ez kurva jo ez a nap!!ma majd nem felrobbantottak hajnalban munka közben!!ki is léptem a faszba!!volt osztálytársam aki az újpestben játszott majd külföldön akinek kivántam is h.sikerüljön az élet mert élsportoló már csak volt az meg meghalt!!zajlik az élet zajlik!! most már nyerjen a PITTSBURGHS,ha már túl vagyok mindenen!!hopp a Vin Diesel!! meghaltok károkatonák!!végülis jó a brigád de kevés!!
Huh vazze itt aztán mátr Super Bowl hangulat van :)))
Naszóval az lenne a kérdésem elsősorban Snow-hoz, de ha tudtok segíteni köszönöm :), szóval, hogy holnap hol és mikor lesz a cheerleadereknek edzés mert hugom is menne. Szóval aki tud valamit ezügyben írjon plííz. Köszi
Api nekem nem kell a nadrágod ,azt akartam mondani vele ,hogy már vége lehetne a nyerő szériádnak,sok volt máár:D:D:D,máár egerben sok :D:D::D Én nemnaon jáccok :D Cowher leorditotta a hajamat :D:D:D:D
Örüljééé Tájbor ,maradok a beiratkozásnál... sajna nem tok veletek menni ...itthon fofgom nézni a bowlt ,és a vége elött egy kicsivel indulok Óvárra sajnos,majd hivom Redet ,hogy mi a változás..kedvem sok van naon,inkább nézném veletek! Remélem a sEaHaWks nyer,,,mondjuk bögni nem fogunk ha nem. A lényeg ,hogy Big Bennek a levesben kell főnie.. :D Csütörtök v pénteken jövök ,remélem a mandulám is helyreáll addig,hogy pénteken már és is erösithessek mee rámfér gazdagon :D Nincs vita nyer a sEaHaWks !! :D