Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Akkor meg ne nézd a mindig pörgő The shield-et, vagy ha láttad, felejtsd el gyorsan.:) (minden idők egyik legjobb krimisorozata volt). Szóval van jó sorozat ilyen és olyan műfajban is.
Jó a True Detective, csak baromi lassan bontakozik ki a cselekmény, a gyilkosság felderítése. Gondolom, az egész évadot erre szánják, azért. Így viszont -egy kitűnő- lélektani krimit láthatunk.
Hú...ma befejeztem unalmamban a Chicago PD 2 őt...nézzétek meg, annyira szar, hogy már szórakoztat.
A végén a túszmentés az olyan...a Cobra 11 az oktatófilm ehhez.
Gyerek fejéhez teszi a leggyilkosabb kolumbiai izé a pisztolyt egy buszon, rendőrnő vele szemben, dobja el etc.
Lövész nem lő, nem tiszta...csaj nem lő, nem mer...mi a nagy ötlete a harmadik zsarunak ?
Belehajt a buszba hátulról !
Nyilván, mert ezek a pisztolyok olyanok, hogy csak akkor sülnek el, ha rossz helyre lő valaki és összerándul a test, ha busz hajt a másikba, akkor nem.
Volt egy jó felütés amivel kezdtek, de ezt az ótvart.
Ráadásul a Chicago fire ban érdekes nézni, a gyökér karakterek ellenére is, a mentéseket...de itt mit nézünk, amikor egy karakterközpintú sorozat lenne ?
Már most teljesen érdektelenek...
Az meg amit a jó zsaru lekinlódik, mert ugye nem bántunk gyanusitottat, ha az fejeket vág le és elrabolja a kis Diegonkat...
Abba is hagytam, ha valaki megnézi, a sikátoros jelenet miatt, amiben a marha ellenszenves chicano jó zsaru (akinek a huga egyébbként a szomszéd sorozat főribanca) vallatja a kolumbiait aki elvitte a fattyát...
Most kérek elnézést Vic Makey-től, hogy hozzájuk hasonlitottam ezt a szutykot :(
Westernszerű, pont amit irsz az uj sorozatra, hogy lassú, déli stilusú a folyása, eszméletlen redneck karakterekkel, metfőzőkkel, elmebetegekkel, red neck maffiával, blazirt US marshallal, akinek az apja helyi kisstilű g**i, meg ebből kirobbanó eszement brutalitással.
Azt hiszem a harmadikban van főgonosznak a big redneck mama, az minden idők egyik legjobb antagonistája :)
Hallgasd meg a főcimdalát, adja a sorozat hangulatát:
Braquo (pilot) - ez igen! a franciák csináltak egy mocskos, naturális, utcaízű zsarus sorit. sok kritika a Shields-hez hasonlítja, de véleményem szerint azon túl, hogy ebben is van egy kopasz, mackós karakter és elszabadult zsarukról szól, nem sok hasonlóság van. itt mindenki defektes, a határokon régóta átlépett rendőr, akiket nem hajt más, mint az élet igazságtalanságán való bosszúállás vágya. nem a remény ízével a szájukban, hanem az elkeseredettséggel. itt mindenki ellenség, aki nem a csoport tagja, de az maga a család. ropogó bőrdzsekik, nők/férfiak hangja egységesen, napi 2-3 doboz gitanes elszívásával egyenértékű baritonon szól, az önbírásokdás egyedüli eszközével élve a mindennapokat. sajnos első látásra is az egyik legérdekesebb karakter már az első részben eltávozik, de halála adja meg a lökést a sorozat alapcselekményének. szerencsére már lement 2 évad, úgyhogy megvan az esti betevőm, a heti True Detective adagok kiegészítőjeként:)
Még nem tudom, mit gondoljak róla. Nagyon színvonalas, de ha oltári hájpot kap egy sorozat, akkor elkezdem kritikusabban szemlélni. Szóval még nem tudom, kedvenc lesz-e, de jó minőségű sorozat lesz, annyi bizonyos.
Tru Detective s01e01 - azt hiszem ez lesz a kedvenc sorozatom. minden adott hozzá. ilyen iszonyatosan jó pilot-ot már régen láttam. fura szerkezet, déli tunyaság, lassú menet, beteg lelkek, sérült, de elhivatott nyomozók, jó képek, hatalmas színészpáros, kreatív gyilokok.