Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Sőt, igazi fanatikus még a tények ellenében is. A francos tények csak átmenetileg zavarhatják. Nem véletlenül hoztam pont azt a definíciót, hogy a feminizmus HIT. Kivéve azoknak, akiknek üzlet - mert azok tudatosan vakítják a valódi hívőket.
Te - más témákban - szoktál érvelni is? Egy alapjában fontos és jó témát ennyire rosszul képviselni, ahogy te teszed, az sokat árt magának a témának. Ha az anyafőistennő nem mondta volna, hogy kedvel, azt gondolnám, feminizmus-ügyben sima provokátor vagy.
ha egy hímnemű valaki, társaságban képes a forintocska által leírtakat- a férfi minden rossz okozója, utolsó féreg, ő találta fel a háborút, a gyilkolást, stb- az az én szememben nem férfi- lett légyen bármily férfias, bár ez szvsz kizárt- hanem egy elvtelen, gerinctelen féreg....
erről eszembe jutott, hogy egyszer találkoztam olyan emberekkel,ahol a nők cipelték a nehéz zsákokat, a pasik meg sétáltak körülöttük. A nők mosolyogva, vidáman énekeltek, miközben vitték a zsákokat föl a meredek hegyoldalon.
A fiúgyerekek vigyáztak az állatokkra, a férfiak művelték a földet, szőttek, ők varrták a ruhákat és ők díszítették csodaszép hímzésekkel.
hímzés... hm... mintha benne lenne a hím szó.a nők meg kisajátították maguknak az ősi férfi-foglalkozást. szégyen és gyalázat! :o)))
Te nem értettél :-) Azok, akikre én gondolok - nemkívánatos nők és persze férfiak társaságában - nagyonis férfias férfiak, akik ezt az álarcot tudatosan veszik fel, ha becserkészendő nő kerül eléjük. Ez nekik csak egy vadászati módszer.
Vannak olyanok is, akikre te gondolsz, de ez két külön csoport.
igen, a fiminizmus ilyen logikus következtetések halmaza...ha találnak egy szekér elé befogott nőstény lovat, akkor logikus, hogy a nőstény lovak találták fel a szekeret...nem baj, a gyalog galopp úta semmin nem lepődök meg, hiszen mint tudjuk, " ha ugyanannyit nyom mint egy kacsa, akkor boszorkány"....
azértz mert hányingered van, még nem ok arra hogy ideokádj:)) amúgy meg van ennek egy ellenszere, húzz innen a búsba, és nem lesz hányingered...meg nekünk se....mindannyiunknak jobb lesz így:)
na ja...ezek a tények...a feministákat pedig-mint bármelyik fanatikust- a tények nem zavarják, ugyanis ők HISZNEK ebben a hülyeségben...mint tudjuk a hit, pl. a vallási hit nem tényeken alapul, hanem azon, hogy akkor is hiszünk valamiben, ha arra semmi konkrét bizonyíték nincs....
Pedig kár, mert tényleg érdekelne, mit akarnak még. Nézzük csak az én esetemet: a főnökeim nők (mind), a barátnőm többet keres nálam (szégyen, de kellemes), a hallgatóim többnyire nők (felsőokt. int., példás női túlerővel), a nagymamám meg akkora überfőnök a családban, hogy beszarás. Még a kutyája is nőstény. Erre mit hallok? Férfiuralom. :)
bocs, de vitatkozni olyannal lehet, aki legalább minimálisan nyitott a te álláspontod felé, és képes elfogadni, hogy esetleg téved....fanatikus HÍVŐKKEL viszont nem tudsz vitatkozni...azok csak nyomják a betanult szöveget, nem kíváncsiak a te mondandódra...
Ugyan mondj már pár példát arra a férfiuralomra, úúúúgy szeretném tudni, mire gondolsz! Legalább azt értékeld, hogy próbáltalak komolyan venni. Naaaa, léééccciiii
igaz, el is felejtettem, a mai kutatások szerint régesrég, a világ kezdetén a nőstényfarkasok -természetesen ekkor még vegetáriánusok voltak- feltalálták a szerszámokat, és a földművelést, aztán a művészeteket, és a különbőző tudományokat, egészen fejlett világot teremtetettek...már ott jártak az űrkutatásban, hogy meghódítsák a környező galaxisokat, amikor is a gonosz farkashímek öntudatukra ébredtek, feltalálták először a vadászatot, aztán a versenyszellemet, a háborút, az abortuszt, a női kencéket....és elnyomták ezzel a nőstényeket....a civillizációjuk ezután természetesen a nőstények okossága híján összeomlott, és teljesen primitív, vadállati szintre süllyedtek...:))))
ehh, most lenni kedvem basztatni őket: szerintem olyanok akarnak lenni mint a matskák de az a vernyákoláson, meg némelliknél a szőrösségen kívül másban nem sikerül : >