There is some hidden artwork on 'Vespertine' - all you have to do is open the CD, take out the plastic CD holder and flip over the paper underneath to reveal it!
Nézzétek meg ezt az oldalt!Innen le lehet tölteni a Triumph-ot,mert a Triumph Of A Heart-nak ez volt a címe.Nemtom,hogy ez már az albumos változat-e,vagy csak régi demo,de jól hangzik.Hallatszanak benne az emberi hangok,tehát vagy valami nemrégi változat,vagy télleg az albumos.Remélem az,mert nagyon jó.
És ahhoz képest,hogy emberi,nagyon elektronikusnak hangzik,gondolom a keverés miatt,vagy ebben a változatban még télleg volt elektronika.Majd kiderül,addig is hallgassátok meg!:)
Nekem ez a szám,live verzióban már nagyon régóta megvan(Desired Constellation).Vki biztos rögzítette az egyik koncertjén,és meglepően jó minőségben.A szám kb olyan,mint a Cocoon.Nemtom,hogy az albumos is olyan lesz-e.
" Björk will be singing at the Opening Ceremonies for the 2004 Summer Olympics in Athens on August 11th. She, like the thousand-something other opening-ceremony guests, will be draped in the creations of designer Sophia Kokosalaki and will reportedly sing what may be the first single from the Medulla, “Oceania.” "
Damon neked nem tudtam írni, mert nem publikus az emailed, de elvileg a régi freemailes címemen is ott vagyok, ha rákattintasz az adataimra, akkor az "email: küld" rovatban ott a cím. De azért ideírom: bivisz@freemail.hu
Ha oda írsz, már tudom a címedet és a másik, kiszámíthatóbb mailcímről is tudok válaszolni.
Szerintem egyáltalán nem kell félni ettől a vokális album riogatástól. Ha minden igaz, akkor 10 perce a Triumph of Heart című számot hallottam (nem biztos hogy eredeti verziójában, azaz a teljes vágást, de valószínű). Gyönyörűen összerakott háttéreffektek, olyasmi hangzás, mint a Vespertine (mármint a különleges háttérzajok). De van valami üteme (a Pluto alapjait ebben a számban is érzem).
ezt valami filecserélőről szedtem le, nem tudom ez már a lemezről való, vagy csak valami kicsúszott móka.. van valami háttérprüntyőgés és a néni énekel rajta.. teljesen björkös
Nem célom előled elvenni. A MediaMarktban 2500ft a Debut, és a Homogenic is, valószínű, hogy addigra, mire ezt lerendezitek nekem már a kezemben lesz, amit akartam. De az furcsa, hogy ott a Sugarcubes lemez meg 4900 ft (vagy 4500). Pedig régebbi, mint a björk albumok.
Engem érdekelnének a digipack-ek, de már lecsaptak rá. Ha csak egy marad, az melyik lesz? Ha a Homogenic megmarad én megveszem. Postai utánvétellel nem tudod elküldeni?
Az tökéletes ár,én is pont ennyit akartam mondani.Figyu tartsd meg őket még egy kicsit,és amint lesz pénzem,megveszem,vagy mindakettőt,vagy egyiket.Jövő hónapban lesz pénzem elvileg(egyre biztos).Bp-i vagy?
Hát igen,bizarrnak télleg bizarr,ami egy kicsit engem is zavar,de megszokom.Mennyiért gondolod a digipack-eket?Én már régóta hajkurászom pont ezt a kettőt.
Nem fogjátok elhinni,de pár éve a Vespi megjelenése előtt álmodtam egy klippet Björktől,(akkor is pont az foglalkoztatott hogy milyen lesz az új stílusa,és valahogy féltem tőle:) ) és a klippen tűz égett mindenhol,Björk pedig talpig tetoválva volt,és szado-mazó lakk ruhában volt,ami nem mindenhol fedte kellőképpen,meg szegecses dolgok voltak rajta.Nagyon bizarr volt,és az álmom után kicsit megrémültem.Lényegében megálmodtam a Pagan klippjét,némi változással.Nagyon dúrva,mert Björk maga fogalmazott úgy a Pagan klippel kapcsolatban,hogy szado-mazó.
Mire utal(hat): Boudica, termékenységistennők (lásd fedetlen keblek), stb. Ettől is furcsa. A művésznő amúgy is egyre bizarrabb. Ez már annyira az, hogy nem is értem miért szerettem bele a hangjába 89-90 körül.