Keresés

Részletes keresés

rambo john2 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1659
ja tényleg, forintocska, jut eszembe...múltkor azt mondtad, mikoron a randa nőről beszéltem, hogyha ő szépnek látja magát, akkor az is....ez ezek szerint ez csak a nőket megillető előjog, ugye??? tehát ha a randa kövér kopaszodó faszi megy végig az utcán, szépnek gondolvána magát, akkor ő attól nem lesz szép??? ellenben egy ugyanilyen nő az lesz, ugye? logikai következetlenségek halmaza vagy te.....majd szólj ha képes vagy kettős mérce nélkül szemlélni a dolgokat...
Előzmény: rambo john2 (1655)
Oromon Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1658
A tőled megszokott, jól felépített, cáfolhatatlan feminista érvelés, ha szembetalálod magad valamivel, amivel nem tudsz mit kezdeni: "nem érted"

Tudod, forintocska, szerintem sokan mosolyognak fennhangon, amikor éppen te minősíted más felfogóképességét, úgyhogy folytasd csak :-)))

Ki mondta, hogy arról szólna, könyörgöm...? :-D
Előzmény: forintocska (1652)
maestro Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1657
OFF
De örülök, végre egy kolléga! :-)
És örömmel jelenthetem, hogy nálunk is egyenjogúság van: az asszonynak is megvan a maga .22-ese, akárcsak nekem, bár a lövészdobozt egyértelműen én cipelem (ld. még: elnyomás). Ma kora délután mi is megyünk Verőcére lőni! :-)))
ON
Előzmény: dos48 (1653)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1656
most rosszabb: a hájas disznók most a topot, és a csípőnadrágot részesítik előnyben....boáááá.....a cicanadrág legalább eltakarta a belüket, most meg közszemlére teszik a hordóhasukat...
Előzmény: Törölt nick (1654)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1655
mint azt a múltkor meséltem. a nők bőven képesek erre.....csak az igazán randa nőkban van meg ugyanis a képesség, hogy szexdámonnak képzeljék magukat, pl. a nyilvánvaló dagadtságuk ellenére topban miniszoknyában kellesség magukat, azt képzelve, hogy ők topmodellek....szal ebben bőven egyenjogúság van, sőőőt el is van tolódva női irányba....ezt tehát bebuktad.
Előzmény: forintocska (1645)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1654
Ilyenkor eszembe jut, mikor a cicanadrág volt divatban, hogy milyen nők voltak képesek felhúzni és az utcán megjelenni benne. Brrrr!
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1653

Igen, igen !   Vegyetek rólam példát !

Minden lőtérlátogatás előtt magam készítem össze a hozzávalókat. Utána saját

kezűleg mosogatok. A feketelőporkormot forró vízzel kell leáztatni. Enkezűleg

olajozok, tisztogatok, fényesítek. Minden nap takarítok. Előveszem a csumegákat

és gondosan letörölgetem róluk a port.  Ma szombat van, megyünk a lőtérre.

( Igen, viszem mamát is, segít cipelni ő is a nehéz vasakat, a munkamegosztás

visszafelé is érvényes ám nálunk ! )  csak előtte ő elszaladt bevásárolni a csarnokba.

Nálunk már régóta megvan az az összhang, amit a Forintocska még csak most

kezd népszerűsíteni.       

Meglehetősen nehéz ideáig eljutni, férfitársaim, de megéri küszködni...    :)))))

Előzmény: Törölt nick (1651)
Oromon Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1649
De hát pont ezt teszik... lásd példának okáért a bizonyos körökben igen népszerű - khmmm, bizonyos nemi jellegek alapján nem lehet mást mondani, mint hogy női - duett tagjait. Jelentős hajbéli kihívásokkal küzdenek, testsúlyukhoz képest kissé tán alacsonyak, esztétikumuk egyesek szerint vitatható, végigsétálnak, és csodálatosnak és kívánatosnak hiszik, sőt hirdetik magukat. És ha tudnád, milyen sokan vannak a nőtársaik, akik úgy nagyjából ugyanilyenek, csak tán kevésbé híresek... esetleg egy parókával, vendéghajjal, ilyesmivel áldoznak kicsit a hímsovinizmus oltárán, oszt annyi, a többi (elhízott, végigsétál, csodálatosnak hiszi magát) stimmel. Amelyiknek nincs haja, annak netán van helyette snájdig kis szakálla.

