Igazi sivatagi film volt a róla elvenezett shów. Igaz, covboj az nem volt benne. Azért jutott eszembe, mert én nem vagyok az enyhe megfázás stádiumában.
Azér kíváncsi lettem volna, hogy a hétvégi programmmkavalkádból hogyan válogatott Béla kultúrális szempontokat. Sikerült-e teljesíteni a 4 példányban levés szintjét, vagy ha nem, mégis, mikeket választott ki kipakcsolódás ürügyén.
Érdekes, hogy Béla is az enyhe megfázás stádiumában van, mert micsoda egybeesés, tegnap minden bejelentés nélkül ukmukfuk és cakompak elkezdett folyni az orrom. De mint víz. És fúni kelletett félnapig folyamatosan mint a hótbeteg. Mosmeg semmise. Nem értem én ezt.
Beszélnek a gék németül? Mi lesz, ha a Mester rajongolói tábora a nokedli.blog hatására kibővül németHországi tagokkal? Részemről elkezdek német nyelvtanárt keresni.
Egy óriási hapcival kezdtem a reggelt. Szinte sivatagi az éghajlat, mert pl. megfigyeltem, hogy nappal akár 29 fok van, mig este 9 fok! Ez óriási ingadozodás. Azért mondom, hogy sivatagi, mert ott ez van. Olvasmányélményeimből tudom, illetve sivatagos covboj filmek tanusága is alátámassza ezt. Pl. mekszkó vagy peru szóval meg máshol. Most hirtelen igazi sivatagi film nem jut eszembe. Szóval enyhe megfázás stádiumában vagyok. Jó hirem is van. Rá került az elérhetőségem a német blogra. nokedliblog.com de közzé kell irni, hogy blogspot. Azért com mert külföld. A magyar a hu. Hogy jól megtudják különböztetni az országokat. Mint régen az irányitószám. Majd rajzolok oda valamit, de teknikailag elég a kijuttatása Németországba. De megoldom, mert megígértem.
Az enyim sonkával megtöltött, héjában megfőzött burgonya, megreszelt füstölt sajttal gazdagított tejfellel, hogy tudjon az ebédelő frappánsan mártogatni. Utána kettő darab konyakosmeggy a hűtőből, és máris jobban c megy a munka. Jó étvágyat minden Gömbnek!