Koszonom az infokat. Gyerek meg nincs, az iskolaba csak szavazni fogunk menni, de politika inkabb off...
Igazabol az emberekre, a mindennapokra vagyok kivancsi, mert meg nem koltoztunk be, csak naponta elsetalunk arra, es probaljuk onigazolni magunkat hogy jol dontottunk. Eddig az Almassy utca mindent karpotolt, meg a kozelben nemreg felfedezett kisebbsegi irodat is :)
Ejszaka merjek meg hazasetalni a Blaharol, vagy inkabb ugy tervezzem a programokat hogy vilagosban erjek haza?
Szilvacska, csak nem neked is a setalora nez az ablakod? Akkor meg az is elkepzelheto hogy egy hazban 'lakunk'.
Kedves robin,
a Klauzál téren ilyet még nem láttam. Szegény Dzsimmike összes öcsikéjét már igen; azt is, aki olyan, mintha klónozták volna a lexebb Zámbót. Van ezen kívül sok-sok részeg néni és bácsi, pedig vagy egy éve bezárt a Lépcsős. Ja, és szerintem csetamás az utóbbi években el sem hagyta Budát, legfeljebb, amikor tájolni indult, és át kellett vágnia Pesten.
Ezt a képet egyszer már elsütötted valahol.
OK, hogy 'hétker', de azért kéretik igényesen rombolni a topikunkat.
Vagy azt hiszed, a hétkereseknek egy levetett fotó is jó ?
Videóhoz spec hozzá tudok jutni. Már csak azt kell megdumálnunk, hogyan vehetem át tőled úgy, hogy ne sérüljön az inkognitód. Talán ha éjfélkor letennéd a Zóra fényképe alá... :-))
jaja, a korrupt amerikáner vámosok levették a sápot. :)))
mondom, a film nem egy nagy szám. egy egyetemi feladat volt. etüd jellegénél fogva pedig ("mi fér bele 3 percbe?") zenére illesztett képek sora. nekem tetszik, tanárnak tetszett. vhs.
Ha valakit tényleg így hívnak, azt két n-nel írják. De én Emma Goldman-tól (ejtsd: gouldmen) csakliztam a nevet, aki jeles nőjogi harcos és anarchoszindikalista volt az előző századfordulón, Amerikában. Mire partra szállt, elvesztette az egyik n-t.
Remek! Pont (nem) értettük meg egymást. az a mondatom cinikus volt, nem komoly. szóval én inkább viccelődöm/jól érzem magam hétkeri környezetben, minthogy kocsmapolitizáljak a neten. érthető, ugyebár.
a hétkerről pedig itt kapok igazi információt, elsőkézből. remélem legalábbis.
uh, mondtam már, hogy csináltam anno egy 3 perces filmetüdöt a hétkerről? ez volt a címe: (meglepetés!!) HÉTKER. jó, jó, nem kell nagy dologra gondolni, sima vhs, csehtamás énekel, satöbbi. olyan kis kellemes. a hangulatot próbáltam megragadni, ami megfogott, amikor ideköltöztem.