Keresés

Részletes keresés

Nagylexikon Creative Commons License 2007.07.02 0 0 700
Büntetni? büntetni a kutyát szokás, ha a szoba közepére kakál.

Az ember a társával megbeszéli a problémákat. és ez mindkét nemre igaz.

Miért kéne a vásárlásra pénzt adni? Nálunk mind a ketten dolgozunk, hasonlóképp keresünk, ugyanmár miért kéne kérnem?

Ha meg egy kapcsolat ot tart, hogy akkor dughatsz meg, ha adsz pénzt ruhára, annak semmi köze a feminizmushoz.
Előzmény: dos48 (692)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 699
na elhúzok edzeni, úgyhogy további jó bohóckodást
biohazard,ne aggódj, pár óra múlva jövök, akkor folytathatod a szavaim kiforgatását:)))
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 698

Példa a kifinomult problémamegoldásra.

-  Uram, a feleségének Alzheimer-kórja van, vagy AIDS-es, de nem tudom eldönteni, melyik.

-  Úr Isten, mit csináljak most, doktor úr ?

-  Vigye ki az erdőbe.  Ha hazatalál, akkor ne dugja meg.

rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 697
hehehe...kurvára nem tudsz rólam semmit, szánalmas kötekedésed pedig nem zavar mert alantas ösztöneidből fakad....mint mondtam ugyanis, ÉN nem ütöttem meg még nőt....férfit viszont igen...erről ennyit....és nyugodj bele, a 120 kilós kigyórtnak is vissza fogom dni a pofont, legfeljebb megver-bár ez korántsem biztos...
Előzmény: biohazard (696)
biohazard Creative Commons License 2007.07.02 0 0 696
Sejtettem, hogy a inkább nőknél villantod fel vadállati éned, nem a százhúszkilós kigyúrtaknál...
Előzmény: rambo john2 (695)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 695
és más az ordenáré viselkedés, és más az hogy pofonvág.....nálam ez egy olyan határ amit nem tanácsos átlépni....megjegyzem, soha nem ütöttem meg nőt, de érdekes módon nem is merte velem ezt egy nő sem megtenni, valszeg azért mert tudták, hogy akkor előjön a vadállati énem...
Előzmény: rambo john2 (693)
Mblazius Creative Commons License 2007.07.02 0 0 694
Egy várandós asszonyka ellenőrzésre megy az orvosához. A vizsgálat után
szégyellősen megszólal:
- A férjem megkért, hogy kérdezzek meg valamit.
- Tudom, tudom - feleli a doki. Megnyugodhat, a szex nem veszélyes egészen a
terhesség utolsó hónapjáig.
- Nem egészen erről van szó. Hanem arról, hogy nyírhatom-e továbbra is én a füvet.
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 693
ok, dos, ez a te álláspontod...az enyém meg az, hogy az a nő aki pofon mer engem vágni nem érdemli meg hogy foglalkozzak vele, tehát nem fogok energiát feccölni a büntetésére, hanem visszakapja a pofont-pont annyit amennyit adott- és aztán mehet a picsába...
Előzmény: dos48 (692)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 692

Értsd már meg, két csürdüngüllős frász egy nőnek  nem büntetés.

Csak alapot szolgáltat - utólag! - az azt megelőző ordenáré viselkedéséhez.

Ilyen esetekben az anyust higgadt viselkedéssel egyszerűen meg kell semmisíteni. Jelezni, hogy mijabánatot fog majd kapni vásárlásra. Hova a malac farkára mehet majd nyaralni. Mosolyogva figyelmeztetni, hogy nagyon vigyázzon a ruháira, mert még nagyon sokáig lesz rájuk szüksége.

Pofontot? Ugyan kérem. Minden férfinak kötelező tanfolyammá tenném a Rémrendest, hogyan kell a mamát vidáman, könnyedén a földbe döngölni.

Utálják is El Bandit a feleségek, mint a szart...   :)))

Előzmény: rambo john2 (688)
biohazard Creative Commons License 2007.07.02 0 0 691
Nem mondtam ilyet. A nők nem alacsonyabb rendűek, csak mások.
Előzmény: rambo john2 (690)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 690
ahh, szal szerinted a nők alacsonyabbrendűek? na csajok, itt az ellenség..
amúgy ha olvastad volna a hozzászólásaim, akkor rájössz, hogy alapvetően nem az egyenjogúság ellen vagyok ( az már ugyi meg is van) hanem ezellen a hülye feminizmus ellen amit a topiknyitó képvisel....ha tudsz olvasni akkor érted a különbséget.....szal az önvédelem- vagyis a VISSZAütés jogát- továbbra is fenntartom...
Előzmény: biohazard (687)
netizen Creative Commons License 2007.07.02 0 0 689
a pofozkodas mer nem trendi.
Előzmény: biohazard (682)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 688
de nem foghatod nem a nyakát, és nem is büntetheted sehogy mert ő a gyengébb....sztoikus nyugalommal kell tűrnöd azt is ha a vesédet rugdossa:))))

ilyen hülyeséget még nem is hallottam, hogy "gyengébb joga"....had tudassak valamit a közönséggel: MINDIG az erősebb kutya baszik....ez a természet törvénye...
Előzmény: dos48 (685)
biohazard Creative Commons License 2007.07.02 0 0 687
Akkor ezek szerint Te az egyenjogúság pártján vagy. Pedig aszittem kiröhögöd ezt az egyenjogúság-izét.
Előzmény: rambo john2 (684)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 686
:)))))
Előzmény: dos48 (685)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 685

Ütni, rúgni, orrbagyűrni... egy valamire való férfi sokkal kultúráltabban büntet.

