Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
ja tényleg, forintocska, jut eszembe...múltkor azt mondtad, mikoron a randa nőről beszéltem, hogyha ő szépnek látja magát, akkor az is....ez ezek szerint ez csak a nőket megillető előjog, ugye??? tehát ha a randa kövér kopaszodó faszi megy végig az utcán, szépnek gondolvána magát, akkor ő attól nem lesz szép??? ellenben egy ugyanilyen nő az lesz, ugye? logikai következetlenségek halmaza vagy te.....majd szólj ha képes vagy kettős mérce nélkül szemlélni a dolgokat...
OFF De örülök, végre egy kolléga! :-) És örömmel jelenthetem, hogy nálunk is egyenjogúság van: az asszonynak is megvan a maga .22-ese, akárcsak nekem, bár a lövészdobozt egyértelműen én cipelem (ld. még: elnyomás). Ma kora délután mi is megyünk Verőcére lőni! :-))) ON
most rosszabb: a hájas disznók most a topot, és a csípőnadrágot részesítik előnyben....boáááá.....a cicanadrág legalább eltakarta a belüket, most meg közszemlére teszik a hordóhasukat...
mint azt a múltkor meséltem. a nők bőven képesek erre.....csak az igazán randa nőkban van meg ugyanis a képesség, hogy szexdámonnak képzeljék magukat, pl. a nyilvánvaló dagadtságuk ellenére topban miniszoknyában kellesség magukat, azt képzelve, hogy ők topmodellek....szal ebben bőven egyenjogúság van, sőőőt el is van tolódva női irányba....ezt tehát bebuktad.
De hát pont ezt teszik... lásd példának okáért a bizonyos körökben igen népszerű - khmmm, bizonyos nemi jellegek alapján nem lehet mást mondani, mint hogy női - duett tagjait. Jelentős hajbéli kihívásokkal küzdenek, testsúlyukhoz képest kissé tán alacsonyak, esztétikumuk egyesek szerint vitatható, végigsétálnak, és csodálatosnak és kívánatosnak hiszik, sőt hirdetik magukat. És ha tudnád, milyen sokan vannak a nőtársaik, akik úgy nagyjából ugyanilyenek, csak tán kevésbé híresek... esetleg egy parókával, vendéghajjal, ilyesmivel áldoznak kicsit a hímsovinizmus oltárán, oszt annyi, a többi (elhízott, végigsétál, csodálatosnak hiszi magát) stimmel. Amelyiknek nincs haja, annak netán van helyette snájdig kis szakálla.
Szóval a te feltételed teljesül, sőt túlteljesül, azaz a nők már egyenlőek.
Nem tudom, hogy a komolyzeneirtózatod mennyiben bizonyítja a férfiak kreativitását, tekintve, hogy pont a komolyzenében még nagyobb a férfialkotók túlsúlya.
A kvarglit se szeretem. A quartettet még kevésbé. Schopin ? Őt nem is tudom.
Ő találta fel a Schoppingolást, ugye ? Őt se. A komolyzenéről meg az a véleményem,
hogy a középkorban találták fel a rabok kínzására.
Egyszer elkísértem egy komoly, 14 éves hölgyet a Zeneakadémiára, vizsgaelőadásra. Én voltam vagy 16 éves. 10 percnyi előadás után ( valami gyerekek nyekeregtették négyesével a kínzóeszközeiket ) odasúgtam, hogy mingyá jövök. Akkor láttam utoljára...
egyébként forintocska nagyszerű példány megfigyelésrew.
íme, a fapinista.
a nő, aki tulajdonképpen teljesen a "férfitársadalomból" él, de nemhogy kussolna, még gyalázza a férfiakat.
egész biztos nem fenyegeti éhhlaál, sem meghurolás, dehogy. mégis mártírt játszik.
azzal vádolja a férfiakat, hogy nem tisztelik a nőket, pedig ő az, aki egy icipicit sem tisztel senkit.
előhuzakodik ősi, berozsdásodott feminista fárzisokkal és statisztikákkal, ez nála az ideológia alap.
az ideológia alap ahhoz, hogy továbbra is csak kizsigerelje a férfiakat.
egész biztos, hogy nem űzi őt az olthatatlan tudásszomj, felfedezési vágy. nem fog új csillagrendszereket felfedezni, nem fogja megtalálni az AIDS ellenszerét. nem fog zenei remekművet komponálni.
dehogyis. meg fog kaparintani valami zsíros, de ostoba állást (vagy pedig/ és egy pénzes pasit), és venni fog rajta sok-sok giccses, izléstelen szart a szobájába, el fogja költeni sok-sok drága, de ocsmány göncre, elutazgat belőle majd Thaiföldre, hogy ott is legyen fotó róla, és ilyesmik.
és mindezek mellett okosnak, érzékenynek, kreatívnak, önzetlennek, eredetinek, szépnek, függetlennek, öntudatosnak, szexisnek és bájosnak tartja magát.
ecce fapina.
egy förtelmes, otromba, érzéketlen, vak, buta, szellemileg és morálisan korlátolt műanyag teremtmény.
fordítva. a nők nem becsülték sozha a fériakat, csak kihasználták. és a süzlésen, szexen és esetleg néha megleg kaján kívül sosem nyújtottak semmit, nem könnyítették a férfiak dolgát, mindig csak nehezítetétk.
és EHHEZ képest még túlságosan is tisztelték a férfiak a őnket. még most is jobban tisztelik őket, mint amennyit megérdemelnének
te meg, üresfejű liba, fog már fel, hogy még a segged alatt a széket is férfiaknak köszönheted.
másik kérdés: aki valamit nagyon akar, az nem tesz meg mindent az érdekében, akár alternatív utakon?
melléduma, bazmeg, melléduma ha Radnóti még a halálmenet során is képes volt verseket lekörmölni, ha sok tudós, zeneszerző még súlyos betegen is képes volt munkálkodni...
akkor a náluk lényegesen jobb helyzetben levő nőknek igazán lett volna alkalmuk rá, hogy alkossanak valamit.
a jómódú nők, úrihölgyeknek még tanulni is alkalmuk volt. Marie-Antoinette-nek is jó udvari tanítói voltak fiatalkorában. és mégis, mire pazarolta "tudását"? bálokra, hülye ruhákra, ékszerekre, elmeroggyant költekezésre.
úgyhogym ondom, melléduma az egész.
arról nem is szólva, hogy ma már még több lehetőségük van a őnknek, egyre több.
és mit alkotnak, na, mit?
lófaszt, azt alkotnak.
"karriert" csinálnak, vagyis elkapnak egy jó zsíros állást, ahol divatbemutatót és traccspartit rendeznek, és jó sok pénzt hazavisznek, hogy csupa drága hülyeségre elköltsék.
válasz: amelyik képes okos dolgokat végbezvinni, az az okos. :-)
mit találtak fel a nők?
neked is elismétlem: még ezt a hülye számítógépet és internetet is férfiak találták fel, hogy a hozzád hasonló "okos nők" prédikálhasásk az igét, hogy a nők okosabbak. :-)