Keresés

Részletes keresés

dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1503

Ne legyél már ilyen nyuszika.

Ismered a viccet, amikor a nyuszi szaladt panaszkodni az oroszlánhoz,

" A medve megfenyegetett! Aszonta hogy elkap és kitörüli velem a fenekét! "

:)))))

Előzmény: forintocska (1501)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1500

Hát aztat én sem tudom, kedves tanítónéni, mennyire komolynak teccik lenni,

minden esetre a pöttyös bugyogója marha jól néz ki a katedrán ülve innét a padból.

:)))

Előzmény: forintocska (1497)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1499

Azé ír igazságokat is.  Például, hogy a női agy minden hónapban növeszt egy rakás

új idegsejtet, amik a hónap végére pár kivétellel elpusztulnak.

Ezért van, hogy a nők esze olyan, mint a lukas tarisznya, nagyon kevés fix ismeret

van benne, az is mindíg szeszélyesen változik.

Ezért kell velük szemben türelmesnek lenni, mindent ötször elmagyarázni és elnéző

mosollyal nyugtázni igyekezetüket, kedves férfitársaim.

Előzmény: Oromon (1496)
Oromon Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1496

Érdekes az ember maga, aki ezt írta. Hümm-hümm. Pont erről beszéltem, amikor a fanatizmus káros voltát emlegettem. Aláhúzások tőlem, azokat érdemes külön figyelemmel olvasni... Dan Brown kismiska ehhez képest.

Csak nem kötelező volt hittanra járnia meg ministrálnia szegénynek gyerekkorában?

http://www.ujgalaxis.hu/szerzok/szerzok.htm#violazoltan

"Világnézetem szerint a következő eszmék, filozófiák keveréke vagyok: feminista, ateista, materialista, szabadgondolkodó, szkeptikus, antiklerikális, liberális, kozmopolita, individualista, pozitivista, utilitarista, evolucionista, az experimentális verifikáció híve, valamint eszperantista. Továbbá antialkoholista és antinikotinista is vagyok."

"Saját filozófiai rendszert konstruáltam, az evidencializmust.

Büszkén vallom magamat emellett feministának és kozmopolitának is."

"...bevallom, hogy feminista vagyok! Feminizmusom azonban szorosan összekapcsolódik evidencializmusommal. Vallom és hirdetem, mert mély meggyőződésem, hogy a nőket nemcsak ugyanannyi jog illeti meg mint a férfiakat, de sokkal több is, - ám még az őket minimálisan megillető, tehát a férfiakkal megegyező jogokat sem lesznek képesek addig elérni és kiharcolni, míg ki nem takarítják fejükből az ábrahámita vallások mocskát, gondolatszemetét, mert ez az iszonyatos mém-komplexum (a vallás) hímsoviniszta, macsó, fallokrata elmeszülemény, és mindigis arra épült és épül, hogy a nő kevesebbet ér mint a férfi, s emiatt kevesebb jog is illeti meg a nőt! Az a nő aki hívő, emiatt olyan filozófiát fogad el, olyan rendszerben gondolkodik, melyben eleve érzelmi és érvelési hátrányban van, hagyja hogy „a papok gondolkodjanak az ő fejével”, (és a papok többnyire férfiak), vagyis a hívő nő tudatilag eleve behódol az elnyomásnak! A kereszténység ugyanis nem más, mint a nők megalázásának és elnyomásának történelme.

