Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 990
Akkor nagyon tisztellek a döntésedért. Valószínűleg csak rossz kompromisszumot tudtál volna kötni saját magaddal, ha a kettőt együtt választod.
Előzmény: Uriella (944)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 989

... meggyött az erősítés a Tekerjük ki a nyugdíjasok nyakát topikból.   :)))

Kopasznyakú, meg az a széltoló Hanyattesett hol van ?

Előzmény: Törölt nick (984)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 988
de erről persze a férfiak tehetnek:)))
Előzmény: Törölt nick (987)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 987
Ha fordítva döntöttél volna, akkor meg azért lenne ott az a kis "bizbasz érzés"... "alja egy geci világban élünk, Tibor" :-)
Előzmény: Uriella (938)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 986

Vígasztaljál engem.  Az öledbe hajtom a buksifejecském, te vakargatod a fülem tövét

én meg majd röfögök neked.

Előzmény: Uriella (983)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 985
ahh itt a lényeg....tehát ezek szerint őt valaki nagyon megbántotta....vagyis megsértete lelkileg...tehát ő lelkileg sérült...nem kell egyetérteni, ez az én véleményem...

tényleg ergya vagy:)) de ez nem baj:))
Előzmény: Uriella (983)
Uriella Creative Commons License 2007.07.03 0 0 983

Ha olyanokat írnál, akkor azt gondolnám, valaki nagyon megbántott téged.

Amilyen hülye vagyok, megpróbálnálak megérteni és megvígasztalni.

Na.

Válaszoltam.

*újabb tanújelét adja ergyaságának*

Előzmény: rambo john2 (978)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 982

Forintocska, most megkéred a kezem feminista módra, vagy mijafene ?

Vagy csak hiú reményt ébresztettél bennem, én kiugrom a hatodikról, meglásd.

Könnyű egy szerencsétlen, védtelen villamosmérnök fejét elcsavarni, aki mindíg

is feminista uralomra vágyott, tudat alatt, úgy esténként kilenc felé...

ilang_ Creative Commons License 2007.07.03 0 0 981
Érdeklődve figyelem a topikot. Heherészek-rívok: a nő mán csak ilyen. Az itteni én-elismerem-a házimunkát-az-okos-nőket-felőlem-lehet-sikeres-egy-nő hozzászólóknak egy kis olvasmány. Kíváncsi vagyok, mit olvasnak ki belőle.

Én azt, hogy rendszeresen járunk osztálytalálkozókra. Járunk, mert a férjjel együtt, aki azóta szeret, hogy az óvodában meglátott a katicabogaras copffal. A fene az ízlésit:-) Bárhogy tekergetem a nyakam, nincs sikeres menedzser, meg szállodaigazgató, megmittudoménmi nő, pedig átlagon felüli osztály voltunk. A küzdést is megtanultuk, mert sportoltunk is.
Akkor hol a hiba?
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 980
nekem nem úgy tűnik...ha nem tartana ősellenségnek, és elolvasná amit írok, akkor akár kezdhetne normális kommunkációt is, nemcsak egy idézést a feministabibliából...vagy hogy a túróba van, hogy veled, és a másik normálisabb nőszeméllyel lehet beszélgetni, csak vele nem?
Előzmény: hgyi (979)
hgyi Creative Commons License 2007.07.03 0 0 979

ezért írtam, hogy nálam elsődlegesen Ember létezik. (Semmilyen főnököt nem tisztelek csak azért, mert ő a főnök - akár nő, akár férfi -, semmilyen tanárt nem tisztelek csak azért, mert tanár, egyetlen nőt sem tisztelek azért, mert nő, s egyetlen férfit sem tisztelek azért,mert férfi.) Úgyhogy egyetértünk.

biztosan nem fogja fel?

Előzmény: rambo john2 (975)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 978
öhömmm, ez ok, de a másik felére nem válaszoltál...
Előzmény: Uriella (976)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 977
ahamm...ezekszerint szar volt olvasni, hogy engem nem zavar, ha egy nő okosabb nálam ( engen csak az zavar ha egy hülye okoskodik) ?
és nyugodj meg, nemcsak én, de épeszű ember- a te világodban hímsoviniszta disznó, illetve hímsoviniszták által agymosott nő- nem fog téged okosnak nézni, max nagyon messziről:))
igen, a hosszászólásaim nyilván engem minősítenek, ahogy a tieid téged....én azonban vállalom magamat, és a hibáimat is:))
Előzmény: forintocska (973)
Uriella Creative Commons License 2007.07.03 0 0 976

Nincs gond.

Őszintén beszéltem valamiről, ennyi.

Előzmény: rambo john2 (971)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 975
nem is mondam, hogy azért mert valaki fasszal születik, ezért tisztelet kell, hogy övezze....ez oda vissza működik...ez az amit a kis diktátorunk nem fog fel...
Előzmény: hgyi (974)
hgyi Creative Commons License 2007.07.03 0 0 974
ezzel én is egyetértek, de fordítva is így gondolom. :o)
Előzmény: rambo john2 (972)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 972
:)) mindenesetre van amiben igaza van...ugyan miért kéne azért tisztelni valakit, csak azért mert nő? ez valami akkora erény, amire áhítatosan fel kell nézni? hát kurvára igaza van ebben, a tiszteletet ki kell érdemelni, attól hogy valakinek pinája van, nem kapja meg ezt automatikusan...
Előzmény: This old man (970)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 971
akkor meg mi a gond? persze, hogy zavar..engem is rengeteg dolog zavar, de az élet márcsak ilyen....
a másik...KISSÉ? ezt komolyan mondod? kissé elfogultségot jelent mindennek a tagadása, ami a férfiak fejéből pattant ki...kissé elfogultság, ha azt írja a férfiak minden rossz okozói?
had kérdezhek akkor valamit....ha én azt írkálnám több oldalon, hogy minden nő szemét kurva ( ugye negatív élménye van mindenkinek), és a nők tették tönkre a világot, nélkülük minden meseszép lenne, akkor vajon egészségesnek tartanál-e, vagy egy beteges lelkületű fasznak? vagy csak nők írhatnak ilyet a férfiakról?
Előzmény: Uriella (966)
This old man Creative Commons License 2007.07.03 0 0 970
Nem te vagy forintocska expasija?;)
Előzmény: konyev (968)
hgyi Creative Commons License 2007.07.03 0 0 969