Szóval a te feltételed teljesül, sőt túlteljesül, azaz a nők már egyenlőek.

De eddig nem pont ezt tagadtad?
Callie Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1647
Szóval egyenek sok tesztoszteront? Máshogy nem fog kihullani a hajuk......
Callie Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1646

Már miért lett volna kénytelen?

Azt választotta.

Előzmény: forintocska (1631)
bicskás székely Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1643

Még a topik indításakor feltettem egy kérdést.

Mikor kapok választ?

Előzmény: forintocska (1641)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1642
Tessék megnézni a topikismertetőt, nyitva az ajtó mindenki előtt, aki gyöngyszemre bukkan:)
Előzmény: forintocska (1641)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1640

Nem tudom, hogy a komolyzeneirtózatod mennyiben bizonyítja a férfiak kreativitását, tekintve, hogy pont a komolyzenében még nagyobb a férfialkotók túlsúlya.

Előzmény: dos48 (1635)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1639
Naja, kipróbálom, hányfajta szúnyog nem csípett még meg.
Előzmény: forintocska (1638)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1635

...de a Zeneakadémiát is.

Előzmény: dos48 (1634)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1634

A kvarglit se szeretem.  A quartettet még kevésbé.  Schopin ?  Őt nem is tudom.

Ő találta fel a Schoppingolást, ugye ?  Őt se.  A komolyzenéről meg az a véleményem,

hogy a középkorban találták fel a rabok kínzására. 

Egyszer elkísértem egy komoly, 14 éves hölgyet a Zeneakadémiára, vizsgaelőadásra. Én voltam vagy 16 éves. 10 percnyi előadás után ( valami gyerekek nyekeregtették négyesével a kínzóeszközeiket ) odasúgtam, hogy mingyá jövök. Akkor láttam utoljára...    

Előzmény: forintocska (1629)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1630
De azért ugye nem találod ki, hogy Chopin nő volt?
Előzmény: forintocska (1629)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1625

Látom, kezdöl megkedvelni. Ha személyesen beszélgetnénk, mostanára már kezdenél

tarkótájt elzsibbadni és ellenállhatatlan késztetést érezni egy kis etyepetyére...                     

:))))

Előzmény: forintocska (1620)
übertróger Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1624
Radnóti miért volt képes a halálmenetben is írni?
miért képesek zsenik, tudósok, zeneszerzők, írók, költők, feltalálók még halálos betegen is alkotni?

és miért nem képesek a nők?
Előzmény: forintocska (1618)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1622

Én semmire se tüzelek csípőből. A lőtéren megszoktam, hogy gondosan célzok...

25 m-re elöltöltő csappantyús pisztollyal tenyérnyi szórással lövök.    :)))

Előzmény: forintocska (1620)
übertróger Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1621
egyébként forintocska nagyszerű példány megfigyelésrew.

íme, a fapinista.

a nő, aki tulajdonképpen teljesen a "férfitársadalomból" él, de nemhogy kussolna, még gyalázza a férfiakat.

egész biztos nem fenyegeti éhhlaál, sem meghurolás, dehogy.
mégis mártírt játszik.

azzal vádolja a férfiakat, hogy nem tisztelik a nőket, pedig ő az, aki egy icipicit sem tisztel senkit.

előhuzakodik ősi, berozsdásodott feminista fárzisokkal és statisztikákkal, ez nála az ideológia alap.

az ideológia alap ahhoz, hogy továbbra is csak kizsigerelje a férfiakat.

egész biztos, hogy nem űzi őt az olthatatlan tudásszomj, felfedezési vágy.
nem fog új csillagrendszereket felfedezni, nem fogja megtalálni az AIDS ellenszerét.
nem fog zenei remekművet komponálni.

dehogyis.
meg fog kaparintani valami zsíros, de ostoba állást (vagy pedig/ és egy pénzes pasit), és venni fog rajta sok-sok giccses, izléstelen szart a szobájába, el fogja költeni sok-sok drága, de ocsmány göncre, elutazgat belőle majd Thaiföldre, hogy ott is legyen fotó róla, és ilyesmik.

