Keresés

Részletes keresés

dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1141

Affenét. Versenyeztetem őket.  Lesz sütisütő verseny, ki tud legszebben takarítani

vetélkedő és természetesen kényeztetőbajnokság. Feministának lenni mindenki

tud, próbálj meg csak jólszituált lovagnak lenni. Tényleg, te tudod, hogy hölgyek

nem lehetnek lovagok ?   Nem, mert lóvaginának kéne híni őket. Dámák lehetnek.

Előzmény: forintocska (1140)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1139

Jó. Fekete cilinder is köll, rátekerem a fátylat, hadd lássa minden özvegyasszony,

milyen jó svádájú fickó szaladgál itten szabadon. Na, nem, mintha lenne esélyük

elkapni, de amíg erre rájönnek !!!

Előzmény: forintocska (1137)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1138

Nem tom...  én csak egy feministát ismerek itt a környéken, a  Lujzát.

Ismeri valaki közületek is ?

Előzmény: Törölt nick (1133)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1136

Szamega. Eztet egészen el is felejtettem. Már másfél éve özvegy vagyok és még

nem vettem özvegyi fátyolt.  Hol a bánatba van ilyen özvegyek boltja, ahol ilyesmit

lehet venni ?

Előzmény: forintocska (1135)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1134
'igazi nők' : >
Előzmény: Törölt nick (1133)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1132
Mert a nők nem henyélnek annyit, a férfiak meg nem dolgozzák annyira agyon magukat:-) Nem véletlenül él az átlag nő 10 évvel többet: szívjátok a vérünket:-)
Előzmény: forintocska (1062)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1129

Tom, hogy a szilikongumi neked olyan hosszúkás formát jelent, de hidd el, van

olyan kerekféle is...                :)))

Előzmény: forintocska (1126)
Ipari-antidepresszió Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1128

KÖTELEZO TANTÁRGYAK:

1. Leválni az anyámról (2000 óra)

2. A fizetésemet a feleségemnek adom (550 óra)

3. A feleségem nem az anyám (350 óra)

4. A foci csak egy sport, Ronaldo pedig egy hülye (500 óra)

Szerintem nagyon jó felvetés ez lista. Jó lenne tudni az okokat.

1. A magyar anyák miért engedik el nehezen fiaikat? Ez is a Kádár rendszer öröksége lenne, aholis értelmetlen szabályok és kiskapuk ismerete jelentette az előrelépést? Vagy csak sok a mamlasz férfi? Mi lenne az ideális szülő-gyermek kapcsolat?

2. A fizetést nem értem miért kellene a feleségnek adni, szerintem célszerű közös számlára utalni.

3. Megint az anya szerepköre, ill. annak torzulása jön itt elő. Vajon milyen egyéb torz magatartásformák öröklődnek még hazánkban? Miért van sok "szemét" meg hazudós, meg beképzelt, stb.. ember? Indokolt ennyi személyiségtorzulás, vagy csak mehanikusan átmásoljuk a torz magatartásmintákat, amiket az előző vészterhes korok kitermeltek?

4. A fiúk focit néznek, a lányok érzelmes soroztokat, tartja a sztereotípia. Miért?

Egy csomó kérdés merült föl bennem...

Előzmény: Uriella (1038)
biohazard Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1127

"mint mondottam az élet kompromisszumok hosszú sora..."

Rambo, mondok néked valamit. Az ember életében kell lenni néhány fontos dolognak, amiben nem hajlandó kompromisszumot kötni. Hogy miben? Nos, ez mindenkinél más. De ha nem tesz így, akkor előbb-utóbb beszürkül, és halott lesz. Mozog, lélegzik, de nem él, csak létezik. Jusson ez néha eszedbe, és emlékezz a H&K jelmondatára (ha már pisztolyos vagy): In a world of compromise, some don't.

Előzmény: rambo john2 (934)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1124
Na pont ezt írtam, mint a kommunisták felmérései arról hogy milyen elégedettek az emberek (beérik kevesebbel) tom, egyik cikk erről is szól, főleg ha nő borítja ki a bilijüket akkor húzzák fel magukat, jött akkor is lejáratási kampány érvek híjján, hogy homofób meg minden... csak úgy dobálják kazalba a divattoleráns überpécé fogalmakat. mosmá pölö nem illik mondani ilyenkor hogy vlki hímsovi, túlsoxor lecsapták azt a labdát, ez mostmár álságos antfeminista, azt kell mondani különben az alapból PC femonyista nemPC szóval illet egy nemPC embert, és akkor ő lesz nemPC, a másik meg PC ha visszavág. Vigyázni kő nagyon, nehéz követni divatot! : >>>
Előzmény: netizen (1121)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1123

" A szálka még benne van? "

Hö.  Szilikongumi,  s-z-i-l-i-k-o-n-g-u-m-i,  nem tábori fapundri.                  :))))))

Előzmény: forintocska (1119)
pindiy Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1122
Nem köll öket komolyan venni, alig pátr %, le köll öket verni, mint vak a poharat.....
Előzmény: netizen (1121)
netizen Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1121
heatcliff figyeld meg forintocska 2 oran belul fog hozni fegyvertasrakat es mindennek elmondjak majd a forrasaidat :D pontosan ezert mondom, hogy kommunistak. az egesz modszertan onnan szamazik. a hazudozas, hamisitas, meteveszto csusztato ervelesi metodikat a komenyistak talaltak ki es alkalmaztak eloszor sikerrel. Ezt a knowhow-t vettek at a feministak, utan jottek ugyanezzel a modszertennal a homosexualisok es a legutobbi idokben mar a pedofilek es rakattantak a modszertenra, sajnos :(
pindiy Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1120
Az egy feministának elég?
Előzmény: forintocska (1119)
pindiy Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1118
:::)))))))))
Előzmény: forintocska (1098)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1117

Most látom csak, ez a " Melyik félnek?", ez az intenzívebb kielégülésről szól.

