Keresés

Részletes keresés

rambo john2 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1249
nemá vazze....tudsz kérődzeni? :)))
elismerem, a nők ebben is jobbak:)))
Előzmény: hgyi (1242)
dos48 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1248

Mosonmagyaróvárott az agrártudományin láttam egy ablakos-tehén képet. A bendőjére

ráoperáltak egy kinyitható mosógépablakot, hogy tanulmányozzák a bendőműködést.

Ilyet kéne a nőkre is rászerelni, hogy végre már kiderüljön, mi a büdös francé'

híznak még a levegőtől is ?!!!                                                          :))))

Előzmény: hgyi (1242)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1247
Bazz, ez természetesen 1238-ra ment volna.
Előzmény: Törölt nick (1246)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1246
Nem furcsa, hogy a macskafélék "hímsoviniszták", a kutyaféléknél meg "nőuralom" van, és az emberi faj nőnemű egyedei inkább a macskákat kedvelik? Szerintem nem véletlenül:-)
Előzmény: Törölt nick (1239)
dos48 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1244

Egyébként tényleg dáma az asszony, de te ezt honnét tudod ?                :)))

Előzmény: forintocska (1221)
maestro Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1243
Kedves Forintocska,

csak így tovább, remekül szórakozunk az írásaidon a feleségemmel együtt.

Bátran előre, fejjel a falnak!
Előzmény: forintocska (1228)
hgyi Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1242

böööőőőőőfffff

nyám-nyám-nyám

Előzmény: rambo john2 (1232)
dos48 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1241

" Van. Léteznek feminista férfiak is."

Úúúúúgy van.  Én, mint feminista lovag, küzdök a szomszéd Józsi jogaiért, akit a felesége,

a Béla állandóan ver.  Mert egy feminista lovag nem csak a nők jogaiért küzd, hanem

az ő családjukon belüli erőszak ellen is.

Követelem a Béla kasztrálását, hogy - igazi feleséghez méltóan - állatias ösztönöktől

mentesen tudja ellátni a sors által reá bízott nemes feladatát.

Előzmény: forintocska (1224)
hgyi Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1240
igazad van, de megfigyeltem, hogy egyszerre csak egy megy... :o)
Előzmény: Oromon (1227)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1239
ó sok helyütt már szimplán a pénzről szól a dolog. Ez egyik cikk amit bepasztáltam erről is szól. nagy összegeket kaptak feminista szervezetek arra hogy létesítsenek és fenntarsanak menheylet bántalmazott nőknek. Ezzel eddig semmi baj, és nyilván van is rá szükség. Ennek szükségességét 'családon' beléül erőszakkal kapcsolatos felmérésekkel igazolták. Eddig ezzel se lenne semmi baj. Azzal mér viszont igen, hogy készült egy olyan felmérés amikor minden fél meg lett kérdezve erről ffiak gyerekek is. A feminyami szervezetek pedig a felmérésnek azt a részét amiből kiderül hogy a nők kb. ugyanolyan gyakran erőszekoskodnak és bántalmaznak vlkit mint a ffiak, meg hogy az ütlegelést támadást gyakran ők kezdik, egyszerűen elsüjjesztették egy fiókba. Publikilására csak az a rész került ami arról szól hogy ffiak bántalmznak nőket. Gusztustlanan. Mikor delikvensek ki lettek faggatva hogy ez miért is történt, első száműú indok: mert ha ezek is kiderülnek az pénzforrásokat vont volna el női menhelytől (pontosabban a szervezettől) : >
Előzmény: Oromon (1234)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1238
viszont mikor elindul a nagy szavanna háború ők az erősss hímek védik meg a partiarchális oroszlánfalkát a matriarchális hiéna falkától, ami ha csak nőstények vanna jelen, gyakran megfutamítja az oroszlányokat. De fijúkat nem. Azok ilyenkor berontanak és általában az első dolguk elharapdálni a hiéna matróna nyakát. És ilyenkor a fejét vesztett matriarchális falka futásnak ered : > És így berontani nem 1 életbiztosítás, mert a hiéna nem 1 palotapincsi azért : >
Előzmény: hgyi (1218)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1237
nem értettél. azok nem FÉRFIAK....a nemiségük felől nézvést persze azok, de valójában semmi férfias nincs bennük, egyszerüen puncisfiúk....
Előzmény: Oromon (1235)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1236
tényleg olyan mint a kommunizmus...totalitárius, nem fogad el ellenkező álláspontot, mindenkit egyformává kíván tenni, és megvan a megfelelő ellenségkép is, csak ez esetben a szemét imperialisták helyett a férfiak...azonkívül az eszményrendszere is rendkívül ostoba, demagóg, a valóságot pedig köszönőviszonyból sem ismeri....
Előzmény: Törölt nick (1233)
Oromon Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1235

Vannak "feminista" (férfigyűlölő, kritikátlanul nővédő) férfiak.

