Keresés

Részletes keresés

dos48 Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1985

Igen, azután meg sértődötten kuksol a sarokban. Én segíteni akarok neki, mert

alapjában jólelkű vagyok.  Most is milyen jó színházi témát kínálok neki.

Előzmény: agicza (1983)
agicza Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1984
Jáccunk. ;-))
A nő akkor pettyes, amikor bárányhimlős, de a bárányhimlős nő nem gepárd, bármily' gyorsan is fut. Meggyőző volt a női logika? ~8-D
Előzmény: Törölt nick (1981)
agicza Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1983
Talán tegyük hozzá még azt is, hogy ha pasit lát, akor az automatikusan beindít nála egy leugatós-haggyábékénhülyemacsó makrót is, függetlenül attól, hogy az illető hímnemű egyed mit mond, mert neki a hízelgés is bújtatott sértés...
Előzmény: dos48 (1978)
dos48 Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1982

Forintocskaaaaa !  Hol vagy ?  Gyere ki az ágy alól szépen, nem bánt senki.

Hallottad már, hogy a Hernádinak fekete hapsija van ?  Állítólag a Hernádi is feminista.

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1981
a gepárd pettyes és gyorsan fut... a nő... ? : >
Előzmény: agicza (1979)
Oromon Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1980
Aha, a sztratoszférában, pedig oda még Vanek úr is közelebbi címet kért ;-)
Előzmény: Törölt nick (1974)
agicza Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1979
Milyen listára is lennél te kíváncsi? Hogy mi a jó a nőcicákban? ;-)
Előzmény: Törölt nick (1974)
dos48 Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1978

Iigen, de még rosszabb, hogy kialakult benne a pavlovi reflex.

Valahányszor csak meglát egy nádpálcát, futnia kell száraz bugyingóért.   :))

Előzmény: javított állomány (1976)
agicza Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1977
Uramments, mennyit szívott ez a tudokoska ahhoz, hogy ilyen magasan röpülő baromság kikerüljön a tasztatúrája alól??? Valaki lefordítaná magyarra, léccilécci??? ~;-PPPP
Előzmény: Oromon (1972)
javított állomány Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1976
Talán ezért is lett mazochista. :-))
Előzmény: dos48 (1975)
dos48 Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1975

Biztosan elég magasröptű nekije, de én azt mondom, hogy a feminizmushoz

Freud tanai állnak a legközelebb.

Sokat verték a seggüket serdülőként nádpálcával.        :)))

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1974
értkelem, de magasröptben forintocsak viszi a prímet bármit is csinálsz. őa sztratoszférában van : >

én csak egy listát akarok a nőkre jellemző tulajdonságokról, fillérecskértől. próbáltam annakidején megjegyezni, de közben sok idő telt el...
Oromon Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1973
Pont azért lep meg kicsit a normális, árnyalt női vélemény (majdnem) teljes hiánya, mert egyrészt ugyan értem, hogy a feminácikkal sorsközösségbe sodródni istenmencs, másrészt viszont ugye eminens normális feminista érdek lenne megmutatni, hogy ez a feminácizmus itten kérem egy olyan szélsőség, ami nem az egydül létező, sőt.
Előzmény: agicza (1970)
Oromon Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1972

Ez elég magasröptű neked?

"A feminista cyberpunk által reprezentált identitások fragmentáltak és nem stabilak, pontosan olyanok, mint amilyenekkel a feminizmusnak ki kell egyeznie. A feminista cyberpunkok mind a nem, faj, osztály és szexualitás megosztó kérdéseivel foglalkoznak. Nincsen esszenciális "nő" a feminista cyberpunkban. Az ember-gép-állat és valós-képzelt elmosódása azt jelenti, hogy nem létezik alapvetően és egységesen "emberi" identitás. A feminista cyberpunk írók messzemenően megmutatták, hogyan működnek a kiborgok a világban. És ez döntő fontosságú. A feminizmus lassúnak bizonyult a "nő" témájának elhagyásában, mert annak elhagyása az egység politikájától való megszabadulást jelenti. Hosszú ideig a feministák feltételezték, hogy az egység az egyetlen alapja a maszkulin elnyomással való szembehelyezkedésnek. De a kiborgok, mint például Jewel, megmutatják, hogy még a hasadt identitással rendelkezők is működhetnek a high-tech világban."

(Karen Cadora)

Előzmény: Törölt nick (1969)
dos48 Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1971

Köszönöm kedves mindannyiótok véleményét...

Forintocskaaaaaa ! Hallod ?  Pedíg még ki se kérted eddíg a nagyérdemű

véleményét...                                                                        :)))))

( megsúgom, csak halkan, hogy ez nagyrészt azért is van, meee lepaktáltál a

Teveganyécskával...   de ne mondd meg neki.  Maradjon a kettőnk titka, hogy

egy hülye ló. )

agicza Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1970
'léteznek-e még tényleg normális feministák, vagy - látva a feminácik borzasztó, taszító és agyatlan baromságait, inkább - undorral arrébb mentek, keresni egy másik, még nem tönkretett szót.'

