Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Tévhit: A feministák férfiasak, szőrös a lábuk, bakancsban járnak, és csúnyán beszélnek.
Tény: A fanatikus vérfeministák általában férfiasak, bakancsban járnak és csúnyán beszélnek. De mivel titokban lelkes Cosmo-olvasók (ők is), a rettenetes macsódiktátum alakította globáltrend hatása alatt - nyögve és sikoltozva ugyan, de - ők is rendszeresen szőrtelenítik a lábukat. Meg a hónaljukat. Na és a bikinivonalukat. És persze orrukat-fülüket, plusz némi arc-gyanta és egy kevés szemöldök-karbantartás a la puszpángsövény. Kivéve természetesen a maszkulin-leszbikus egyedeket, ők viszont a mellüket se szőrtelenítik és bajuszukat is büszkén pödrik.
De sebaj, mert a feminin-homo meg a metroszexuális férfiak viszont minden testszőrzetüket kigyepálják (busa szemöldök esetleg maradhat), úgyhogy a világ szőr-egyensúlya imígyen helyreáll. Ja, és a nevezett urak révén a finomkodási, bakancsutálási és nőiességi egyensúlya is.
Kicsit kevésbé elvontan, manapság majdnem ugyanannyi a tarkopasz nő mint a fürtöcskés, rendszeresen mesterfodrászolt, festett frizurájú férfi. Ezzel konkrétan nincs is semmi bajom, ám legyen, de a cukirózsaszín férfiingektől még mindig herótot kapok (igaz, azt már felismertem, hogy ezzel reménytelenül elmaradott antitrendi őskövületnek, sőt már-már homofóbnak számítok...)
Szörnyűek ezek a tévhit-tény citátumok... Nem tudom, arra van-e köztük megfelelő passzus, amit most kérdezni bátorkodnék.
A közvélekedésben a feminista szóra a legtöbb embernek - és igen, a nőknek is - elsőre ugyanaz az egy dolog ugrik be: a férfiak részéről megnyilvánuló érdeklődés hiánya (konkrétabban pedig a fallikus behatolás hiánya). A közekletű elmélet szerint az ebből fakadó hisztériás idegállapot az oka az ilyesfajta súlyos tévképzeteknek. Természetesen ez csak a tévhit... Ezzel szemben mi volna a tény?
Nőfaló macsónk dísz-cowboyként dolgozik egy városi turistáknak szóló minta-ranchon. Jópasi, úgyhogy a városi feminák, ahogy megérzik rajta a hamisítatlan rurálmacsószagot, már rebegtetik is pilláikat, és dőlnek is az ágyába. Eccercsak látja ám, hogy egy amúgy elég csini fruska unottan nézi addig minden nőt lenyűgöző bemutatóját, oda se füttyent eleddig ellenállhatatlan markáns macsóvonásaira. Döbbenten megkérdi tőle: - Hölgyem, hogyhogy önnek nem tetszem? A nők kifejezetten sikongva szoktak rajongani értem. - Mire a nő: - Tudja, az a helyzet, hogy én leszbikus vagyok. - Mire a kissé vérbunkó, műveletlen hímsovén állat: - Mit jelent az, hogy leszbikus, hölgyem? - A nő, félvállról: - Az azt jelenti, hogy én a nőket szeretem. - Aznap este, a turisták távozta után, a cowboy szokásától eltérően bús arccal üldögél a viszkije mellett. A csapos megkérdezi tőle: - Hát neked meg mi bajod? - Mire hősünk: - Tudod, ma jöttem rá, hogy én valójában nem is cowboy vagyok, hanem leszbikus.
Volt egy csapat Debrecenből is, az biztos, igaz, azt nem hiszem, hogy Szent György lovagok lettek volna. Amit írsz, az szomorú, de a játékok szenzációsak voltak, tényleg.