Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Hát, aki tüzet rakni nem tud, az általában más borzasztóságokra is képes szokott lenni, de ha nálatok csakis erre korlátozódik a vakfolt, akkor tényleg semmi gond :-)
nem érzem annak, és nem is zavar....főleg, mivel a baráti körömben sem láttam ilyet, hogy a nő grillez, mig apa üldögél.....valahogy nem is tetszene....megszoktam, hogya grillezés az én feladatom, az asszon meg segít ebben....hol itt a gond?
Végre valami téma, ahol egy kicsit feministáskodhatok! :-) Én az egész grillpartyt egymagam meg tudom csinálni, bazi jó parázzsal, időben bepácolt husikkal, és isteni zöldségekkel, saját sütésű sütivel, saját főzésű isteni olasz kávéval, finom borokkal ... na jó, a szükséges állati és növényi alkatrészeket nem tenyésztem/termesztem (nade ez a legtöbb nőről ugyanígy elmondható a nyugati kúltúrkörben), hanem bevásárolom. Illetve itt van az egyetlen pont, ahol elkél a segítség: lumbágóm miatt nem cepekedhetek, ezért kell apuci meg a verdája.
Szóval nem kell mindenhez pasi. Jó buli ez egyedül vagy szülőkkel vagy barátokkal is. De ha akad éppen egy, akit nagyon szeretünk és ne adj isten, együtt is élünk vele, akkor a közös készülődés is maga élvezet, egyfajta előjáték a partyval együtt az est további részéhez ... ;-)
Szeretnék az életed utolsó asszonya lenni... Utolsó szivárvány ég és föld között, Utolsó álom, amit lázas aggyal álmodsz, Utolsó angyal az életed fölött...
Szeretnék az életed utolsó asszonya lenni... Utolsó tűz, amit remegve lángra gyújtasz, Utolsó sziget, amelyben kiköt a tarka gálya, Utolsó rózsa, amit az életedre hullatsz...
Szeretnék az élteted utolsó asszonya lenni... Utolsó, aki nem volt soha, sohase még, Utolsó, akire elborultan nézel, Utolsó, aki egyben: a Kezdet és a Vég...
Szeretnék az élteted utolsó asszonya lenni... Utolsó, aki tűzesőt permetez le rád, Utolsó, aki szédülten repül veled az égig. Utolsó...akire...lezuhan a szád..."
( Bozzay Margit )
Ki lehet választani, melyik pillanatban volt boldog, melyikben keserű.
így van, le az erőszakkal!!! sőt a kutatások szerint az emberek többsége levegőfüggő....szomorú az a tény, hogy az emberek 100%-a nem képes létezni a napi levegő nélkül...mondjunk nemet a levegőnek, le vele!!!! :)))))))))))
nem fogalmazom....ez a saját tapasztalatom....az egy dolog, hogy a mai nők nagy része...hogy is mondjam....főzés tekintetében erős kihívásokkal küszködik....ez még hagyján...viszont eddig nem volt EGYETLEN olyan csajom sem, aki a grillezésnél normális tüzet tudott volna rakni, vagy normálisan képes lett volna fúszerezni, sütni, ....azon kívül, csatlakoznék oromonhoz: aki szerint a grillezéshez a húst két perccel a sütés előtt kell elkészíteni, az erősen csökkent értékű halandó lehet:))) szal, továbbra is állítom, hogy ha grillről van szó, akkor nő NÁLAM csak a tálalásnál, ill. mosogatásnál jöhet szóba, a tűzrakás, hússütés-előkészítés metódus közelébe én nem eresztem őket...jobb így mindenkinek
márcsak ezért is hülyeság, mert valamirevaló férfi maga készíti elő a húst- a nők sosem képesek megfelelő pácot csinálni- maga rakja a tüzet, mert a nők normlis tüzet sem képesek rakni....ja, és valamirevaló ferfi nem eszik zöldséget, megmondta Al Bundy is:)))
1. A nő előveszi a kerti grillt és a faszenet - amit a férfi vásárolt és hozott haza, a nő meg eldugta 2. A nő letakarítja a grillrácsot - amit a férfi vásárolt és hozott haza, a nő meg eldugta 3. A nő lemegy a zöldségeshez - mert konyhakerttel már rég nem bíbelődik 4. A nő lemegy a henteshez - mert se disznót, se baromfit már rég nem tart 5. A nő lemegy a cukrászdába - mert süteményt sütni egyáltalán nem tud 6. A nő előkészíti a salátát és a zöldségeket - mert a konyha az ő félétkenyen őrzött territóriuma 7. A nő előkészíti a húst a sütéshez - azaz kiveszi a férfi által bepácolt húst a férfi által készített pácléből 8. A nő tálcára készíti a fűszernövényeket a szükséges eszközökkel - mert féltékenyen őrzi a fűszereit, nehogymár egy férfi hozzányúljon 9. A nő kiviszi a lesikált grillt és a tálcát a férfinek, aki elterülvesört iszik - miután bedobta a bailey's-t amit a férfi vásárolt és hozott haza 10.A férfi elhelyezi a hússzeleteket a grillen - mert a nő nem érzi, hogy ezt megtehetné 11.A nő bemegy és megterít - pedig a férfi a teraszon szeretett volna enni, de nehogymár a férfi mondja meg, hol esznek 12.A nő előkészíti a zöldségeket - amiket egyszer már előkészített 13.A nő előkészíti a desszertet - amit a cukrászdában vett 14.A nő kimegy, hogy szóljon a férfinak, hogy a hús épp odaég - mert mindenbe kényszeresen bele kell szólnia 15.A férfi leveszi az odaégett húst és átadja a nőnek - soha! az a finom ropogós nyami a miénk! 16.A nő tálal - mert ezt nem engedné át soha senkinek 17.A férfi italt tölt - a nőnek is, sőt, a nőnek először 18.A nő leszedi az asztalt és kávét főz - nescaféból 19.A nő felszolgálja a kávét és a desszertet - nescaféból, cukrászdából 20.Az evés befejeztével a nő elrendezi az asztalt és leszedi a terítőt - terítőt? aha 21.A nő elmosogat és rendberakja a konyhát - a mosogatógéppel, amit a férfi vásárolt, hazahozott, beállított, bekötött, sóval és öblítővel feltöltött 22.A férfi otthagyja grillt, mert még van rajta némi parázs - a szemét! 23.A férfi megkérdezi a nőt, hogy örül-e, hogy ma nem neki kellett főznie - a femináci szerint 24.És bizonytalan arcát látva megállapítja, hogy a nők soha semmivel nem elégedettek - hát, bizony, ami tény, az tény, az ilyen nők nem is
Hát igen, ezért felsőbbrendűek a nők! Egy férfi szégyenkezve elsunnyogna a maga 2,94%-os eredményével (na jó, talán 3-ra még lenne mersze felkerekíteni, de aztán annyi). Forintocska meg vidáman lobogtatja a 10% feletti végeredményét.
Szerintem a Kinsey-féle 4% homo férfi plusz feleannyi homo nő (az ugye 2, eddig stimmt), és hát 4+2=6, nemám három, ahogy fele-fele népességarányt figyelembevéve számolni kéne, mert az nem jó feminista módszer, na tehát 6, már csak meg kell duplázni mert csak, és máris kiderült, hogy a 10 még alá is vala becsülve.