Keresés

Részletes keresés

rambo john2 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2280
jajjj, már látom is magam előtt a válaszát...valami ilyesmi lesz: a szegény nő törleszkedik a gonosz macsóhímhez, igyekszik minden igényét kielégíteni, tűri a gonosz basáskodást, de az nem is reagál rá, elnyomja, és csak szexuális objektumnak tekinti:)))
Előzmény: Oromon (2279)
Oromon Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2279

Egy másik fórumtopikról:

Kétfelől nézzük

Tina: Mondd csak Edina, hogy álltok Robival?
Edina: Úgy érzem, hogy nagyon harmonikus a kapcsolatunk. Rendkívül megértő, toleráns fickó. Nekem valahogy a víz jelekkel az igazi (remélem most már végleg, hi-hi). röhej, de picit turiztam a családfájába és dédszülőkig még aszcendensekben is Rengeteg az átfedés köztünk. Mondjuk néha úgy érzem, mintha pár dolgot elengedne a füle mellett. Gyereknév ötleteken is csak révedten bólint, hogy, persze nyuszmusz, a Christofer nagyon szép, a két kéglink beszámításos cseréjét egy házrészre, meg a szocpol terveket se hallgatja végig. Mondjuk nagyon elfoglalt, néha hetekre sehol, ezért az összebutit se erőltetem, a kineziológus Kriszta szerint a mai férfiaknak nagy légtérre van szüksége, azt mondja, hogy Márkot és Bencét is a túlzott bújással buktam be, nekem meg már vészesen ketyeg a biológiai órám, több rossz dobást nem szeretnék. Hát dióhéjban ennyi, ha egyszer lesz időnk egy rendes dumcsira (hahh, ugye soha napján) majd picit részcsizem.

----------------------------------------

Zoli: Mondd csak Robi, hogy álltok Edinával?
Robi: Kúrogatunk, semmi komoly.

Kaphatnék egy elemzést, forintocska?

rambo john2 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2278
igazad van, okosak vagyunk, de szerények:)))))
Előzmény: forintocska (2273)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2277
jajjjaj. nem rossz. éreztetni akarod mi a probléma? : > látjukám : >
Laz C Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2276
Nem fordítva van a vicc? Csak kérdezem... :)
Oromon Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2275

Ezt alighanem fordítva akartad, de ha mégis tényleg így, akkor kösz a bókot - bár ennyire még én se vagyok szerény.

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2274
nahát... vége a kuvvanagy elnyomásnak és erre egyretöbb egészségügyi és picológiai problémájuk van... defura : >
Előzmény: Törölt nick (2270)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2272
még jó hogy.....biztosan egyenlőséget akartak a betegségekben is:)))
Előzmény: Törölt nick (2270)
Oromon Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2271
Ja? Basszus, ez fertőző... :-)))
Előzmény: sitonthefence (2265)
Oromon Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2269
Nem szimmetrikus.
Előzmény: MadFairy (2255)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2268
én azért nem vagyok soha, még véletlenül se udvarias a nőkkel, mert tudom hogy ez csak az elnyomók aljas álcája, és én nem akarok elnyomónak látszani. én felszabadító vagyok, fel- és megszabadítok bárkit bármitól -től alól felől.
Előzmény: rambo john2 (2267)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2267
ugye, hogy ugye? maszkulinantifeministamacsóelnyomóhímként is milyen udvarias tudok lenni.....pedig a nőkkel való udvariaskodás is biztosan hülyeség, hiszen azt is egy rohadt elnyomó férfiakuralta világ találta ki:)))))

egyébként valóban szomorú tény, hogy TAPASZTALATAIM SZERINT a mai nők többsége annyit ért a főzéshez, mint búgócsiga a mélytengeri kutatáshoz:(((
deazért van amelyik legalább próbálkozik:))
Előzmény: konyev (2262)
Oromon Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2266

Köszönöm. Na, ennek már utána lehetett nézni, és el lehetett gondolkodni rajta.