Sok nő gerjed pont erre, megéri :-)))

Előzmény: rambo john2 (1229)
Oromon Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1234

Íme két alternatív definíció:

Feminism - the belief that society is disadvantageous to women, systematically depriving them of individual choice, political power, economic opportunity and intellectual recognition.

Feminism - belief in the necessity of large-scale social change in order to increase the power of women

Azaz a feminizmus az a hit, hogy a társadalom hátrányos a nőknek, és az a hit, hogy nagyléptékű társadalmi változás szükséges acélból, hogy a nők hatalma növekedjen.

Mondom, hogy a hatalomról szól. A felszabadítás csak egy buzzword. A férfiuralom is. Minden normális családban a nő viseli a kalapot. Legfeljebb a buta férfiak másképp hiszik, az okosabbja viszont tudja, hogy ez van, és ez pont így jó.

Előzmény: forintocska (1219)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1233
mint a kommunisták, egy jóizű, de vérgyenge szintű kis történelemhamistítás pár buta mese igazolására egyáltaáln nem akadály : >
Előzmény: Laz C (1199)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1232
muhahahaha...az ember fogazata nem növényevő-mellesleg kapáló tehenet sem láttam- hanem mindenevő....nem fogod elhinni, de az ember nem képes a füvet megfelelően emészteni, és abból az esszenciális aminosavakat előállítani, szüksége van pl .az állati eredetű fehérjékre ehhez....az hogy valami elvont barom a fogazatából ilyet talál ki, csak a hülyeségét bizonyítja....az mg hogy régészeti kutatásokból megállapították, hogy nők találták fel a szerszámokat TÖBBSZÁZEZER évvel ezelőtt szintén a vicc kategória....kb. akkora baromság, mint hogy megállapítják a régészek egy dinó koponyacsont darabból, , hogy hogyan nézett ki a teljes állat...ezek nem tények, hanem egy kibaszott feltételezés!!!
Előzmény: forintocska (1228)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1231
nos ha utánanézel az alkapvető bilógiának, rá fogsz jönni, hogy mint mondtam, a ffitől teljesen függetlenül, 100%ig eldöntheti mi történik. Teljesen, 100%ig önállóam eldöntheti hogy él-e nemi életet, és amennyiben él, azt védekezéssel egybekörtve teszi, vagy enélkül (amennyiben pl. családot szeretne) Ezek nők természtesen egyiket se választjkák, pontosabban nem választanak semmit, hanem tojnak az egészre. Úgyhogy fölösleges a felőlsséget hárítgatni.

"Az, hogy aburtusz van utána, az azt jelenti, hogy megkésett védekezést alkalmaz a nő."

ez nagyon primitív demagógia, mivel az abortusz nem megkésett védekezés, mégcsak nem is védekezés egyáltalán, hanem a nő nemkívantos felelőtlenségének szomorú és még nemkívánatosabb következménye.

Ezzel a mentalitással sajnos személyesen is találkoztam. A leányzó se szó beszéd minenféle védekezés nélkül kezdte volna szexet, én hőköltem vissza meglepettne a dologtól, hogy hé nem szeretnék bőr és nemibeteg gondozóba járni balszerencsés estben, arról nem is beszélve, hogy esetleg igazán balszerencsés esetben az életemmel játszok. Ez neki eszébe se jutott, minden gátlás és védekezés nélkül vágott volna bele a dologba. Miután mondtam hogy nálam nincs óvszer (egyáltalán nem ilyen céllal mentem el otthonról), azt mondta hogy nála sincs. Az ő albérlete volt (főiskolás lány), kérdeztem hogy nincs-e itt vlhol. Erre azt a választ adta hogy nincs a lakásban sehol óvszer. Ez amolyan szokásos félhazugság volt, ugyanis mint kiderült (védekezés nélkül eszem ágában se volt, pedig volt bennem némi alkohol, igaz nem sok) a lakásban tényleg nem volt, viszont nála a táskájában igen. (úgylátszik ő ilyesmi céllal jött el otthonról, csak a gumi erőssen opcionális volt, és inkább a melőzése volt opció számára) Magyarán: le akarta tagadni hogy van nála gumi. Megkérdeztem miért, indok: azzal való vesződés, meg maga a gumi is, elrontja a dolog hangulatát. : > Na ennyit a felelősségteljes nőkről. Ez egy tanárképző főiskolára járó leányzó volt, ha jól tudom 24 éves.