Ha a feministákat az a két díszpéldány jellemzi, akik itt a topicon megjelentek, akkor elég kiábrándító a helyzet. Még az a szerencse, hogy ezen gyűjtőfogalom alatt gyülekeznek, így a férfiaknak lehetőségük van jó nagy ívben kerülni őket, és talán azt is remélhetem, hogy nem megy el a kedvük végképp a női nemtől. Dos48 türelme és (néha csípkelődő) lovagiassága előtt pedig megemelem a kalapomat, hogy ilyen satrafák között még meg tudja őrizni a humorérzékét és szórakoztat minket, görbe tükröt állítva a tündibündi-édibédi feminőcikék (hehhh...) elé, akiknek nem ártana néha szájat mosni, mert kissé gusztustalanok.

'meglep, hogy alig-alig szólal meg itt nő, az már viszont nem lep meg, hogy akik megszólalnak, rendszerint azok sem nagyon szolidarítanak a topikgazdival.'

Ugyanmá', nézz szét, vajon mi a jó fenéér' nem írunk? Még ránk fogná valaki, hogy szimpatizánsok vagyunk, az meg űberciki lenne, egyébként meg ha valakinek nincs vitakultúrája és két értelmes mondatot nem tud összehozni, lásd fillérke, akkor minek erőltessük azt, ami nem megy? Azért kicsit sajnálom a dolgot, mert lehetne például arról is irogatni, hogy mit javasoljunk ezeknek a félreszocializálódott identitásoknak, hogy végre valami értékelhetőt is ki tudjunk belőlük húzni.... Bár lehet, hogy ahhoz először egy pasi kéne irl, aki nem heveny undorral fordul (f)el tőlük, aztán megkérdezném, hogy mégis, nem változott-e a véleményük...
Előzmény: Oromon (1968)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1969
lista, vers, eposz? vlmi? kezitcsókkolom?
Előzmény: forintocska (1958)
Oromon Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1968

Most kicsit elgondolkodtam, hogy léteznek-e még tényleg normális feministák, vagy - látva a feminácik borzasztó, taszító és agyatlan baromságait, inkább - undorral arrébb mentek, keresni egy másik, még nem tönkretett szót.

Kicsit meglep, hogy alig-alig szólal meg itt nő, az már viszont nem lep meg, hogy akik megszólalnak, rendszerint azok sem nagyon szolidarítanak a topikgazdival.

Előzmény: dos48 (1961)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1967

Beleértve magam a "többiek" kategóriába :-), csatlakoznék az előttem szólókhoz. Régen nevettem már annyit, mint a te beszólásaidon.

De ez a két nőci - hát, kritikán aluli. És mégis megihletnek téged ... hiába, mély a tehetség kútja :-)

Oromon Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1966
Megtisztel, lovag úr. Öröm önnel vállvetve élére állítani ebben a ládikában a forintocskákat :-)
Előzmény: dos48 (1962)
Oromon Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1965
Méhecskéknél ezek a rettenetes dolgok, amiket írsz, nem fordulnak elő, ott áldásos nőuralom van. Ilyen identitászavaros transzvesztibuláris izé csakis az átkos macsópatriarkálmaszkulinsovénopresszió alatt eltorzult társadalomban fordul elő.
Előzmény: sitonthefence (1963)
G.B.Bejja Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1964

Bocs, én csak olvasom, de azt is miattad...:))))))))

sitonthefence Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1963

Az az ordítozó izé az nem egy szereptévesztett és némi nemi identitászavarrral küzdő here véletlenül? Vagy egy kiközösített transzvesztita méhecske?

Hehehe, forintocskának biztosan a harmadik tippem teccene a legjobban, de aztat nem érdemli meg (egy kielégítetlen anyakirálynőre gondoltam ;-) :-)))

Előzmény: Oromon (1945)
dos48 Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1962

Nagyon egyszerre és nagyon egyformát írtunk, gratulálok, kolléga úr...     :)))

Előzmény: Oromon (1960)
dos48 Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1961

Na végre, olvasok egy normális mondatot is tőled ...

Remélem, azt azért tudod, hogy enélkül a paláver nélkül ez a topik már rég egy

kiszáradt kút lenne, a fenomenális feminista propagandaszövegeddel és néha

valakivel, aki beleköp egy nagyot...   :)))

Na, kérdezd csak meg erről a többieket is szépen.

Előzmény: forintocska (1957)
Oromon Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1960

"Ti hülyültétek el!"

Olvasd el, mit írtak neked ezügyben nőtársaid. Ne is törődj vele, hogy mi férfiak is ugyanazt írtuk. Ne is foglalkozz azzal, hogy minden kérdésedre komolyan válaszoltam, amíg te egyetlen érdemi válaszra se voltál képes/hajlandó.

Kezdek arra gyanakodni, hogy az anyafőistennő beugratott engem, és te egy férfi provokátor vagy, aki nagyon röhög a markába.

A dos jó fej, ő tartja életben a topikodat.

*szerénytelenül:*

Igaz, én is megteszem a magamét.

Előzmény: forintocska (1957)
dos48 Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1959

Igaza van a facot.   Hülye ez, még a füle se jó.

Ui - ui,  Forintocska Manócska, ui - ui.  Megyünk az iskolába ?  Uiuiui. Röfff.

Előzmény: forintocska (1958)
dos48 Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1956

8.

Előzmény: Törölt nick (1954)
dos48 Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1955

Forintocskaaaaaaa !

Befőzted már a baracklekvárt ?

-  .....                                                                       ( ?? )            :)))

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.09 0 0 1953
mik is a nőkre jellemző tulajdonságok? hétvégén berúgtam és elfelejtettem : >
Előzmény: forintocska (1950)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!