Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Egy napon Ádám az Édenkertben, így szólt Istenhez:
Ó Uram,lenne egy problémám!
-Mi a gond Ádám?
-Hálás vagyok, Istenem, hogy beleteremtettél ebbe a gyönyörű kertbe, ezek közé a kedves állatok közé, de nem vagyok boldog! -Mi hiányzik, Ádám? - kérdezte Isten. -Magányos vagyok, es a tiltott gyümölcs utáni vágyam beteggé tesz. -Hát, ebben az esetben tudok egy megoldást. Megteremtem neked a Nőt. -Mi az a Nő ,istenem?
A Nő!?:Nagyon sokat fog fájni a fejed miatta,de helyette hihetetlen testi örömökben részesít!
Dolgozhatsz,gürizhetsz érte ,semmi nem lesz elég a számára,kiszívja az utólsó csepp energiádat,zsebeidet kiforgatja,de te örömmel megteszel neki mindent,mert neked akar csak tetszeni!
Igaz , nem lesz egy agytröszt,de nem is az eszéért fogod szeretni.
Úgy fogom neked megalkotni,hogy teste több részével is képes legyen neked örömet szerezni!
-Remekül hangzik - mondta ÁdámMire várunk még? -Nos, igen. Megkaphatod őt, de csak egy feltétellel. -Mi lenne az? Mint már mondtam,nem lesz egy eszes élölény!
De neked meg kell hagynod abban a hitében,hogy néha okosakat mond,s el kell vele hitetned azt is,hogy tud letenni az asztalra a fenekétől fontosabb dolgokat is!
De erről kérlek ne szólj neki,mert úgy sem értené meg!
Pontos és korrekt elemzést a Korán szerint lehet verni a nőket-topikban találsz a csonkításról, én is tudok róla mesélni, de eléggé amatőr szinten.
Zöldpraktikákat sztem a mindenhová autóvaljáró pasik is kaphatának.:)))))))
Na.
A háztartásvezetés valóban nőcis dolog, de...meló mellett nem egyemberes. Legalábbis nekem kurvanehéz egyedül.
Másfél évesek voltak a kicsik, mikor visszamentem melózni-négyműszakban nyomtam, szép vót..:)
Most kicsit könnyebb, de így sem az igazi, szvsz a család többi tagjára is szükség van (lenne) hogy menjen az a szekér.
Egyébként tökvicces, megint röhögtem egy sort....én is fociztam..:))))))
Ráadásul eléggé előkelő helyet verekedtem ki magamnak a rangsorban, nem azért, mert be akartam bizonyítani, hogy lány létemre jobb vagyok a fijjugnál, hanem azért, mert eccerűen szerettem focizni.:)))
nálam tulajdonképpen nincsenek külön a férfiak és a nők, hanem leginkábbis Emberek vannak. Ezeknek az embereknek különböző szerepük van.
A hímsovinizmussal ugyanúgy nem vagyok kibékülve, mint a feminizmussal.
Korábban elhangzott már, hogy itt az emberi jogoknak kellene játszani, mint a nemi különbségeken alapuló vicsorgásnak.
Gyerekkoromban sokat nyüglődtem a nemi identitásommal: szerettem focizni, de a fiúk nem vettek be a csapatba, mert lányt bevenni ciki. Pedig jól fociztam - apukám tanított! :o)) Persze, úgy 14 éves koromig fiúnak néztek, s csak akkor kergettek el a fiúk a focipályáról, ha valaki bemószerolt... :o))) 14 éves koromban úgy döntöttem, hogy elegem van abból, hogy mindenki fiúnak néz, és elkezdtem növeszteni a hajamat - szoknyát azóta is elvétve veszek föl. :o))) Ennek ellenére szeretek nő lenni. Nem akarok katona lenni, nem akarok sztármenedzser lenni, nem akarom bizonyítani, hogy erősebb vagyok, mint egy férfi. Az viszont jólesik, ha a pasi elismeri, hogy gyereket nevelni, háztartást vezetni nehéz. Jó, gyereket nem kötelező vállalni... de ha együtt él két ember, nyilván nem a pasi fog háztartást vezetni. S nemcsak azért,mert ez amolyan "női miunka", hanem azért sem, mert valóban női munka - ugyanis a háztartás rendkívül szerteágazó, apró, bár nehéz feladatokból áll, amit a férfiak agya nem képes követni. És ez sem nem negatívum, sem nem pozitívum, de ez van. A gyereknevelés is pont ez a kérdéskör. (Tényleg jó az a sorozat a tévében, amit már említettem.)