Az eredeti kérdés, amit valójában nem az egyedülállóknak, hanem párkapcsolati státuszától függetlenül minden megkérdezettnek feltettek, így szólt:

Kérem, mondja meg a 3. VÁLASZLAP segítségével, hogy függetlenül a jelenlegi helyzetétől Ön milyen párkapcsolatban élne a legszívesebben?

partneremmel
1 — alkalmanként találkoznánk
2 — rendszeresen találkoznánk
3 — együtt laknánk minden kötöttség nélkül
4 — élettársi közösségben élnénk
5 — polgári házasságban élnénk
6 — egyházi házasságban élnénk
7 — semmilyenben, nem akarok partnert
9 — NEM TUDJA
X —

http://www.tarsadalomkutatas.hu/kkk.php?TDATA-E08/kerdoiv/kerdoiv/e08_kerd.pdf

Erre válaszoltak, és a válaszokat mutatja az ábra, amit hoztál - tehát ha jól értem, nem az egyedülállók válaszait, hanem mindenkiét.

Egy _találgatás_ azzal kapcsolatban, hogy (nyilván egyéb okok mellett) miért _is_ lehet az, hogy az idős nők közül relatíve nagyon sokan erre vélhetőleg a 7. választ jelölték meg:

Relatíve nagyon sok közöttük az özvegy, aki igazán szerette a férjét, és nem akar másik partnert.

Egy kis alátámasztás:

A nők, mint kimutattad, tovább élnek, így minél idősebb egy korosztály, annál több benne a nő. 2000-ben az özvegyek aránya a magyar férfiak közt 4,9%, a nők közt 21,6% volt. Ez körülbelül négyszeres arány, a teljes népességben. Korcsoportos bontásban még rosszabb a helyzet, ez kiolvasható innen is:

Az állandó társ (házas/élettárs/állandó partner) nélkül élők aránya a különböző korcsoportokban (%)

Korcsoport    Mintaátlag    Nők    Férfiak
20-asok         24,3             18,9     29,0
30-asok         18,2             15,5     21,4
40-esek         20,8             21,9     19,3
50-esek         25,3             31,6     17,1
60-asok         40,7             40,6     17,5
70-X               57,5             41,9     26,2

Forrás: TÁRKI, ISSP/ Kapcsolatok / 2001, N=1500

Az is kiolvasható, hogy tízéves korcsoporti bontásban az állandó társ nélkül élők aránya fiatalabb korban a fréfiaknál magasabb, aztán kiegyenlítődik, és az ötvenes években járók csoportjában kezd masszívan eltolódni a női oldalra.

http://www.tarki.hu/adatbank-h/kutjel/pdf/a507.pdf

Feltettél egy találós kérdést:

Vajon miért van, hogy a nők láthatóan jobban ódzkodnak a partnerkapcsolattól?

Egy lehetséges válasz: Ez ugyan gondosabban megnézve nem látszik, inkább az látszik, hogy minél idősebbek a nők, annál kevésbé találnak nekik megfelelő férfit, hiszen a partnerként szóba jövő férfiak vagy házasságban élnek, vagy meghaltak.

Lehet vitatkozni, ha elolvasta egyáltalán valaki.

Előzmény: forintocska (2249)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2265
Há' mér ne. Csak. A' la forintocska. ;-)
Előzmény: Oromon (2239)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2264
Teee ... eddig szerettelek ... de a liba meg a lúd az nem ugyanaz? :-)))
Előzmény: dos48 (2244)
konyev Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2263

Miért? Szabad ember, haverok buli banda. A szerelmi szabadkapacitásút meg kirugta a kéróból ami a sajátja volt.

Éljen a modern orvostudomány!

Előzmény: MadFairy (2261)
konyev Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2262
barátom! ilyen eufemisztikusan megfogalmazni azt, hogy a mai nők nagy többsége h.lye a főzéshez....
Előzmény: rambo john2 (2228)
MadFairy Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2261

Uhh.

:-/

Ha nem baj, sajnálom egy kicsit a barátod.

Előzmény: konyev (2260)
konyev Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2260

Ha a férj észnél van akkor egy DNS vizsgálat sok vitának veszi elejét. :-))

A barátomtól pl ezért nem tudják vonni a tartásdíjjat. He he he

Előzmény: MadFairy (2258)
konyev Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2259

Tévedés. A sorozatgyártmányt mindig egy prototípus előzi meg ami mindig gondosabb tervezést igényel mint az ami lejön a futószalagról.

Lásd Isten lelket lehelt Ádámba, míg Évát egy fölös alkatrészből gyártotta le.

Előzmény: forintocska (2245)
MadFairy Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2258

Node a kiskakukkot nagy hímkakukk csinálja, nem?

:)))))))

Tehát a Nagyhímkakukk a fujjka főhibáznok!

