Keresés

Részletes keresés

püfffneki Creative Commons License 2020.02.20 -1 4 7003

A kotyogóban leírtam kitől származik a megállapítás, hogy a vicc az tulképpen az erőszak rejtett megnyilvánulása.

Nem én tanáltam ki. 

És amikor benyög egy mondatot és rengeteg D-t az vicc akar lenni.

Nem értelmes hsz , mert abbólnincs sok raktáron.

Előzmény: Abszolút Igazság (6999)
Cabron01 Creative Commons License 2020.02.20 -4 3 7002

Te szegény áldozat. Kiröhögtek. A mai világban, ahol egy férfi ne akadjon fenn azon, hogy szénné csalják, mert ez a divat, képes vagy erőszaknak titulálni egy-két rajtad röhögést. Ejnye no.

Előzmény: püfffneki (6996)
Cabron01 Creative Commons License 2020.02.20 -4 1 7001

Az együttélés mitől nem feltételez kölcsönös tiszteletet? A nyitott házasságnak meg az a lényege, hogy közösen úgy döntöttek, ki-ki vérmérséklete szerint több vasat is tarthat a tűzben. Ha egy megcsalás miatt pofon csattan, ott értelem szerűen nincs szó nyitott házasságról, ott a felszavazott fél sértett.  Divatról meg szó sincs. 

Egyébként szeretnélek látni téged egy olyan topikban, ahol arról van szó, hogy a szemét pasi megérdemli, hogy a feleség kicsinálja, mert csalta fűvel fával, amint a férfi védelmére kelsz, hogy szó nem lehet megalázásról, amikor manapság a nyitott házasság a divat. :)

Előzmény: püfffneki (6997)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.20 -3 1 7000

...agyat kellene noveszteni...

Előzmény: Abszolút Igazság (6999)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2020.02.20 -11 0 6999

Mióta 'virtuális erőszak' a kiröhögés?

Ahogy alapvető emberi jog hülyeségeket beszélni, ugyanúgy alapvető emberi jog ezeken a hülyeségeken derülni is.

Tekintsd inkább építő jellegű kritikának, ami megmutatja, hogy jobban át kellene gondolni a mondandódat, tárgyilagosabban kellene megnyilvánulnod, stb.

robopassmeet Creative Commons License 2020.02.20 -4 0 6998

ami ugye virtuális erőszak

:-)) Ejnye, de mimózalelkű lettél. Még szerencse, h nem vagy egy nagydebella katonapasi, mert tőled mit kapott volna az a szegínynő:-))

püfffneki Creative Commons License 2020.02.20 0 4 6997

Ez porig alázás a mai világban amikor az együttélés vagy nyitott házasság a divat?

Előzmény: Cabron01 (6994)
püfffneki Creative Commons License 2020.02.20 0 6 6996

Átgondolva hogy a macsek csaj, és ennek ellenére engem akit idősebb nőnek vél állandóan kiröhög, ami ugye virtuális erőszak, kénytelen vagyok felülvizsgálni az álláspontomat és elhiszem amit írsz.

Vannak ilyen csajok.

De biztos nem ők a többség.

Előzmény: Cabron01 (6991)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.20 -5 1 6995

a fejsebek csunyabbnak neznek ki, mint amilyne veszelyesek. hat, ha felreqrogatott, ne lepodjon meg par pofonon, tenyleg nehez a pinat addig a fel percig feken tartani, amig szakit az elozo pasival

Előzmény: Cabron01 (6993)
Cabron01 Creative Commons License 2020.02.20 -4 2 6994

Mondjuk, ha szemen köpi a csaját és lelép, attól még a megalázottság érzése ott van, ami ugye senkit nem érdekel. Mert ugye egy nőnek joga van egy férfit bármennyiszer porig alázni. 