és mindezek mellett okosnak, érzékenynek, kreatívnak, önzetlennek, eredetinek, szépnek, függetlennek, öntudatosnak, szexisnek és bájosnak tartja magát.

ecce fapina.

egy förtelmes, otromba, érzéketlen, vak, buta, szellemileg és morálisan korlátolt műanyag teremtmény.
Előzmény: übertróger (1616)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1619

Bármilyet?!  Majd ha meszet ettem.  Fölidézek egy vonósnégyest és kiráz a hideg.

Előzmény: forintocska (1618)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1617

Dehogynem, dehogynem.  A férfiak állandóan a nőkért brusztoltak.

Csak hát nem a lelkükért, hanem a hogy is mondjam... hogy a macit bezevarhassák

a málnásba.

Előzmény: forintocska (1615)
übertróger Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1616
fordítva.
a nők nem becsülték sozha a fériakat, csak kihasználták.
és a süzlésen, szexen és esetleg néha megleg kaján kívül sosem nyújtottak semmit, nem könnyítették a férfiak dolgát, mindig csak nehezítetétk.

és EHHEZ képest még túlságosan is tisztelték a férfiak a őnket.
még most is jobban tisztelik őket, mint amennyit megérdemelnének

te meg, üresfejű liba, fog már fel, hogy még a segged alatt a széket is férfiaknak köszönheted.
Előzmény: forintocska (1615)
übertróger Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1614
kérdés: Beethoven miért volt képes süketen is komponálni?
Előzmény: forintocska (1606)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1613

A sors jó magaviseletemért megajándékozott vala az özvegység állapotával.

Gondolod, hogy ezt a kegyet, amely a férfiak töredékének jut csak osztályrészül,

ezt csak úgy elherdálom ?            :)))

Előzmény: Törölt nick (1611)
übertróger Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1612
kérdés: kik találták fel a felsőfokú oktatást?

másik kérdés: aki valamit nagyon akar, az nem tesz meg mindent az érdekében, akár alternatív utakon?

melléduma, bazmeg, melléduma
ha Radnóti még a halálmenet során is képes volt verseket lekörmölni, ha sok tudós, zeneszerző még súlyos betegen is képes volt munkálkodni...

akkor a náluk lényegesen jobb helyzetben levő nőknek igazán lett volna alkalmuk rá, hogy alkossanak valamit.

a jómódú nők, úrihölgyeknek még tanulni is alkalmuk volt.
Marie-Antoinette-nek is jó udvari tanítói voltak fiatalkorában.
és mégis, mire pazarolta "tudását"?
bálokra, hülye ruhákra, ékszerekre, elmeroggyant költekezésre.

úgyhogym ondom, melléduma az egész.

arról nem is szólva, hogy ma már még több lehetőségük van a őnknek, egyre több.

és mit alkotnak, na, mit?

lófaszt, azt alkotnak.

"karriert" csinálnak, vagyis elkapnak egy jó zsíros állást, ahol divatbemutatót és traccspartit rendeznek, és jó sok pénzt hazavisznek, hogy csupa drága hülyeségre elköltsék.

ennyi. ennyit a női kreatívitásról.

(tudom, vannak kivételek, de az ritka)
Előzmény: forintocska (1606)
dos48 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1610

Szeva, meggyöttem.   Én sose tüzelnék rád csípőből.  És hogy lásd, milyen jó szívvel

viseltetek a hölgytársadalom iránt, visszavonom azt az óhajomat, hogy a nők

Magyarországon is járjanak csadorban.

Előzmény: forintocska (1608)
übertróger Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1602
az élet maga egy intelligencia-teszt. ott sokkal több kiderül.
Előzmény: Törölt nick (1599)
übertróger Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1601
válasz: amelyik képes okos dolgokat végbezvinni, az az okos. :-)

mit találtak fel a nők?

neked is elismétlem: még ezt a hülye számítógépet és internetet is férfiak találták fel, hogy a hozzád hasonló "okos nők" prédikálhasásk az igét, hogy a nők okosabbak. :-)

erről ennyit.
Előzmény: forintocska (1598)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!