet, hogy a férfi és női szerepek mindkét nembéli egyének számára korlátozóak az önmegvalósítás terén, tehát a nők nemi szerepek alóli felszabadítása magában hordozza a férfiak felszabadításának vágyát is. Az egyenlőségért való küzdelem az elnyomó szempontjából mindenképpen vesztességgel jár, ám ettől ez még nem hatalomátvétel, hanem hatalommegosztás.

nakérem ez a vegstiszta szociális demagógia, és ezért népszerű méltán. sajnos a szociális demagógia nemtől függetlenül népszerű azért.

biztonsághoz való jog - na ilyen nincs, nemhogy ez emberi fajnál, hanem az egész élővilágban se. az élet veszélyes üzem, a saját biztonságodat magadnak kell megteremtened.

egyenlő bérek - na ez sincs. nincs két egyforma ember, nincsenek egyforma emberi teljesítmények. a bérek roppantmód szubjebktívek ám, mármint az egyén és a munkáltatója viszonyára. persze a liberális demokráciák állami szektorai kifejlesztenek agyhalott egyenlősdi bértáblákat - ergo roppant sok tehetségtelen ember számára népszerűek a közalkalmazotti állások, ámbátor ezek a bérek egyben alacsonyak is. Akkora bért kapsz amit sikerül kitalpalnod magadnak, akkorát amit a munkaadód szerint megérsz. evvan.

egyenlő munkaerőpiaci esélyek - liberáli demókban ez teljesül. tudom most fog jönni a szült már ésha nem, mikor számdéxik típusú kérdés. igen, bármennyire is szomorú, de egy munkaadónak vannak érdekei, valamilyen terméket előállít. a munkafolyamatokat tervezik. ebből kifolyólag a dolgozók szabadságával és nem-munkavégzésével is számolni kell. namost ha én az okításodba beleraktam 2 évet és 10 millió forintot, de te a 2. év végén szülni mész, és vissza se jössz már többet, vagyha mégis, akkoris totálra elfelejtetted a tanultakat, akkor én szoptam mint a torkosborz. az üzleti vállalkozás sajnos nem szociális foglalkoztató. ha tudom, hogy 3 éven belül szülsz, akkor ez lényegileg egy határozott idős munkaszerződés a gyakorlatban nekem és ennek megfelelő munkakört kapsz.

nők és gyerekek elleni erőszak - ő izé tudnék neked arról mesélni hogy a 80as években jópár kedves tanárnénink milyen undorító és pszichikai erőszakban részesített minket, fiú nebulókat. a legtöbb drága tanárnéni helyből felszálásból útálja az alsó tagozatos fiúkat, mert azok biológiai determináltság okán impulzívak, a monotonitás tűrésük alacsony.

háborúk - ölni szóval is lehet, sőt úgy is, hogy valakinek a háta mögött töröd ketté az életét. a nők ebben a sportágban roppant tehetségesek.

versengés - biológiailag determinált dolog, javaslom változz át androiddá. a nőstények is masszívan versengenek az (alfa)hímekért, még akkoris, ha ezt még maguk előtt is letagadják. nagyon tipikus hogy barátnőd szereti el a kedvenc pasidat, férjedet.

környezet pustítása - meglepő módon, bár nem látszik de ebben is a nők állnak az élen aminden határon túlnyúló konformizmusukkal, ennek eléréséhez a pasikból még a szart is kiverik. a konformizmus energiaigényes dolog. és a fogyasztói társadalmak motorjai nem mások mint akonzumáló nők.

felszabadítás a férfi/női nemi szerepek alól - hülye vagy. fogadd el önmagad és boldog leszel. a kersztidentitású transzvesztiták boldogtalan emberek. az egy zsákutca.