Előzmény: forintocska (1191)
Oromon Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1230

Szerintem amelyik ember elnyomható (vagy egyenesen úgy érzi jól magát, szubmisszív), az találni fog magának elnyomót (domináns egyedet). Akár nő, akár férfi.

Nagyon érdekes a Zaklatás Crichtontól - az elnyomás nem a nemiségről szól, hanem a hatalomról.

Előzmény: rambo john2 (1217)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1229
feminista férfiak nem léteznek....azokat puncisfiúknak szokás nevezni...ugyanis azt a férfit nem tudom elképzelni, aki azonosul azzal, hogy ő minden rossz forrása, maga a gonosz, mindenben elmarad a nőktől, ellentétben a nővel aki egy földre szállt angyal...
Oromon Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1227
A "férfiuralom" fogalmat se ártana. Olyasmi lehet talán, mint az "osztályellenség".
Előzmény: hgyi (1220)
hgyi Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1226

"olyanok is"

olyan foltosak?

Különbenis! a hijénáknál az alfa-pár életük végéig együtt marad és monogám. :o))PP

Előzmény: rambo john2 (1222)
Laz C Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1225
Skizoid állapot lehet... :)
marjori Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1223

a farkasok is

az elefantok is

Előzmény: rambo john2 (1222)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1222
na n mond hogy nem láttál még ökörfogattal szántó farkast? hiszen egy gyerek is tudja, hogy előbb volt a földművelés a vadászatnál....
az oroszlánoknál a hím a király, ez van....de vigasztaljon a tudat, hogy a hiénák matiarchális társadalomban élnek ( olyanok is:))
Előzmény: hgyi (1218)
hgyi Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1220
akkor most a "nők társadalmi felszabadításáért" fogalmat definiáld légyszíves.
Előzmény: forintocska (1219)
hgyi Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1218

basszus! héééé! vizuális vagyok!!! kapálgató róka, meg gyomláló farkas... :o)))))))))))))

jut eszembe! a rohadék pasioroszlánok meg csak várják a zabát, amit az oroszlányok fognak. és még van képük királykodni! :o))))))) izé... grrrrrrrrrrrrr!

Előzmény: rambo john2 (1216)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1217
van ilyen? hogy lehet? pedig azt hittem a nők el vannak nyomva, csak csupa szar aljamunkát kapnak, szegények....
Előzmény: Oromon (1215)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1216
ami azért egy rendkívül okos gondolat, mert a vadászat jóval primitívebb fajok is művelik, viszont teszem azt, kapáló rókát, vagy farkast mondjuk még nem láttam....szerintem meg a föld lapos-tudósok mondták- mert ha nem így lenne akkor leesnénk róla:))

szal egyre viccesebb ez a topik...a nők elnyomásától eljutottunk oda, hogy a nők minden tulajdonságban verik a férfiakat, ők találták föl a szerszámokat, minden jó az övék, ellenben a férfiak minden rossz forrásai, még az abortusz is az ő hibájuk, biztos azért, mert elfelejtették a nők helyett bevenni a fogamzásgátlót....és még csodálkoznak atisztelt fapinák, hogy a feminizmust előítélet övezi...
forintocska, csak így tovább ez a topik viccesebb bármelyiknél :)))))))))
Előzmény: forintocska (1183)
Oromon Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1215

Nálunk 28 lány volt az osztályban. Vidéki gimnázium, semmi különös, de eszes társaság. Sokukról tudok. Van köztük sikeres tanár (két gyereket nevel). Van ötcsillagos szállodaigazgató (3 gyereket nevel). Van saját turisztikai cégét vezető vállalkozó (3 gyereket nevel). Van multicég vezető jogásza (két gyerek). Van nemzetközi szintű gazdasági szakember (2 gyerek). Van aki abbahagyta a profi könyvvizsgálóságot, saját tanyáján él boldogan (2 gyerek). Van gyógyszercég vezető HR-munkatársa, van középiskolai matfiz tanár, van butikos vállalkozó, minisztériumi tisztviselő, falusi polgármesterasszony, színházi dramaturg, szinkrontolmács, van minden. Néha komolyan büszke vagyok rájuk.

Nem tudom hol a hiba, de ha köztetek nincs semmi ilyen, akkor valahol szerintem kell lennie.

Előzmény: ilang_ (981)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!