Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
tudom, nehezedre esik egy férfi hozzászólását elolvasni, de mégis kíséreld meg, és nézd meg mit írtam az okos nőkről alant....ha nem megy szólj, segítek.... ja megnyugodhatsz, TÉGED nem az okosságod miatt néznek lelkisérültnek....
nem, ugyanis -eddig- kettőtökön kívül ( szerintem a másik is sejti, hogy kiről van szó) a többi nő nem világutáló, agyament pina....velül lehet akkor is beszélgetni, ha nem értünk egyet....a te szent háborúdba a véleménycsere nem fér bele tudom...beszélgetni egy férfival, az maga a szövetség az ördöggel:)
ühümm...na és? kényszerített valaki a családanyaságra? nem, te magad választottad....akkor viseld ennek következményeit....élhettél volna életed végéig szingliként ( másik hülyeség) és akkor nagy karrier után, magányosan szenderülnél jobblétre...felnőtt emberek vagyunk, tudnunk kéne viselni a döntéseink következményeit, akkor is ha fáj egy kicsit...a világot hibáztatni minden rosszért a gyenge emberek sajátja.... egyébiránt nem válaszoltál valamire....az alábbi hsz-a alapján ez a forintocska szerinted egészséges lelkületű? de komolyan.....
Sőt gój is, ennél nagyobb bűnbe pedig nehéz esni nálad.
Mesélj már arról, hogy a választott nép hogy bánik a palesztin nőkkel. Mesélj bátran. Ma hány palesztin nőt, gyereket nyírtatok ki, miközben tapsikoltál?
ha egyszer valaha úgy fogom gondolni, hogy családot alapítok, és kénytelen leszek kicsit más munkát végezni-amit nem annyira szeretek- akkor engem is nyilván zavarni fog....viszont kussolhatok, mert én választottam, ha akartam volna, nem alapítok családot, és élem az életem tovább....szal szerintem ne sírjon senki azért amit maga választott...ugyi te is maradhattál volna egyedülálló, nem volt kötelező családanyának lenni?
na uriella, olvasd el forintocska nőtársad (?) alábbi hsz.-át.... fröcsög a győlölettől, az előre betanult dogmáktól....a férfiak kéynszerítik a nők az ivásra, a férfiak csinálnak festett ribancot a nőkből, blabalabla....egy lelkileg sérült szerencsétlen fröcsögése....
De -vess meg- a csalódás akkor is ott motoszkál az emberben....
Persze, hogy acsaládja mellett dönt, de az a kis biszbasz érzés...hogy nem végzem azt a munkát, amit szeretek, miközben a férfikollega csinlhatja, mert van háttere...én meg nem csinálhatom, mert én vagyok a háttér...
mint mondottam az élet kompromisszumok hosszú sora...vagyis mérlegelni kell, hogy mit tudunk vállani, és az menniyre éri meg...de a döntési szempont egy családosnál akkor is a családi egység, és nem az egyéni érdekei kell hogy legyenek. ...mellesleg a feminista korántsem a pénz miatt akar nagy karriert, hanem a hülye önmegvalósítása miatt...akkor viszont ne akarjon gyereket... az én meglátásom az, hogy az emberek manapság túlságosan pénzcentrikusak, hajtanak mint a hülye, hogy olyan dolgokat vegyenek, amelyeket nem tudnak úgysem használni, mivel állandóan melóznak.....