Keresés

Részletes keresés

dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 865

Igen, igen, díszítő funkciót. Persze nem mindegy milyen is az a díszítés.

Kérdezd csak meg az Almocskát, mé is dobta ki az összes tükröt a lakásból ?!

Előzmény: rambo john2 (858)
Uriella Creative Commons License 2007.07.03 0 0 864

Nana.

Tudnék mesélni.

:))))))))))))))

Előzmény: ko-ko jambo (862)
Uriella Creative Commons License 2007.07.03 0 0 863
*ásít*
Előzmény: dos48 (857)
ko-ko jambo Creative Commons License 2007.07.03 0 0 862
Nincs itt baj a látásával senkinek!:-))
Előzmény: Törölt nick (859)
Uriella Creative Commons License 2007.07.03 0 0 861
Hallgatlak..:)))))))))))
Előzmény: rambo john2 (856)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 860

Hát persze, Ludmilla.  De mé kell eztet ordítva közölni ? Ezt mindenki tudja, csak neked

esett le ilyen soká a tantusz.

Előzmény: Törölt nick (859)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 858
nem, korántsem fölösleges...díszítő funkciót lát el:))))))))
Előzmény: dos48 (857)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 857

Úgy, úgy, csak pontatlan.

" - Mi az a nő, Istenem ?"

- Hát tudod Ádám, a nő az a pundri fölösleges része, akivel ezentúl előtte és utána

majd beszélgetned kell.

Előzmény: Uriella (855)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 856
pedig nem is így teremtettem:)))))
Előzmény: Uriella (855)
Uriella Creative Commons License 2007.07.03 0 0 855

Istenem........ennyi teremtéselmélet egy topikban...:)))))))

*kacarász*

ko-ko jambo Creative Commons License 2007.07.03 0 0 854

Egy napon Ádám az Édenkertben, így szólt Istenhez:

Ó Uram,lenne egy problémám!

-Mi a gond Ádám?

-Hálás vagyok, Istenem, hogy beleteremtettél ebbe a gyönyörű kertbe, ezek közé a kedves állatok közé, de nem vagyok boldog!
-Mi hiányzik, Ádám? - kérdezte Isten.
-Magányos vagyok, es a tiltott gyümölcs utáni vágyam beteggé tesz.
-Hát, ebben az esetben tudok egy megoldást. Megteremtem neked a Nőt.
-Mi az a Nő ,istenem?

A Nő!?:Nagyon sokat fog fájni a fejed miatta,de helyette hihetetlen testi örömökben részesít!

Dolgozhatsz,gürizhetsz érte ,semmi nem lesz elég a számára,kiszívja az utólsó csepp energiádat,zsebeidet kiforgatja,de te örömmel megteszel neki mindent,mert neked akar csak tetszeni!

Igaz , nem lesz egy agytröszt,de nem is az eszéért fogod szeretni.

Úgy fogom neked megalkotni,hogy teste több részével is képes legyen neked örömet szerezni!

-Remekül hangzik - mondta ÁdámMire várunk még?
-Nos, igen. Megkaphatod őt, de csak egy feltétellel.
-Mi lenne az?
Mint már mondtam,nem lesz egy eszes élölény!

De neked meg kell hagynod abban a hitében,hogy néha okosakat mond,s el kell vele hitetned azt is,hogy tud letenni az asztalra a fenekétől fontosabb dolgokat is!

De erről kérlek ne szólj neki,mert úgy sem értené meg!

Előzmény: Törölt nick (846)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 853

Mit nem hallok. Szüzanyám az égben, én ne lennék komoly ?!!

A múltkor megmértek egy ilyen komolyság - mérővel, hát kiakadt a mutatója.

Persze lehet, hogy azé, mert belemérte a szépséget is.   Pech.

Előzmény: Törölt nick (852)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 851

Iiigen, jól látod a dolgot. Túl komoly vagyok, felelősségteljes és empatikus.

Ezt majd mondd el a Forintocskának is, leendő menyasszonyomnak, aki gyermetegnek

titulált.  Nem árt, ha ő is tud róla.

Előzmény: Törölt nick (850)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 849

Hááá dehogynem, gyakorolj csak szorgalmasan.

Valamit meg összekeversz.  Az édenben az nem az Ádám volt, akiről beszélsz,

hanem a Fekete Pákó.  Ádám, amikor meglátta az Évát, a fejit fogva elszaladt.

Előzmény: Törölt nick (848)
Uriella Creative Commons License 2007.07.03 0 0 847

Azt hiszem, nem szeretném, ha Te jelölnél meg.

:)

Előzmény: dos48 (845)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 845

Igen.  Látomásom volt. Valamelyik éjszaka megjelent álmomban a Jeanne d' Arc,

- pendelyben - és aszonta, hogy én vagyok a kiválasztott. Téged is akartalak

jelölni, de nem teszem, mert még nem tucc elég szépen nyihogni.