A környezet pusztításában mi a gond? a legtöbb vegyszert a nők használják, ami aztán folyik bele a vizekbe, talajba. Hajdan környezetvédő voltam...
Az egyik társunk pár évvel később meg is jelentetett egy kis füzetet, melynek címe: Zöldköznapi praktikák. Nemigen találsz benne férfiaknak szóló praktikát.
Azt viszont el kell ismerned, hogy sokkal kevesebb férfi használ kenceficéket, meg hajfestéket, mint nő. :o)))
Nem tudom, hogyan alakult ki a csiklóirtási szokás. A világ hány országában, népénél terjedt el?
Az a meglehetősen szűk közösség szted hány tízezer megcsonkított nő?
Egyébként megleptél.
Lehet , hogy tapasztaltabb vagy, okosabb, de.....eléggé furin gondolkodsz pár dologról.
Nem objektívnek tűnsz, hanem hangsúlyosan férfipártinak, sőt, ezzel a "nők pusztítják legjobban a környezetet" gondolattal ....hmm.....egy leheletnyi elvakult hímsovinizmust is érzékelek, és ez vicces.
:))))))))))))))))))))))))))))))
Nem akarok veled vitázni, te dolgod, de ezt le kellett írnom.
mondtam, hogy ne írjatok sokat! és mi lett? olvashattam vissza vagy 7 oldalt. igaz, a fele értelmetlen vagdalkozás, személyeskedés. :o/
Nos. Reagálnék néhány dologra.
Nagyon rákattantatok erre a verekedés dologra. Fontos, de nem így, ahogy ti reagáltatok. Valószínűleg nem csak nők és gyerekek az áldozatok, akiket férfiak ütlegelnek. Most is anyu hajintotta ki két gyerekét a nyolcadikról, aztán utánuk ugrott. (Jobban tette volna, ha fordítva csinálja...) Sokkal több nő kínozza a gyerekét, mint férfi.
Az alkoholista férfiak feleségeinek 40%-a szintén szenvedélybeteg: az asszony adja az embernek a piát, aztán ócsárolja a részeg disznót, s ha az ember megveri, megy jajgatni klf. szervezetekhez.
" A feminizmus már csak azért sem tekinti céljának a férfiak utánozását, mivel számos férfiviselkedést elítél és azok ellen fellép (nők és gyerekek elleni erőszak, háborúk, versenyszellem, környezet pusztítása). "
Ehhez nincs sok hozzáfűznivalóm. Vannak olyan társadalom, ahol a nők önként és dalolva alakítanak hadsereget, büszkék arra, hogy katonák és hogy külön ezredük van. De maradjunk napjaink Magyarországánál. A nőknek sosem volt kötelező a katonaság - ellentétben a fiúkkal. Sőt... Most zsoldosaink vannak. Senki sem kényszeríti a nőket, hogy lépjenek be a seregbe.
A versenyszellem ellen küzdenek a nők? Akkor miért versenyeznek?
A nők pusztítják a legjobban környezetünket: fölöslegesen sokat sikamikálnak - a gyártók által kínált vegyszerarzenált kéjesen locsolják, hogy baktériummentessé és csillogóvá varázsolják a lakást, rengeteg vegyszert használnak szépségük előállításához (körmlakkok, rúzsok, arcfestékek, testápoló kenceficék, tonikok, hajfestékek, stb.), stb.
Mellesleg ezzel a vad baktériumirtással ügyesen megalapozzák az allergiák kialakulását, gyorsítják az immunrendszer satnyulását.
Körülmetélés...
A fiúk körülmetélése sem általános, de nem káros.
A nőket nem körülmetélik, hanem a csiklójukat vágják ki, ami egyenértékű lehetne a makk levágásával. De a csiklóirtás egy meglehetősen szűk közösség ősi szokása.
Női papság...
A katolicizmusban nincsen női papság. De pl. az anglikán egyházban már régóta működnek a nők.
S ha már vallásnál tartunk: Lót lányai nem véletlenül aput csábították el és szültek fiúkat tőle, amikor már nagyon pasi-hiányuk volt?
(Persze a feministák itt mondhatják azt, hogy neeeem! apu erőszakolta meg a lányait, mert az asszony sóbálvánnyá vált, oszt köllött a lik. - Feministák! Írjátok át a Bibliát!)
Szóval akkor miért is küzd napjaink feministája Magyarországon?