Tévhit: A feministák mind leszbikusak
Tény: Mivel a népesség tíz százalékát meleg és leszbikus emberek alkotják, a feminista nők között is akadnak leszbikusok. Ez természetesen nem jelent, hogy minden feminista nő leszbikus lenne. Minthogy a leszbikus nők sem mind feministák. Érdemes kritikusan szemlélni minden olyan próbálkozást, amely a társadalmi problémák és politikai célkitűzések helyett az egyének szexuális orientációját helyezi a figyelem középpontjába.
Sarkított állítás, de igaz, hogy a leszbikusok felülreprezentáltak a feministák között. ez nem meglepő, mert a feminizmus az egy "nem szeretem a férfiakat, előítéletes, rasszista alapokon" típusú think thank.

Tévhit: A feministák kielégítetlen frusztált nők, akiknek az a bajuk, hogy nincs az életükben megfelelő férfi.
Tény: A feminista nők között, mint minden más csoportban, ugyanúgy vannak egyedülálló, mint partnerrel vagy házasságban élő nők. Érdemes kritikusan szemlélni minden olyan próbálkozást, amely a társadalmi problémák és politikai célkitűzések helyett az egyének párkapcsolatait és szexuális kielégítettségét helyezi a figyelem középpontjába.
Freud óta tudjuk hogy az emberi cselekedeteket a szexus/szexuális vágy determinálja. Ezt betagadni nevettségessé tesz. a szexuális vágy eltérülése szinte minden mában való kiemelkedési vágy - politikai, tudomámyos, pénzbeli, stb. Ha az ember szexuális téren úgy érzi nem tudja önmegvalósítani vagy önkifejezni magát mentális pszichotikus okok miatt akkor ezen vágyait és akielégülés élményét transzponálja a fenti irányokban. ez nemfüggetlen, ráadásul jelentős mert ez emberi, más földön élő élőlény nem képes erre.

Tévhit: A nőiesség természetes tulajdonság. A feministák elutasítják a természetes nőiességet.
Tény 1:A feminista szubkultúrában számos olyan hit és rituálé létezik, amely a nőiség (és nem a "nőiesség") szerető elfogadását és ünneplését helyezi a középpontba. A feminista mozgalom egészséggel foglalkozó gondolkodói a saját test elfogadását, természettel való kapcsolat felvételét, a menstruáció ciklusának megértését és használatát, a gyerekszülés misztériumának és a menopauza változásainak örömteli ünneplését hirdetik. Talán a legfontosabb különbség a nőiség és a nőiesség között, hogy az előbbi sokféle nőképben gondolkozik, és a sokféle női valóságot ünnepli, míg az utóbbi a szépség- és divatipar aktuálisan nőiesnek kikiáltott ideált élteti.
Tény2:A természetes (vagyis a természetben megfigyelhető) normák szerint a hímek szinesebbek és látványosabbak a nőstényeknél. A legtöbb emberi kultúrában, amely nem természetes, hanem társadalmi jelenség, ez éppen fordítva van. Az állatokkal ellentétben a szineket és vonzóságot jelentő kellékeket (szőrtelenítés, hajfestés, frizurakészítés, körömfestés, smink) a nők nem a természettől kapják, hanem jelentős pénz és energia befektetéssel kell létrehozniuk azokat.
Tény3:Sok feminista valóban elutasítja az un. "nőiesség" mesterséges kellékeit, amennyiben azok fájdalmat okoznak, és gátolják a mozgásszabadságot (pl. magassarkú cipők, szoros ruhák, rövid és szűk szoknyák).