Előzmény: Uriella (842)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 844
sőt, még te is üde színfolt vagy.....
Előzmény: Uriella (834)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 843
jóreggelt..az agyamosott világutáló pinák világában üdítő színfolt vagy....:)))
Előzmény: hgyi (828)
Uriella Creative Commons License 2007.07.03 0 0 842

Mert te vagy az, aki meghatározhatja, hogyan kell normálisan képviselni a női nemet.

Nyihaha.

:)))))))))

Előzmény: dos48 (838)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 841

Megspóroltad, az igaz.  Meg a munkahelyet is, ami megszűnt.  El is szaporodtak

ott a környéken a feministák, apusnak nincs állása, cincognak otthon a feminista

egerek.  Eddíg  vagy háromszáz bányász vonult miattad kolostorba.

Előzmény: Törölt nick (840)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 839

Te egy kretén vagy, aki miatt bezárták a Mecseki Szénbányákat, mert lementél,

a szén meg kigyött.

Előzmény: Törölt nick (837)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 838

hgyi  828, 833 :    Ne hallgass az Urellára.  Nemhogy furi lennél, te vagy itt az egyetlen

nő, aki teljesen normálisan képviseli a női nemet. És hogy bizonyítsam az ilyen

hozzáállás férfiak számára különösen megbecsülendő voltát, kijelentem,

hogy a háztartási munka és a gyereknevelés nehéz, megbecsülendő tevékenység,

amiért is illő szeretettel és hálával gondol minden ilyen nőt magáénak

tudható férfiú.

Előzmény: hgyi (833)
Uriella Creative Commons License 2007.07.03 0 0 836

Khmm.

*féltékeny*

Előzmény: Törölt nick (835)
Uriella Creative Commons License 2007.07.03 0 0 834

Kezdem a végéről.

Pontos és korrekt elemzést a Korán szerint lehet verni a nőket-topikban találsz a csonkításról, én is tudok róla mesélni, de eléggé amatőr szinten.

Zöldpraktikákat sztem a mindenhová autóvaljáró pasik is kaphatának.:)))))))

Na.

A háztartásvezetés valóban nőcis dolog, de...meló mellett nem egyemberes. Legalábbis nekem kurvanehéz egyedül.

Másfél évesek voltak a kicsik, mikor visszamentem melózni-négyműszakban nyomtam, szép vót..:)

Most kicsit könnyebb, de így sem az igazi, szvsz a család többi tagjára is szükség van (lenne) hogy menjen az a szekér.

Egyébként tökvicces, megint röhögtem egy sort....én is fociztam..:))))))

Ráadásul eléggé előkelő helyet verekedtem ki magamnak a rangsorban, nem azért, mert be akartam bizonyítani, hogy lány létemre jobb vagyok a fijjugnál, hanem azért, mert eccerűen szerettem focizni.:)))

Előzmény: hgyi (833)
hgyi Creative Commons License 2007.07.03 0 0 833

sarkítottam. :o)) szándékosan.

nálam tulajdonképpen nincsenek külön a férfiak és a nők, hanem leginkábbis Emberek vannak. Ezeknek az embereknek különböző szerepük van.

A hímsovinizmussal ugyanúgy nem vagyok kibékülve, mint a feminizmussal.

Korábban elhangzott már, hogy itt az emberi jogoknak kellene játszani, mint a nemi különbségeken alapuló vicsorgásnak.

Gyerekkoromban sokat nyüglődtem a nemi identitásommal: szerettem focizni, de a fiúk nem vettek be a csapatba, mert lányt bevenni ciki. Pedig jól fociztam - apukám tanított! :o)) Persze, úgy 14 éves koromig fiúnak néztek, s csak akkor kergettek el a fiúk a focipályáról, ha valaki bemószerolt... :o))) 14 éves koromban úgy döntöttem, hogy elegem van abból, hogy mindenki fiúnak néz, és elkezdtem növeszteni a hajamat - szoknyát azóta is elvétve veszek föl. :o))) Ennek ellenére szeretek nő lenni. Nem akarok katona lenni, nem akarok sztármenedzser lenni, nem akarom bizonyítani, hogy erősebb vagyok, mint egy férfi. Az viszont jólesik, ha a pasi elismeri, hogy gyereket nevelni, háztartást vezetni nehéz. Jó, gyereket nem kötelező vállalni... de ha együtt él két ember, nyilván nem a pasi fog háztartást vezetni. S nemcsak azért,mert ez amolyan "női miunka", hanem azért sem, mert valóban női munka - ugyanis a háztartás rendkívül szerteágazó, apró, bár nehéz feladatokból áll, amit a férfiak agya nem képes követni. És ez sem nem negatívum, sem nem pozitívum, de ez van. A gyereknevelés is pont ez a kérdéskör. (Tényleg jó az a sorozat a tévében, amit már említettem.)

A környezet pusztításában mi a gond? a legtöbb vegyszert a nők használják, ami aztán folyik bele a vizekbe, talajba. Hajdan környezetvédő voltam...

Az egyik társunk pár évvel később meg is jelentetett egy kis füzetet, melynek címe: Zöldköznapi praktikák. Nemigen találsz benne férfiaknak szóló praktikát.