Tessék megfogni a nyakát és becsukni két napra a sufniba.

Nem kenyéren és vizen !!  Libazsíron és töltöttkáposztán.

A felszedett nyóc kiló egy ilyen vasladynak maga a világ vége.           

Uff.

Előzmény: rambo john2 (684)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 684
valóban nevetek, mert te nem vagy normális....akkor én meg az erősebb jogán verem szét a fejét...nem fogod fel, vagy az írással vannak gondjaid, nem tudom....az egyenlőség azt jelenti, hogy ha az egyiknek lehet, akkor a másiknak is...ha az egyiknek tilos, akkor a másiknak is....nincs olyan hogy gyengébb joga....ha én vissza tudom tartani az állati ösztöneimet, akkor egy nő is (vagy nem képes rá?szertinted akkor a nők alacsonyabbredűek?) képes erre...ha én megütök egy nőt, akkor szemét vagyok mert visszaélek az erőmmel, ha ő teszi akkor meg a gyengeségével él vissza, és azt gondolja- rosszul- hogy én nem adom vissza....
Előzmény: biohazard (682)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 683
te hímnemű vagy avagy nőnemű? amúgy miért lenne egy nőnek JOGA ahhoz hogy pofonbasszon???? neki lehet nekem nem? szeintem egyiknek sincs joga ahhoz hogy megüsse a másikat...vagy ez az újfajta egyenjogúság? milyen egyenlőségről beszélhetünk akkor? márpedig én nem tűröm ,sem a nőmnek, sem a gyerekemnek, sem apának anyámnak sem senkinek hogy pofonvágjon...kinőttem már abból a korból, hogy a szüleim pofozzanak, ha én tudok uralkodni az ösztöneimen akkor egy nő is legyen képes....ha nem képes, akkor ne akarjon egyenlőséget, hanem vállalja a következményeket, mely esetleg egy betört orrként manifesztálódik....
Előzmény: biohazard (679)
biohazard Creative Commons License 2007.07.02 0 0 682
Nevetni fogsz: a gyengébb jogán.
Előzmény: rambo john2 (681)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 681
és ha már ez egy feminista topik, és állítólag egyenjogúságért küzdötök, akkor had kérdezzem meg, mennyivel több JOGA van megütni egy nőnek a férfit, mint a férfinek a nőt? vagy ez már egy új előjog?
Előzmény: rambo john2 (675)
biohazard Creative Commons License 2007.07.02 0 0 680
És nem érzem, hogy ettől kevesebb, vagy nőies lennék...
Előzmény: biohazard (679)
biohazard Creative Commons License 2007.07.02 0 0 679

Nézd, vannak olyan helyzetek, hogy a nő is elveszítheti a türelmét, olyat csinál, amit nem szokványos, pl. pofonvág.

Válaszom: igen, tűröm hogy pofonvágjon egy nő, mert egyszerűen nincs lehetőségem hasonló módon megtorolni. Szóval nem üthetek vissza.

Előzmény: rambo john2 (675)
netizen Creative Commons License 2007.07.02 0 0 678
bocs de en ugy tudtam a ferfiakat szokas csak korulmetelni. ez a nok korulmetelese biztos valami olyasmi lehet, amit mar a feministak harcoltak ki maguknak :D
Előzmény: Uriella (626)
netizen Creative Commons License 2007.07.02 0 0 677
bocsanat mar miben lenne alkotmanyserto?
Előzmény: rutilus (612)
netizen Creative Commons License 2007.07.02 0 0 676
Akkor enis oberkodhatok az elkommunizalt csaladi kastely utan? :think:
Előzmény: Uriella (592)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 675
na, pont ez az eset, amikor kivételt teszek...igen meg fogom ütni. nem leszek ettől hős...ő talán az, hogy megüt? nem, hanem visszaél azzal, hogy ő a gyengébb....ha én nem ütöm meg, AKKOR Ő MILYEN JOGON MER MEGÜTNI ENGEM??? ha neki lehet, akkor nekem is....ilyen egyszerű...nem kell a nőnek kezet emelnie rám, és akkor SOHA nem fogom megütni....vagy te tűröd, ha pofonvág egy nő? ( ha nő vagy akkor meg pofonütöd a párod?)
Előzmény: biohazard (673)
netizen Creative Commons License 2007.07.02 0 0 674
khmmm... es a kozembernek volt, itt magyarorszagon az OMM idejen? Es elotte? komenyistak alatt meg tozse nem volt...
Előzmény: Uriella (582)
biohazard Creative Commons License 2007.07.02 0 0 673
Miért, mit csinálsz, ha egy nő pofonvág? Gondolom ököllel lenyomod. Így leszel aztán tök kemény: a negyvenkilós nőt gyepáló hős.
Előzmény: rambo john2 (651)
dos48 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 672

Milyen is lehet egy ilyen általuk megkívánt, nőies férfi ?

- Az orczája legyen hamvas.  Mint a gésácskáé.

- Termete legyen filigrán.  Mint a gibbonmajmocskáé.

- A nadrágjában viszont hordjon nagy szerszámot.  Mint a lovacskáé.

Előzmény: netizen (664)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.02 0 0 671
jo, akkor ezentul naponta fogja a borotvadat suttyomban hasznalni.
Előzmény: Hwang (636)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!