1.A fogalomzavar. a nőiség - az a női lét belső fiziológiája. a nőiesség meg az, amit a külvilág gondol rólad. ha felvágod a világgal való kapcsolatot, a vaisszacsatolást, akkor önmagadnak való borderline, beteges, kretén személyiség leszel - nemtől függetlenül. persze az ilyenek szeretnek összejárna aztán gyászolni magukat. tudom énis pont egy ilyen fasz voltam. Csak aztán találkoztam egy Csernus kategóriájú pszichiáterrel. mondott rólam 5 mondatot. akkor helyben akartam kivégezni. ma hálás vagyok neki, ő tett felelős, felnött emberré, akire mások is számíthatnak.
2.A a hímek szebbek - nos az élővilág nemcsak énekesmadarakból áll. pülü nagyon sok póknál nem igaz, sok emlősnél sem. az ember fiziológiáját teknitve nagyjából neutrális. hogy melyik nem cicomázódik fel jobban az az aktuális emberi civilizáció függvénye. namost persze, hogy a zsidó-keresztény-fehérember-angolszász típusú lett a legelterjedtebb, és ez nyomja a nemzetközi normát, érhetnek csalódások. tudtommal innuitéknál a hímeked szokás inkább díszíteni nem a nőstényeket. de mióta már nekik is van motoros szánjuk meg kábeltvjük ez változóban van.
3.A minden értelmes nő elutasítja azokat. ezek a szűzkurvák és a ribancok eszköztárának kellékei.
Előzmény: forintocska (670)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 780
ahááá..újabb ismerős....üdv a fedélzeten:)))
Előzmény: luki-luk (777)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 779

Soha. Adta feminimissziméje, válassz !  

Előzmény: forintocska (773)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 778
nem hát, le kell hajolnom ahhoz.....
Előzmény: forintocska (776)
luki-luk Creative Commons License 2007.07.02 0 0 777

Hééé!

Tik itten meg dúrvúlgattok!:-)

Gpé,fekapor!

Tuti dolog mind a kettő,na de itt!?:-))

Feminizmus ide,feminizmus oda!

Egy biztos,hogy ma magyarországon,a nők jelentős része éhen halna,ha nem lenne mellette egy férfi,aki szponzorálja a kis életüket!

Tisztelet a kivételnek!

Én is örűlnék,ha ez nem így lenne,de ez sajna tapasztalat!!:-))

rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 775
ezen röhögtem, hogy pont téged nézett kamasznak ( én is távol állok már tőle, nade teee) ....hiába, nehéz lehet az élete játékosság, humor nélkül....biztos azok is rohadt férfitulajdonságok......
Előzmény: dos48 (772)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 774
túlélés erőszak nélkül? muhahahahahahaaaa....
ahogy a rambo mondta: túlélni nem lehet háború nélkül....
Előzmény: forintocska (770)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 772

Ne becsülj minket alá... én jövőre leszek 60.    :)))   Özvegyi státuszom is van...

Tudod te, hány özvegyasszony áll itten sorba sütivel, hátha megüresedik a lovag

bácsinál az élettársi munkakör ?    :)))))

Előzmény: forintocska (768)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 771
nincsenek vetélytársaid? téhét az életben nincsen semmilyen ellenséged? senki nincs akit utálsz? senki nem akar a helyedre törni? senkivel nem kellett megküzdened azért, hogy elérd amit akarsz??? unalmas egy melód lehet ( egyébiránt a versenyzés, a küzdelem az élet természetes része, nézd csak meg az állatvilágot..)

.....de sajna az élet-bármilyen hihetetlen is- de nem ilyen....
ez a szeressük egymást gyerekek egy agyament elvont baromság, olyan valóségtól elrugaszkodott ökörség, mint a pacifizmus....az erőszakot sosem száműzöd a világból mert az -bármennyire fáj is elfogadni- természetes része...

hogy hogyan viselkedjek? a betanult mantrákhoz nem tudok komolyan hozzáállni, volt már ebben a topikban nőnemű, akivel képes voltam úgy ahogy komoly társalgást folytatni....de ez nem te vagy....
Előzmény: forintocska (768)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 769

... mé pont Forintocska, lehetnél Schillingecske, Tolárocska...  a horvátoknál asszem

Kuna van.  Lehetnél monnyuk Kunácska. ( De hülyén hangzik... megkérdezi a horvát

luvnyát a kliens, hogy csókolom, hány kuna a puna? ).

Szerecc biciklizni ?

Előzmény: dos48 (765)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 767
egyesítsük erőinket:))))
Előzmény: dos48 (765)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 766
aki erőszakosan, tűzzel vassal meg akarja változtatni a világot, az bizony agresszív....tudod, az a gonosz férfitulajdonság....azon kívül a fanatikusokat semmilyen formában nem szeretem....
Előzmény: forintocska (761)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!