Azt viszont el kell ismerned, hogy sokkal kevesebb férfi használ kenceficéket, meg hajfestéket, mint nő. :o)))

Nem tudom, hogyan alakult ki a csiklóirtási szokás. A világ hány országában, népénél terjedt el?

Előzmény: Uriella (831)
Uriella Creative Commons License 2007.07.03 0 0 832
Khmm.
Előzmény: dos48 (830)
Uriella Creative Commons License 2007.07.03 0 1 831

Szia Pirézanyu!

Az a meglehetősen szűk közösség szted hány tízezer megcsonkított nő?

Egyébként megleptél.

Lehet , hogy tapasztaltabb vagy, okosabb, de.....eléggé furin gondolkodsz pár dologról.

Nem objektívnek tűnsz, hanem hangsúlyosan férfipártinak, sőt, ezzel a "nők pusztítják legjobban a  környezetet"  gondolattal ....hmm.....egy leheletnyi elvakult hímsovinizmust is érzékelek, és ez vicces.

:))))))))))))))))))))))))))))))

Nem akarok veled vitázni, te dolgod, de ezt le kellett írnom.

dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 830

Személyeskedééés?  Flörtöltünk mi, kérem szépen.

Az egyik feminita - nihilista megsúgta, hogy a Forintocska kész. Aludni sem tud miattam.

Meg akarja kérni a kezemet.

dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 829

Elálmélkodtál, ugye, mindjárt így éhgyomorra, hogy milyen szorgalmasak is voltunk mink

itten a feminizmus valós népszerűsítésében. Örülök neki. Téged szeretlek.

Nem úgy, mint azt a  Kupacka Almocskát.  Azt útálom.

Előzmény: Uriella (827)
hgyi Creative Commons License 2007.07.03 -1 0 828

szépjóreggelt!

mondtam, hogy ne írjatok sokat! és mi lett? olvashattam vissza vagy 7 oldalt. igaz, a fele értelmetlen vagdalkozás, személyeskedés. :o/

Nos. Reagálnék néhány dologra.

Nagyon rákattantatok erre a verekedés dologra. Fontos, de nem így, ahogy ti reagáltatok. Valószínűleg nem csak nők és gyerekek az áldozatok, akiket férfiak ütlegelnek. Most is anyu hajintotta ki két gyerekét a nyolcadikról, aztán utánuk ugrott. (Jobban tette volna, ha fordítva csinálja...) Sokkal több nő kínozza a gyerekét, mint férfi.

Az alkoholista férfiak feleségeinek 40%-a szintén szenvedélybeteg: az asszony adja az embernek a piát, aztán ócsárolja a részeg disznót, s ha az ember megveri, megy jajgatni klf. szervezetekhez.

" A feminizmus már csak azért sem tekinti céljának a férfiak utánozását, mivel számos férfiviselkedést elítél és azok ellen fellép (nők és gyerekek elleni erőszak, háborúk, versenyszellem, környezet pusztítása). "

Ehhez nincs sok hozzáfűznivalóm. Vannak olyan társadalom, ahol a nők önként és dalolva alakítanak hadsereget, büszkék arra, hogy katonák és hogy külön ezredük van. De maradjunk napjaink Magyarországánál. A nőknek sosem volt kötelező a katonaság - ellentétben a fiúkkal. Sőt... Most zsoldosaink vannak. Senki sem kényszeríti a nőket, hogy lépjenek be a seregbe.

A versenyszellem ellen küzdenek a nők? Akkor miért versenyeznek?

A nők pusztítják a legjobban környezetünket: fölöslegesen sokat sikamikálnak - a gyártók által kínált vegyszerarzenált kéjesen locsolják, hogy baktériummentessé és csillogóvá varázsolják a lakást, rengeteg vegyszert használnak szépségük előállításához (körmlakkok, rúzsok, arcfestékek, testápoló kenceficék, tonikok, hajfestékek, stb.), stb.

Mellesleg ezzel a vad baktériumirtással ügyesen megalapozzák az allergiák kialakulását, gyorsítják az immunrendszer satnyulását.

Körülmetélés...

A fiúk körülmetélése sem általános, de nem káros.

A nőket nem körülmetélik, hanem a csiklójukat vágják ki, ami egyenértékű lehetne a makk levágásával. De a csiklóirtás egy meglehetősen szűk közösség ősi szokása.

Női papság...

A katolicizmusban nincsen női papság. De pl. az anglikán egyházban már régóta működnek a nők.

S ha már vallásnál tartunk: Lót lányai nem véletlenül aput csábították el és szültek fiúkat tőle, amikor már nagyon pasi-hiányuk volt?

(Persze a feministák itt mondhatják azt, hogy neeeem! apu erőszakolta meg a lányait, mert az asszony sóbálvánnyá vált, oszt köllött a lik. - Feministák! Írjátok át a Bibliát!)

Szóval akkor miért is küzd napjaink feministája Magyarországon?

(Úgy 5 mondatban össze lehetne foglalni?)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!