A legtöbb nő természetesen megtévesztett. Azon nőket azonban akik nemcsak hívők, de még aktívan hirdetik is a vallás zagyvaságait – például mert apácák, vagy csak nagyon elkötelezték magukat a vallás mellett – azokat nemcsak a vallás áldozatainak tartom, sőt elsősorban nem annak, de az egész női nem árulóinak, mert nemcsak ostobák, nemcsak elmebetegek [...] hanem még mások tudatát is igyekeznek megfertőzni ezzel a gondolatvírussal! Ők a szememben bűnösebbek mint a hívő férfiak, mert nő létükre álltak be nőellenességet hírdetni, azaz saját nemüket árulják el! Bűnösek előre megfontolt szándékkal, aljas indokkal, bűnszövetkezetben(=egyház), többnyire anyagi haszonszerzés céljából elkövetett népbutítás vétkében, ezt általában többrendbelileg követik el, tehát minősítetten! Néhányuk persze nem gondol bele hogy ezzel minő kárt okoz az ifjú nemzedék tudati, emocionális, pszichoszexuális és tudományos fejlődésében, ezek esetében a vád a részemről „mindössze” gondatlan veszélyeztetés. Az ilyen nőket nyugodtan nevezhetjük „bacilusgazdának” is, mert ártalmas gondolatvírusokat, „gondolatbacilusokat” terjesztenek környezetükben, veszélyeztetve más egyedek mentális egészségét. Én magam küldetésemnek érzem velük szemben a józan ész mémjének terjesztését, amit egyfajta „mentális egészségvírusnak” tekintek."

Előzmény: forintocska (1471)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1495

Hát ez az.  Mindíg csak a móka meg a játék.  Ezen jár az eszed a mamával együtt.

Előzmény: forintocska (1494)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1493

Vót. De vettem egy másikat a bontóban és beszereltem. Ezt csináld utánam.

Előzmény: forintocska (1491)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1492

"Egy feminista nem fél! Tehát üldözési mániája sem lehet!"

Akkor a feminista az sajnos hülye. Minden normális férfiember fél, csak úrrá tud

lenni a félelmén és óvatosabban kezeli a veszélyes dolgokat

Például sose megy közel egy mozdulatlan feminyához, mielőtt meg nem bökdösi

egy hosszú bottal.           :)))

Előzmény: forintocska (1485)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1490

"Nem téged hívlak takarítani!"

Hanem a mamát, mi?  :)   Együtt dúltok a lakásban ...

Előzmény: forintocska (1487)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1489

Meeee ki van herélve a kipufogója, mi ?     :))))))))

Előzmény: forintocska (1488)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1484

És igenis, a férfiak tudnak imádni is.         Az autójukat.

Előzmény: dos48 (1483)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1483

És gyakorlatias is.  "törölgesd le a port, Béla!"

"mi a francnak, úgy is újra poros lesz."

Előzmény: dos48 (1482)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1482

Egy valamire való férfi lelkileg élete végéig kamasznak számít. Lelkileg, mondom.

Nem teszi tönkre dolgos mindennaojait ilyen világmegváltó hülyeségekkel.

Előzmény: forintocska (1480)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1481

Hát persze. Meg mi is szeressünk ám mindenkitet, csak a femilinománok üldözési

mániából azt hiszik, hogy üldözik őket.

Frászt. Attól, hogy debilnek néz ki valaki, még lehet nagyon okos. Nézd csak meg.

Némelyik mongoloid fejben szoroz ötjegyűeket, kívűlről tudja a telefonkönyvet...

Előzmény: forintocska (1479)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1478

Azt a fiúk csak dícséretnek veszik.

Előzmény: forintocska (1477)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1476

"...szememben a nő a teremtés koronája!"

Hááát, ez is csak egy vélemény.

Ugyanolyan, mint amit egy orvos szájából származik, hogy a nő a remészet tévedése.

rambo john2 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1474
ja és mégvalami.....a nő az evolúciú csodája, magasabbrendű lény....ezt hívják az EMANCIPUNCIK egyenlőségnek? ha igen ez csak matematikai tudatlanságukra való bizonyíték....
Előzmény: rambo john2 (1473)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1473
ordenáré baromság, minden komoly alap nélkül.... különösen az a rész tetszik, hogy a nő lehet ugyanolyan izmos is mint egy férfi....sajnos egy nő naturál szinten NEM LEHET sosem olyan izmos mint egy férfi ( nincs is rá szüksége) ez pedig a hormonháztartás különbsége folytán van....egy nő legfeljebb koksszal lehet igazán izmos, de ezzel mindjárt jönnek is neki a férfi nemi jellegek...ha egy nőnek is tetszik ez a baromság, akkor kéretik törölni a férfiak tulajdonságának listájáról a nagyképűséget....
übertróger Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1472
hű, mégegy jó kis idézet:

"Az emancipált nő ugyan nem találja rendben lévőnek, hogy lassabban emelkedik a ranglétrán férfi kollégáinál, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy részt vesz azoknak gyilkos harcaiban. Egyszerűen az a helyzet, mondja: "mint nő", még ha emancipált is, nem azonosak az esélyei. Ahelyett, hogy azonnal a helyszínen tenne valamit a helyzete megváltoztatására, kifestve, mint egy bohóc, és teleaggatva mindenféle cafrangokkal elrohan klikkjének gyűléseire, és követeli az egyenjogúságot. Hogy a nők maguk - és nem a férfiak - érdektelenségük, ostobaságuk, megbízhatatlanságuk, megvásárolhatóságuk és maskarájuk, örökös terhességük (és mindenekelőtt a férfiak kíméletlen idomítása) következtében felelősek a kialakult helyzetért, még véletlenül sem jut eszébe"
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1468
azt hiszem, nem értiket a dolgot.....senki nem KÉNYSZERÍT arra, hogy valakiből anya váljon.....aki gyereket szeretne, ha már egyszer egy felelősségteljes felnőtt, akkor legyen tisztában azzal, hogy ez mivel jár....mint mondtam, ez nem egy aranyhörcsög, egy gyerekkel-főleg az elején-rengeteget kell foglalkozni, aki igazi ANYA az azonban ezt nem szolgálatként fogja fel, mert szereti a gyerekét....azt sem kívánja senki, hogy két helyen legyen egy anya 100 %-os, mert ez lehetetlen....de amikor gyereket vállalt akkor volt VÁLASZTÁSA!!! SENKI NEM KÉNYSZERÍTETTE!!! ÉN PEDIG NEM FOGOK SENKIT SEM SAJNÁLNI, A SAJÁT DÖNTÉSE MIATT, HOGY SZEGÉNY MIRŐL MONDOTT LE! nem kérte tőle senki!!!! karrier kell neki? csináljon! gyerek kell? csináljon....de a saját döntéséért nehogy már a férfia legyen a hibás, ő meg a szegény elnyomott.....ez puszta önsajnálkozás!
Előzmény: agicza (1439)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1466
óriási baromság....egyéltalán nem utasítják vissza, ezeket szeretnék egy nőben, csak egyre kevesebb ilyen nő van.....
Előzmény: csipkefa (1451)
rabida Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1464
vagy némely nő rosszul választ. kettőn áll a vásár...
Előzmény: forintocska (1463)
rabida Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1462
aha, aztán majd jönnek a feminek és jól lehurrognak, de már fel sem veszem:))
Előzmény: csipkefa (1461)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1461
na, akkor mi ketten jól megbeszéltük:)))
Előzmény: rabida (1460)
rabida Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1460
akkor úgy marad, aztán 50 évesen majd sír, hogy egyedül van és már senkinek nem kell.
Akkor fog rájönni, hogy egy kapcsolathoz két ember kell és ha bármelyik nemi alapon többnek gondolja magát, az régen rossz.
Előzmény: csipkefa (1459)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1459
van egy sejtésem, hogy nem fog megkeresni:)))
Előzmény: rabida (1458)
rabida Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1458
dehogy próbálom, nem fogok én habot verni feleslegesen...
mindenki ott bakja el az életét, ahol akarja. Ha megkeres, hogy segítsek neki, akkor szívesen elmondom, hogy én hogy gondolom, aztán csinál azt, amit akar:))
Előzmény: csipkefa (1457)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1457
persze, hogy nem, de próbáld meg ezt elmagyarázni egy harcos feministának
Előzmény: rabida (1456)
rabida Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1456
ebben a formájában mindenképpen.
sokan átesnek a ló másik oldalára és azt gondolják, hogy attól lesznek fasza csajok, hogy többnek gondolják magukat a férfiaknál, pedig nem erről szól a történet, nagyon nem...
Előzmény: csipkefa (1455)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1455
az egész femininihilistainfantilistamilitamittudoménmi többet árt, mint használ
Előzmény: rabida (1453)
rabida Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1454
pontyosan:)
Előzmény: csipkefa (1452)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!