Parizsba, Pragaba, Grazba. A parizsira van egy elado jegyem, szoval ha erdekel... :) Grazba 54 euro a jegy, Parizsba 45 (40ert is odaadom :), de Parizs messzebb van. Black Sabbath-on is rajta vagyok termeszetesen, Priest sajna kimarad.
Én biztos Maidenre mennék, ha lenne rá pénzem... Valahogy eljutottam arra a pontra manapság, hogy a Maidenen és a Gunson kívül más nem érdekel... Csak még a Maiden lapom fejlesztése... (http://ironmaidenfan.uw.hu)
Ti mit hallottatok arról, hogy a Rock in Rio-n milyen stadionban játszottak? Azt hallottam, hogy külön nekik építették a parton...
Bécs-Black Sabbath Brno-Judas Priest Graz-Iron Maiden
Életem legnehezebb döntése elött állok.Maiden-t láttam már 3x,Priest-et 2x,Ozzy papáékat meg még egyszer sem.Szóval még meg kell álmodnom.Te Párizsba mész,igaz?
de fejledunk. Mar Metallica koncert-tel kapcsan nincs ez a siras hogy mikor jonnek, mier nem jonnek, stb :) Szoval ertelmes emberek tobbsege tisztaban van azzal hogy mier nem jonnek.
Egy kis árérzékenység-vizsgálat: kiváncsi lennék, ki mennyit lenne hajlandó kifizetni egy magyarországi (Bp. vagy Debrecen) Maiden koncertjegyért? Nos? esetleg ehlyszíntől is függ?
Nem hiszem, hogy a Multimédiának nyilatkoznia és indokolnia kéne, hogy miért szervez/nem szervez valahova koncertet. Nem jótékonysági intézmény, és nem is az adónkból él tudtommal.
Hát egyre inkább úgy néz ki, hogy a népszerű Iron Maiden együttes idén nem látogat hazánkba. :(((
baromsagokat beszelsz. Tedd fel magadnak egy olyan kerdes hogy mennyire nyeresseges volt a legutolso IM koncert es hogy egyaltalan nyeresseges volt-e ? 1)Magyarorszagon kurva magasak a koltsegek (berleti dijak, tehnika, Artisjus, AFA, stb) . 2) Koncertre nem jarnak annyian mint lengyelek vagy czehek nincs ilyen kultura, de errol itt mar 100szor beszeltunk 3) Megertem a Multimediat hogy peldaul a U2-t megis Katowicebe szerveztek es nem Budapestre. 4) IM-nak tenyleg magasabb a gazsi mint eddig
Miben mások most amúgy annyira a kondícióik, hogy nem akarja őket idehozni senki? Két sikeres koncert egy év alatt, ezt azért kevés banda tudná hozni rock/metal vonalról... Már a Maident sem éri meg leszervezni Magyarországra? :/
Prága éppen jó lenne, de sajna q. sz@r az a stadion...Rush koncerten voltam ott, hát ha azt mondom h. az Aréna v. a debreceni 100x jobb, akkor nem túlzok...
Graz még ha csak 11000 :) akkor is drága...
írtam a Multimediának csesztek persze válaszolni, de hát ez nem lep meg...
A Summer Rocks 2005-re már biztos nem jön a MAIDEN a Concertó nyilatkozata alapján. Szerintük más se szervezi le az idén mert teljesen más kondíciókkal turnéznak mint eddig.
Remélem a Multimédia Concerts Kft. erre rácáfol mert ide szervezi a Maident!!!!!!!!!
Pl. Prágába 6500-8000Ft-ig lehet jegyet venni a T-MOBIL arénába ami kb:11000férőhelyes.
Akkor mi a probléma nálunk? Nem értem
Graz 05.31. 45EURO a jegy /kb: 112520Ft/ kb: 10000férőhely