Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
nem hiszem, hogy zavarna...ugyan miért? először is tartom magam annyira intelligensnek, hogy megbírkózzak ezzel, meg aztán van más amiben én vagyok esetleg a jobb..... viszont ha okoskodnának velem....na az zavarna!
én, amikor munkát választottam, tisztában voltam azzal, hogy amíg ezt a melót csinálom ,addig szó sem lehet a családról...ha egyszer mégis családot szeretnék, akkor a gyerekeim érdekében fel kell adnom ezt, és- a cégen belül- valami nyugisabbat csinálni....ilyen egyszerű...nem lehet mindent egyszerre akarni...el kell dünteni mit akarsz, és azt kell csinálni....egyébiránt nekem, mint férfia az a véleményem, hogy ha van család, akkor MINDIG az az első....a személyes vágyaimat a gyerekem kedvéért bizony háttérbe kell szorítanom, hiszen felelősségteljes ember vagyok, én akartam családot, akkor vállalom ennek következményeit...
úgy gondoljuk, hogy az olyan mint az UFO...mindenki beszél róla de még senki sem látta:)))) amúgy konkrétan mire gondolsz? hogy van-e okos nő? nyilván van...de hogyhogy mi a véleményem róluk?
De most gondolj bele....a munkahelyeden kinyílik előtted egy kapu, amin nem léphetsz át, mert a családodnak ez nem lenne jó, vagy átlépsz és belekeményedsz.
hah! senki nem mondta, hogy apadolgokzik- anyaotthon, mert ez bármennyire is ideális lenne, sajos nem működik, ugyanis manapság szükség van a nők keresetére is....arról volt szó, hogy a házimunka ALAPVETŐEN női meló, de ettől még egy férfi is nyugodtan besegíthet...nekem az ellenvan kifogásom, ha egy nő mindent akar egyszerre: egyszerre akar nagy karriert építeni, gyerekeket nevelni, mellette persze szórakozni is akar, megh független maradni stb....sajna ez nem megy....ha születik egy gyerek, akkor azt elsősorban az anyának kell gondoznia-ugye én pl. nem tudom szoptatni:)- szal minden nőnek el kéne dönteni, hogy mit is akar....
sokminden köszönhető az öreglányoknak - plö, hogy nem kell szoknyát hordanom. :o)))))
Nade amúgy meg a nők többsége nem dolgozott. Ámde a pasik annyit kerestek, hogy el tudták tartani a családot asszonyostul, gyerekestül, cselédestül, szakácsnőstül, bébiszitterestül.
Persze, hogy nem kellett embernek mosogatnia, meg porszívóznia, mert ott volt a cseléd.
hát a feminyisták harcolták ki a nőknek, hogy úgy dolgozhassanak munkahelyen, mint a pasik... :o)
A háztartás munka mellett valóban nem egyemberes. Nem is aszontam, hogy ne segítsen senki. Párom szokott segíteni. plö porszívóz, bepakolja a mosógépt, tereget.
kimossa a kádat-mosdót, összesöpör,ha sok a morzsa, megfeni a késeket, elpakolja az elmosogatott cuccot - ezeket kérés nélkül. A porszívózást is kérés nélkül, de akár kérésre is. :o) Hétvégeken jön bevásárolni és cipeli.