:pppp

Előzmény: konyev (2257)
konyev Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2257

Na ezt a kérdést egy össznépi DNS vizsgálattal megvitatnám.

Angliában ha jól emlékszem a kiválasztott mintacsoportból minden 5. gyerek volt kakukktojás.

Előzmény: MadFairy (2255)
konyev Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2256

Ádám odamegy az Úrhoz a paradicsomban:

- Ó Uram, hogyan lehet az, hogy mindenkinek van társa a paradicsomban csak nekem nincs?

- Nézd Ádám- felelé az Úr- Teremtek neked társat, de kell hozzá az egyik szemed, a fél karod, a fél lábad az egyik veséd és az oldalbordád.

Ádám ekkor igen erősen elgondolkoda, majd felele az Úrnak:

- Ó Uram! Egy oldalbordából mit tudsz kihozni?

MadFairy Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2255

Na.

Ez van a másik variációban is.

A férjnek van szeretője, ahová esetleg gyereket is csinál.

Kettő kell hozzá.

Előzmény: konyev (2254)
konyev Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2254

re: A nő azt szereti akit akar... Attól hoz gyereket a világra akitől akar... Akkor, amikor akar...

pontosan! A férje mellett van egy szeretője, aki lehet, hogy a férjjel közös gyermek biológiai apja, amit akkor csinált amikor a férj épp gürizett hogy legyen zsé.....

Előzmény: forintocska (2227)
murmeli Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2253

"aztán elfogyott a toll"

ROTFL.
Előzmény: dos48 (2244)
maestro Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2251
Az IQ haranggörbe normális eloszlást mutat. Ellentétben ezzel a Viola Zoltánnal, én nem vágom fejből a képletét, viszont tudom értelmezni a látottakat :-)

A vízszintes tengelyen az IQ értéke látható, a függőlegesen pedig az egyes IQ-értékeknek a populációban előforduló aránya. Amint az közismert, az IQ-görbe nem egyforma a nőknél és férfiaknál. A nőké középütt púposabb, a férfiaké laposabb és szélesebb. Az ebből adódó következtetéseket már levonták itt mások is, nem sokat tudok hozzátenni, de talán rajzon ábrázolva könnyebb megérteni a dolgot.

Átlagos IQ A teljes népességben 100 az átlagos IQ mindkét nemnél. Az átlagos IQ-érték egyébként mindig a vizsgált görbeszakasz alatti terület súlypontjában van. Ez a teljes tartományon, a szimmetria miatt középütt van. A férfiak átlag IQ-ja pont akkora, mint a nőké.

Normális emberek Ha kivesszük a vizsgálatból a szellemi fogyatékos szintűeket, akkor kapjuk a mindennapi életünkben előforduló embereket. Itt az átlagok már kicsit eltolódnak 100 fölé, és a férfiaké magasabb egy kicsivel. A hétköznapi életben előforduló férfiak átlag IQ-ja kicsit magasabb, mint a nőké.

Okosabb emberek Ha pedig olyan közösségeket vizsgálunk, ahol mindenkinek legalább átlagos, de főként afeletti az IQ-ja, pl. magasan kvalifikált szakmák és munkahelyek, akkor már jelentősen nagyobb a férfiak előnye az átlag IQ terén. Minél magasabb egy vizsgált csoport átlagos IQ-ja, annál nagyobb lesz a csoporton belül a férfiak előnye a nőkkel szemben.

Apropó, Forintocska! Mit szólsz ahhoz a hímsoviniszta rágalomhoz, miszerint a nők kb. felének az átlagosnál kisebb az IQ-ja?!? :-)
Előzmény: rambo john2 (2250)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2250
mesélj róla, én is kíváncsian várom:)))
Előzmény: maestro (2247)
Oromon Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2248
Isten? Hát mégse Istennő? Juhéjj.
maestro Creative Commons License 2007.07.10 0 0 2247
Inkább arra felelj, légy szíves, hogy miként jött ki az a 10%...
Mert az csak egyszerű számítási hiba, hogy összeadtad a 4%-ot a 2%-kal. Nem lehet mindenki matematikaprofesszor. De az már a hamisítás határa, hogy nem a durván fele akkora önbevallásos adatot szoroztad kettővel a látencia miatt, hanem magasabb Kinsey-félét, ami valószínűleg ezt már tartalmazta.

Elmeséljem azt is, mi a helyzet az átlagos IQ-val?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!