"Cinikus a hozzáállásod is ehhez a tragédiához."

Lehet. Én nem így érzem. Milyen ember az - legyen nő vagy férfi -, aki képes kihajítani a gyerekeit a nyolcadik emeletről? (A nehéz anyagi helyzetre hivatkozni lehet. Az én családom sosem volt gazdag- sőt...-, mégsem úgy oldották meg a helyzetet, hogy kiirtották a fél családot, ráadásul a védekezni nem tudó gyerekeket...)

"Anyu nem mondhat nemet, mert jön a bünti,"

Nem véletlenül írtam, hogy a alkoholista férj neje is szenvedélybeteg... Addiktológus (is) vagyok, oktass még kicsit kérlek! Bizotsan rossz tanáraim voltak, hülyeségeket tanultam tőlük.

"De, a reklámok hol mondják el, hogy a milyen nem lebomló méreggel dolgoznak a nők?"

Rá van írva a flakonra...

Szerintem a legjobb wc tisztító a hypó összeöntve a háztartási sósavval. garantáltan élősködőmentes lesz a klozet.

Előzmény: forintocska (928)
konyev Creative Commons License 2007.07.03 0 0 968

ŐŐŐŐ érdekelne egy aprócska dolog.

Mi adja meg a nőnek a nagyobb társadalmi tiszteletet?

Mert szülni nem igazán szeret, házi munkához az ifjabb generáció nem ért, bizonyos munkahelyeken a női főnökök messze alulteljesítenek, és alapvető dolgoknak vesznek olyanokat amik nem azok. Mi bennük a tiszteletreméltó?

Miért is tiszteljek egy nő? Csak azért mert nő? Tisztelem benne tudását, anyaságát élettapasztalatát, korát. De csak azért tiszteljem mert nő? A XXI. sz.-ban ?

Beismerem looser vagyok de nem hülye. Némely 2 es személyi számúra, a számuk 14 éves kortól nő inkább a pénzéhes sz.jha definíciót használnám. Még egy szerelmi szabadkapacitásút is töbre becsülök pusztán az üzleti érzéke miatt ilyenek és ehez hasonlóknál

Előzmény: Siphersh (47)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 967

Három barát kijön a kocsmából és látják, hogy egy kecske feje be van szorulva a                                                           

kerítésbe.                                                                   

- Hej, ha a Kim Basinger volna...  mondja az egyik.

- Hej, ha a Sharon Stone volna...  mondja a másik.               

- Hej, ha egy kicsit sötétebb vóna...  mondja a harmadik.

Előzmény: konyev (963)
Uriella Creative Commons License 2007.07.03 0 0 966

Viselem.

Szted micsinálok???

Viselem.

És örülök, hogy íg ydöntöttem.

Csak épp őszintén beszéltem róla, ez ugye nem baj.

Forintocska nem beteg lelkű, bár úgy érzem, kissé elfogult.

Előzmény: rambo john2 (951)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 964
tudom, nehezedre esik egy férfi hozzászólását elolvasni, de mégis kíséreld meg, és nézd meg mit írtam az okos nőkről alant....ha nem megy szólj, segítek....
ja megnyugodhatsz, TÉGED nem az okosságod miatt néznek lelkisérültnek....
Előzmény: forintocska (961)
konyev Creative Commons License 2007.07.03 0 0 963
barátom. ha a delfinek tudnának szülni a nők már régen kipusztultak volna :-))
Előzmény: Törölt nick (36)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 962
hahaha..és te jössz a rasszizmussal? nézz előbb tükörbe vazze -tudom, elborzaszt a látvány, de végy erőt magadon....:)))
Előzmény: Törölt nick (955)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 960
pedig igencsak provokátorszaga van...dzsihádra érett:)))
Előzmény: dos48 (959)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 959

Peersze... de én szeressem őtet, leveszem a lovagi köntösöm és ráterítem, mint a

mohamedánok a kaftánjukat az elmebetegekre...    :)))

Előzmény: rambo john2 (954)
This old man Creative Commons License 2007.07.03 0 0 958
A férfiakat kőfallal zárnád táborba, vagy bombát is dobálnál rájuk, ha te lennél Kocev elvtárs utóda?
Előzmény: This old man (956)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 957
nem, ugyanis -eddig- kettőtökön kívül ( szerintem a másik is sejti, hogy kiről van szó) a többi nő nem világutáló, agyament pina....velül lehet akkor is beszélgetni, ha nem értünk egyet....a te szent háborúdba a véleménycsere nem fér bele tudom...beszélgetni egy férfival, az maga a szövetség az ördöggel:)
Előzmény: forintocska (952)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!