Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
de az a kis biszbasz érzés...hogy nem végzem azt a munkát, amit szeretek, miközben a férfikollega csinlhatja, mert van háttere...én meg nem csinálhatom, mert én vagyok a háttér... hehe. ezt hijjak felnotte valasnak. kino az ember a "kedvem tarja" korszakbol es rajon hogy felelossegel tartozik azok irant akik rabizatttak.
Nyitottál egy topikot fogalomtisztázásilag, majd másfél nap és uszkve 700 hozzászólás után (melyből te is termeltél) sikerült egy ilyen tévhiot/igazság párhuzamot előadnod. Megjegyzem semmitől nem lett világosabb egyetlen komoly fogalom sem, lévén az ostoba sztereotipiák és azok cáfolata, majd viszontcáfolata eddig is a te vagy a hülye, nem mert te, párbeszédekre hajazott.
Majd szólj, ha eljutottál egy konkrét problémáig, ez csak rizsa, az meg nem érdekel.
Gobbi Hildarol csak keretik leszallni. mig a haverjaim mindenfele pop meg metalzenekarokkal pakoltak teli kamaszkorukban a szobajuk falat, addig en Gobbi Hildaval. Ez roppant praktikus volt. Ezutan nem volt olyan hazavonszolt baratnom akit rondanak talaltam volna ;)
Van ennek az átok fórumszoftnqak egy olyan tulajdonsága is, hogy valakinek egy topikon belüli beírásait kigyűjtheted és elolvashatod. No én ezt tettem tegnap, mert már kezdett gyanús lenni. Summa summárum elolvastam a topikba tett összes beírásodat. Sehol egy fogalomtisztázó szösszenet. Leghosszabb beírásod is max 11 mondat, és a beírásaidnak cca 60 %-a nem haladja meg az egy mondatot. Ez nem fogalomtisztázás, ez a nagy semmi rágcsálása.
Nem mintha ez probléma lenne, csak akkor ne hordozd itt a zászlót, tedd le, majd felveszed ha van érdemi mondanivalód.
Előbb talán magát a problémát kéne nevesíteni, nem csak úgy általában felszabadítani a női nemet. Egyébként igyekeztem komolyan venni a ködös utalásaidat a vérlázító egyenlőtlenségekre, azonban - nyilvánvalóan mert mentálisan kihívásokkal küszködök - nem találtam semmilyen konkrétumot. És mivel a nemek jogi szempontból egyenlőek, sőt a nők tényleg privilegizáltak egyes nagyon fontos rendszerekben, úgy kell értelmeznem, hogy a feminizmus valamilyen belső, lelki egyensúlyhiányos állapot tünete, amit sebészeti úton lehetne csak kezelni (lásd Terry Black, csak fordítva). Talán a péniszirígység és az Elektra-komplexus felnőttkorig fosszilizálódott maradványa lehet.
Ezerakárhány beírásnál járunk és forintocskának még mindig nem sikerült egy konkrétumot elsóhajtani felszabadításügyileg. Olyan statisztikai adatokkal dobálóózik, hoyg a fal adja a másikat, de sehol egy konkrét probléma és a megoldására felvázolt tervkezdemény. Vagy akármi. De éassan már tényleg az akármi is jó lenne. Ugyan Uriella és dos48 már már párzási rituálénak beillő évődése valóban színesíti a képet, de konkrétum még egy deka se. Hát így van ez errefele :-)
Nem tudom miért van, ha így van egyáltalán. Abban viszont biztos vagyok, hogy a megélt élet minősége fontosabb, mint az az egy-két év, amit a statisztikák mutathatnak.
Egyébként ennek mi köze a felszabaduláshoz? Áruld már el konkrétan, mit akarsz még felszabadítani, mert tényleg nem értem az egészet.
A feminizmus elég rossz helyen keresi a bajok gyökerét. A férfiak és a nők nem csak a fizikumukban különböznek, ennek az eltagadása pedig nem gyenge kiegyensúlyozatlansághoz vezet.
Egyébként nem értem az egészet. Ha egyenjogúságra törekszel, emeld fel a szavad az ellen, hogy az oktatási és a családjogi rendszer a nőket privilegizálja.