Természetesen a harmadiknak, az anyósnak, aki a szomszéd szobában fülel.

Előzmény: forintocska (1114)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1116

Na, ez jó kérdés. Az anyám kölökkoromban addíg verte a seggem a lekvárkeverő

fakanállal, amíg letörött a fele.  Egy másik alkalommal meg a másik fele.

Namármost akkor ez erőszak volt-e a családban, feminista volt-e a mutter és én

milyen védelmet kellett volna kapjak a NANÉtól ?!!  Nem is volt még NANE.

Ja, a mutter azzal a bottal kevergette a továbbiakban a lekvárt.

Előzmény: forintocska (1114)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1115
mert előtte egy vérfeminista agyrögeit kellett eltávolítani... kényes művelet : >
Előzmény: dos48 (1113)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1113

Köszönöm...   Hááá mér nem mindjárt így kezdted ?            :))

Előzmény: Törölt nick (1112)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1112
hátfaxom, akkor lefordítom röviden: félremagyarázott baromság az egész. jóóó? : >
Előzmény: dos48 (1110)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1111

Fifika :  " Ha nem kapok két frászt a tekergésért, akkor ötöt fogok kapni a zaciba

vitt CD lejátszóért".

dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1110

Viszont legalább annyira értem, mint az angolt...             :))))

Előzmény: Törölt nick (1108)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1109

Bosszú :   " A múltkor lezavart egy csürdüngüllőst és két napíg nem tudott fogni

a kezivel".

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1108
az nem világnyelv : >
Előzmény: dos48 (1105)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1107

Mazochizmus :  " Jól esik, ha vernek".

Előzmény: Laz C (1106)
Laz C Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1106

Kimaradt még:

Üzleti érzék: a kibékülés új bundával, esetleg ékszerekkel jár.

Előzmény: dos48 (1102)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1105

Jó.  Most latinul is.

Előzmény: Törölt nick (1103)
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1104

Morfondír:  " Aszonta hogy randa vagyok. De én tudom, hogy hülye is."

Előzmény: dos48 (1102)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1103
igazából ez egy lefutott kör... de itt még nem. A feminista hozzállás a vitához a témáról (kb. pinochet szint, magyarán fölöslegs velük beszélgetni)

When viewed through the PC lens of class oppression, domestic violence is not an act of violence committed by one individual against another. It is an act committed by men that must be correctly understood within the larger context of women's class oppression.

"Prone to Violence" spelled out some of Pizzey's disagreements with that view.

Disagreement #1: Of the first 100 women who entered Chiswick, Pizzey found that over 60 percent were as violent or more violent than the men they were fleeing. In short, a significant percentage of the women were also batterers or otherwise active participants in the violence.

Disagreement #2: Pizzey developed the theory that many battered women were psychologically drawn to abusive relationships and they sought them out. To PC feminists, such analysis was tantamount to 'blaming the victim.'

Disagreement #3: She explained why the existing model of domestic violence shelters was ineffective. PC feminists were attempting then (and now) to secure ever greater financing for these operations. Sandra Horley, director of Chiswick in 1992, reportedly complained, "if we put across this idea that the abuse of men is as great as the abuse of women, then it could seriously affect our funding."

Pizzey may or may not have been correct; I believe she was and is.

Neverthless, her book drew upon over 10 years at the Chiswick shelter during which time Pizzey dealt with some 5,000 women and children.

"Prone to Violence" is an extremely early and honest overview of domestic violence from a woman with extensive experience of its daily realities. The book cried out to be taken seriously. At minimum, it deserved a thorough rebuttal from its PC feminist critics--not death threats directed at its author nor the ultimate silence it received.

Pizzey is not alone. In America, Suzanne Steinmetz -- author of the book "The Battered Husband" and a co-author of the much-cited "First National Family Violence Survey" -- experienced a similar drama. She and her children received death threats; an ACLU meeting at which she spoke received a bomb threat.

The reason: her research indicated that the rate at which men were victimized by domestic violence was similar to the rate for women.

In large and small ways -- from shrill protests to the tearing down of announcements, from blocking university promotions to threats and defamation -- PC feminism has attempted to stop voices it could not control.

Feminism is dying not from a backlash but from an orthodoxy that cannot tolerate real discussion...and never could.
dos48 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1102

A  NANÉ-ról kimaradt okok:

Kéjvágy.   " Két füles után valahogy sokkal intenzívebb a kielégülés a békülés után."

Előzmény: forintocska (1098)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!