Előzmény: Cabron01 (6993)
Cabron01 Creative Commons License 2020.02.20 -4 1 6993

Mondjuk úgy, hogy nem volt az a hűséges típus. :) Ettől persze még nem kell senkit péppé verni. A csaj szerintem örüljön, hogy most ez így történt. Ha összeköti az életét egy hősszerelmes, féltékeny, birtoklási mániás pasival, az még durvább lehet.  Legalábbis számomra ez a jellemrajza egy pasinak, aki a sorozatos megcsalások ellenére sem köpi szemen a csaját és nem lép le.

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (6989)
alaptalan Creative Commons License 2020.02.20 -4 2 6992

azért álljon meg a fáklyás felvonulás!

A végén még ki fogjátok deríteni, hogy az a brutális, aljas nő verte bucira szegény kotonszökevatisztet!

A rohadék az rohadék!

Cabron01 Creative Commons License 2020.02.20 -4 2 6991

Ez a pasi elég rendesen elpáholta a csajt, ez nyilvánvaló. 

Elképzeltem fordítva. Adott egy nő, aki bekattan egy osztálytalálkozón, mert mondjuk a csajozásról híres párja flörtölt valamelyik exével. Fejbe vágja egy sörösüveggel, kicsit tökön rugdossa, arcon karmolja. A pasi nyilvánosságra hozza az esetet, követel tőle 5 millát, a nő is megnyilvánul, miszerint nem emlékszik semmire, a megivott alkoholmennyiség nem indokolja a filmszakadást. 

Hányan lennének vajon, akik mélyen hinnék, hogy drogot csempésztek a csaj italába, majd a srácot egy haverja leütötte, megrugdosta, hogy aztán egy per során lehúzhassa a csajt egy kis lóvéval? Hányan állnának hitetlenkedve a történtek előtt annak okán, hogy egy gyengébb nő nem képes ilyen-olyan sérülést okozni egy erősebb férfin?

Meg úgy egyáltalán, a pasikat kérdezem. Hányan lennétek olyanok, akik kiállnának a nyilvánosság elé vérző, sebes fejeteket mutogatva, hogy megvert a csajotok?

Természetesen nem védem a bántalmazót, aki ilyet tesz (bárkivel), az egy állat, és kapja meg a méltó büntetését. DE! A lakhelyemhez közeli településen egy huszonéves nő agyonvert egy 70+ éves nénit, majd a pasija segítségével elásta a kertben. Egyetlen facebook poszt sem született, egyetlen erőszak ellen harcoló aktivista sem ugrott ki a bugyijából nagy felháborodásában. 

Előzmény: Abszolút Igazság (6985)
robopassmeet Creative Commons License 2020.02.20 -7 0 6990

Olvasd el a Bors-os cikket:-)

Mondjuk ez a része is érdekes:

A mai napig nem tisztázott számomra, hogy mi is történt valójában. Nem ittam sokat, ezt a véralkohol-vizsgálat is alátámasztja, így nem is értem, miért nem emlékszem semmire. Egy filmszakadás után már csak az van meg, hogy a rendőrök támogatnak és kérdezik, mi történt.

Pl. még az is lehet, h összeszólalkoztak, a nő esett neki, a pali meg 'jókatona' módjára reagált, alkoholos befolyásoltságában nem mérve fel az erőviszonyokat.

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (6989)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.20 -6 0 6989

s amikor megtudta, h a jegyese már megint más pasikkal hentergett,

ez volt a szitu?

Előzmény: robopassmeet (6988)
robopassmeet Creative Commons License 2020.02.20 -8 0 6988

:-) Vagy ha nincs kamerafelvétele, se alibije, akkor se emlékezett volna, mert nem tudná bizonyítani, h nem ő volt. Ilyen esetben valóban az a legjobb taktika, h 'hallgat', mert akkor az ügyészségnek kell bizonyítania a vádat. Dee, itt nem valószínű, h a nő a saját fejét verte volna ennyire bucira:-) Sztem az történt, h a pali a kellően be volt csiccsentve, és amikor megtudta, h a jegyese már megint más pasikkal hentergett, eldurrant az agya. Ami ugyan helytelen viselkedés, de az ilyen sztorikban én rendre azt hiányolom, h a nő viselkedését (szerelmet, házasodási szándékot hazudik, aztán mégis fűvel fával csalja) nem veszik górcsó alá. Pedig arra tipikusan jó példa, h miért káros a 'nem tehetsz róla' c. propagandával jellemtelen viselkedésre biztatni a nőket.

LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.20 -6 0 6987

akkor a férj nem mismásolna, hogy nem emlékszik, hanem bátran kijelenthetné, hogy ő nem bántotta és hazugság az egész

erre irtam a ginas trukkot

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (6986)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.20 -3 2 6986

kitervelt esemeny, pasi poharaba gina, ajtofelfa 2x lefejel. nem adok ra igazan sok eselyt, valoszinubb, hogy a ficko hazudik.

Abszolút Igazság Creative Commons License 2020.02.20 -13 0 6985

Éppenséggel, láttunk már példát arra is, hogy a nő saját magát verte meg, hogy aztán lecsukathassa a férjét - akit csak az mentett meg, hogy volt biztonsági kamera a liftben is, és felvette a nőt, amint ököllel üti a saját arcát:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=152655490&t=9241826

Persze, akkor a férj nem mismásolna, hogy nem emlékszik, hanem bátran kijelenthetné, hogy ő nem bántotta és hazugság az egész. Ez a 'nem emlékszem' egyfajta aduász, nem ismer be semmit, de nem is hazudik, egyszerűen csak nem emlékszik ilyen apró-cseprő eseményekre, hogy bucira verte-e egy nő fejét vagy nem :-/

Előzmény: robopassmeet (6981)
robopassmeet Creative Commons License 2020.02.20 -5 0 6984

Kisebbségibűnözés:-)

Előzmény: macmester (6983)
macmester Creative Commons License 2020.02.20 0 2 6983
macmester Creative Commons License 2020.02.20 0 2 6982

semmi extra, jó a zügyvéd, megmondja mit kell tenni, és hogy kell kezelni a médiát...

ennyi.

Előzmény: Törölt nick (6980)
robopassmeet Creative Commons License 2020.02.20 -3 0 6981

És ezzel mi a gond? Kettősmércésék nem szeretnék megismerni a másik fél szemszögéből is a történetet?

Előzmény: Törölt nick (6980)
robopassmeet Creative Commons License 2020.02.20 -4 0 6979

Émmeg tartok tőle, h ő ilyesmit nem óvas, inkább 'házasodna a gazda' lesz:-) (De amúgy még nem derült ki, h miben nem ért egyet, bár igaz, nem nekem írta:-)

Előzmény: Cabron01 (6975)
Cabron01 Creative Commons License 2020.02.20 -2 0 6978

Naja. :)

Előzmény: robopassmeet (6977)
robopassmeet Creative Commons License 2020.02.20 -3 0 6977

:-) Egyrészt. Másrészt meg, a jelenkori helyzet a mérvadó, és az, h mennyire általános egy jelenség a gyakorlatban.

Előzmény: Cabron01 (6976)
Cabron01 Creative Commons License 2020.02.20 -3 0 6976

Itt most arra céloztam, hogy egy regény vagy film történése sem túl izmos magyarázat. 

Előzmény: Cabron01 (6975)
Cabron01 Creative Commons License 2020.02.20 -4 0 6975

Tartok tőle, hogy a Noszty fiú esete Tóth Marival is kevés lesz. :)

Előzmény: robopassmeet (6974)
robopassmeet Creative Commons License 2020.02.20 -4 0 6974

Ez általában azon dől el, mennyire racionális az a magyarázat:-) (Az 'úgy érzem', az kevés:-))

Előzmény: püfffneki (6972)
Cabron01 Creative Commons License 2020.02.20 -4 0 6973

De hát azt írtad, hogy az vagy. Most akkor átvertél minket?

Előzmény: püfffneki (6971)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!