Te szegény áldozat. Kiröhögtek. A mai világban, ahol egy férfi ne akadjon fenn azon, hogy szénné csalják, mert ez a divat, képes vagy erőszaknak titulálni egy-két rajtad röhögést. Ejnye no.
Az együttélés mitől nem feltételez kölcsönös tiszteletet? A nyitott házasságnak meg az a lényege, hogy közösen úgy döntöttek, ki-ki vérmérséklete szerint több vasat is tarthat a tűzben. Ha egy megcsalás miatt pofon csattan, ott értelem szerűen nincs szó nyitott házasságról, ott a felszavazott fél sértett. Divatról meg szó sincs.
Egyébként szeretnélek látni téged egy olyan topikban, ahol arról van szó, hogy a szemét pasi megérdemli, hogy a feleség kicsinálja, mert csalta fűvel fával, amint a férfi védelmére kelsz, hogy szó nem lehet megalázásról, amikor manapság a nyitott házasság a divat. :)
Ahogy alapvető emberi jog hülyeségeket beszélni, ugyanúgy alapvető emberi jog ezeken a hülyeségeken derülni is.
Tekintsd inkább építő jellegű kritikának, ami megmutatja, hogy jobban át kellene gondolni a mondandódat, tárgyilagosabban kellene megnyilvánulnod, stb.
Átgondolva hogy a macsek csaj, és ennek ellenére engem akit idősebb nőnek vél állandóan kiröhög, ami ugye virtuális erőszak, kénytelen vagyok felülvizsgálni az álláspontomat és elhiszem amit írsz.
a fejsebek csunyabbnak neznek ki, mint amilyne veszelyesek. hat, ha felreqrogatott, ne lepodjon meg par pofonon, tenyleg nehez a pinat addig a fel percig feken tartani, amig szakit az elozo pasival
Mondjuk, ha szemen köpi a csaját és lelép, attól még a megalázottság érzése ott van, ami ugye senkit nem érdekel. Mert ugye egy nőnek joga van egy férfit bármennyiszer porig alázni.
Mondjuk úgy, hogy nem volt az a hűséges típus. :) Ettől persze még nem kell senkit péppé verni. A csaj szerintem örüljön, hogy most ez így történt. Ha összeköti az életét egy hősszerelmes, féltékeny, birtoklási mániás pasival, az még durvább lehet. Legalábbis számomra ez a jellemrajza egy pasinak, aki a sorozatos megcsalások ellenére sem köpi szemen a csaját és nem lép le.
Ez a pasi elég rendesen elpáholta a csajt, ez nyilvánvaló.
Elképzeltem fordítva. Adott egy nő, aki bekattan egy osztálytalálkozón, mert mondjuk a csajozásról híres párja flörtölt valamelyik exével. Fejbe vágja egy sörösüveggel, kicsit tökön rugdossa, arcon karmolja. A pasi nyilvánosságra hozza az esetet, követel tőle 5 millát, a nő is megnyilvánul, miszerint nem emlékszik semmire, a megivott alkoholmennyiség nem indokolja a filmszakadást.
Hányan lennének vajon, akik mélyen hinnék, hogy drogot csempésztek a csaj italába, majd a srácot egy haverja leütötte, megrugdosta, hogy aztán egy per során lehúzhassa a csajt egy kis lóvéval? Hányan állnának hitetlenkedve a történtek előtt annak okán, hogy egy gyengébb nő nem képes ilyen-olyan sérülést okozni egy erősebb férfin?
Meg úgy egyáltalán, a pasikat kérdezem. Hányan lennétek olyanok, akik kiállnának a nyilvánosság elé vérző, sebes fejeteket mutogatva, hogy megvert a csajotok?
Természetesen nem védem a bántalmazót, aki ilyet tesz (bárkivel), az egy állat, és kapja meg a méltó büntetését. DE! A lakhelyemhez közeli településen egy huszonéves nő agyonvert egy 70+ éves nénit, majd a pasija segítségével elásta a kertben. Egyetlen facebook poszt sem született, egyetlen erőszak ellen harcoló aktivista sem ugrott ki a bugyijából nagy felháborodásában.
A mai napig nem tisztázott számomra, hogy mi is történt valójában. Nem ittam sokat, ezt a véralkohol-vizsgálat is alátámasztja, így nem is értem, miért nem emlékszem semmire. Egy filmszakadás után már csak az van meg, hogy a rendőrök támogatnak és kérdezik, mi történt.
Pl. még az is lehet, h összeszólalkoztak, a nő esett neki, a pali meg 'jókatona' módjára reagált, alkoholos befolyásoltságában nem mérve fel az erőviszonyokat.
:-) Vagy ha nincs kamerafelvétele, se alibije, akkor se emlékezett volna, mert nem tudná bizonyítani, h nem ő volt. Ilyen esetben valóban az a legjobb taktika, h 'hallgat', mert akkor az ügyészségnek kell bizonyítania a vádat. Dee, itt nem valószínű, h a nő a saját fejét verte volna ennyire bucira:-) Sztem az történt, h a pali a kellően be volt csiccsentve, és amikor megtudta, h a jegyese már megint más pasikkal hentergett, eldurrant az agya. Ami ugyan helytelen viselkedés, de az ilyen sztorikban én rendre azt hiányolom, h a nő viselkedését (szerelmet, házasodási szándékot hazudik, aztán mégis fűvel fával csalja) nem veszik górcsó alá. Pedig arra tipikusan jó példa, h miért káros a 'nem tehetsz róla' c. propagandával jellemtelen viselkedésre biztatni a nőket.
Éppenséggel, láttunk már példát arra is, hogy a nő saját magát verte meg, hogy aztán lecsukathassa a férjét - akit csak az mentett meg, hogy volt biztonsági kamera a liftben is, és felvette a nőt, amint ököllel üti a saját arcát:
Persze, akkor a férj nem mismásolna, hogy nem emlékszik, hanem bátran kijelenthetné, hogy ő nem bántotta és hazugság az egész. Ez a 'nem emlékszem' egyfajta aduász, nem ismer be semmit, de nem is hazudik, egyszerűen csak nem emlékszik ilyen apró-cseprő eseményekre, hogy bucira verte-e egy nő fejét vagy nem :-/
Émmeg tartok tőle, h ő ilyesmit nem óvas, inkább 'házasodna a gazda' lesz:-) (De amúgy még nem derült ki, h miben nem ért egyet, bár igaz, nem nekem írta:-)