Keresés

Részletes keresés

zéééz Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2463
persze ezt mondom én is a feministák szegény elhanytagolt nők és gyilkolnak ,ahol tudnak ((-:
Előzmény: Oromon (2460)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2461
te tényleg nem veszed észre amit csinél, vagy csak egyfajta női szolidaritásról van szó?
ha még velem nem értene egyet...de SENKIVEL nem ért itt egyet, vitázni képtelen, a tények nem érdeklik, csak a betanult sémákat tudja hajtogatni.....ha ez nem fanatikus vakhit, akkor MI AZ?
Előzmény: Törölt nick (2457)
Oromon Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2460
Direkt csinálod ugyanazt pepitában? Frászt. Aki lúzer, az lúzer, nem kellenek ahhoz feministák :-)))
Előzmény: zéééz (2458)
Oromon Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2459

Na, ez meg a túloldal. Ugyanolyan fanatikus hülyeség, mint hogy minden férfi disznó :-) Van ilyen is meg olyan is.

Konkrétan személyesen ismertem szenvedélyes majdnem-radikális feministát, akinek nem mellesleg olyan eszméletlen segge volt, hogy minden körülötte lebzselő fiú igyekezett valahogy inkább mögötte, mint mellette menni, ami elég mókás volt néha, eszméletlen női kisugárzása, intellektusa, műveltséga, klasszikusan szép arca, fenomenális cicik, amit akarsz, és pasizott is rendesen, aztán mégis küzdött a nők elnyomása ellen - elvből.

Valahogy az összes ronda feminista utálta :-)))

Előzmény: zéééz (2452)
zéééz Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2458
A feministák gyilkolják ki a pasikat a munkahelyekről az ágyből az életből!!! Veszitek???
Előzmény: rambo john2 (2456)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2457

Mérpont székláb????

Egyébként forintocska nem elmebajnok, nem fanatikus, csak más a véleménye, mint neked pölö.

Előzmény: rambo john2 (2456)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2456
azért van, mert a tények: amiket ő állít....amiket mi, az csak vitatkozás, meg kötekedés....fanatikusokkal nem lehet VITÁZNI...ha agyonvered egy széklábbal, akkor sem fogja fel hogy épp nincs igaza, mert HISZ benne....épp ezért veszélyesek az ilyen forintocska féle elmebajosak...
Előzmény: maestro (2454)
Oromon Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2455

Ha személyesen ismernél, tudnád rögtön nem igaz.

Valóban, ahelyett, hogy "tele vagy", talán azt kellett volna írnom, hogy "minden, amit írsz, tele van". Ha viszont személyesen ennyire gyökeresen más vagy, mint a hozzászólásaid alapján, akkor mire kell neked a szerep, amit a nicked játszik?

A belső békém megvan.

Számomra abból, amit írsz, ennek az ellenkezője olvasható ki, sajnálom.

Egyszer már szeretném, ha nem mondanád ezt egyetlen nőre sem, aki másként gondolkodik, mint a ti általatok elfogadott norma.

Nem azokra a nőkre mondom, akik bármiféle módon másképp gondolkodnak. Csak egy nagyon határozott módon viselkedőre használom. Korábban megadtam a definícióját, azzal egyetértek. Hogy én mi mindenre vagyok kiváncsi és mit ismerek igazán, azt te mi alapján döntöd el?

Itt lenne azért egy észrevételem

Az észrevételednek semmi köze nincs a lényeghez, amit megint elegánsan kikerültél, a kérdőívet ugyanis csak azért linkeltem be, hogy lásd, nem az egyedülállókat kérdezték (amit te állítottál, bár ez az állítás az ábrádból nem következett, és a kérdőív keményen cáfolta is, mert mindenkit megkérdeztek, kapcsolati státuszától függetlenül). De mint mondom, ez nem lényegi részlet, mert abban a hozzászólásban egy kérdésedre válaszolva külön leírtam, hogy a válaszom egy találgatás, bár némi alátámasztással, ami egyebek mellett lehet egyik oka annak, amit kérdeztél.

Másik "tényeidet" cáfoltuk, többen.

Viszont vannak tények, amiket illik ilyenkor figyelembe venni.

Illene bizony. Vagy ez megint csak másokra vonatkozik?

Előzmény: forintocska (2448)
maestro Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2454
"Viszont vannak tények, amiket illik ilyenkor figyelembe venni."

...és nem szakad le a plafon!!!
zéééz Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2453
köszi ez megvolt((-:
Előzmény: Oromon (2449)
zéééz Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2452
A Feministák mind kínból feministák. Egyszerűbb divatot csinálni a nyomorból,mint azt mondani ,hogy basszus annyira gáz ,hogy egy normális kapcsolatom nincs és vergődés az életem és a munkába meg alapítványi munkába ölöm a szar kis életem...
Oromon Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2450
Hát hiszen én is azt mondtam, hogy látszólag.
Előzmény: agicza (2447)
Oromon Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2449

A CIA új ügynököt keres. A legutolsó körben két férfi és egy nő marad.

Bemegy az első férfi, mondják neki: - Fogja ezt a pisztolyt, menjen be ebbe a szobába és ölje meg a feleségét, aki bent várja önt.

A pasi rögtön mondja, ő erre képtelen. Jól van, kiesett, elküldik...

Behívják a második palit, ugyanaz a feladat. Bemegy a szobába, öt perc síri csend után kijön, és mondja, hogy nem volt rá képes, mégis a felesége, szereti. Ezt is elküldik.

A nő következik, kezébe nyomják a stukkert és mondják, hogy menjen be és ölje meg a férjét. Nő magabiztosan bemegy, nagy lövöldözés, ordítozás, recsegés, csattogás, mindenféle zaj hallatszik bentről. Majd hamarosan kijön a nő, letörli a homlokáról az izzadságot, és megszólal:

- Igazán szólhattatok volna, hogy vaktöltény van a fegyverben... A széklábbal kellett agyonvernem.

Tudom, forintocska, ronda macsóelnyomásra utal, hogy először a két hímnemű jelölt próbálkozhatott :-)))

Előzmény: zéééz (2443)
agicza Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2447
'mindkét mondás jó, bár fear és bliss látszólag ellentmondanak.'
Az ellentmondás csak látszólagos. Megvan a kreált ellenségkép (ld. férfiak), ergo van mi ellen harcolniuk, és egy szent célt lebegtetnek a szemük előtt, és ugyanúgy, ahogy te is mondtad, szent áhítattal képesek hadba szállni céljaik eléréséért. Kár, hogy néhány évszázaddal, ráadásul egy ilyen felvilágosult világba születtek újjá, pechükre női bőrbe bújva ezek a látens keresztes lovaginák....
Előzmény: Oromon (2446)
Oromon Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2446

Nyicsevó. Igen, mindkét mondás jó, bár fear és bliss látszólag ellentmondanak.

Igazi fanatikus meg csakazértse fél, mert az ő hitében erős lévén jobbján áll az Úrnő és a pokol macsóseregei nem vesznek erőt rajta.

Nem annyira ostobaságokat beszél, mint inkább rossz eszközöket választ.

Na jó, sajnos ostobaságokat is beszél :-(((

Előzmény: agicza (2442)
konyev Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2445

h.lye vagy? Mint húspiaci ellenőr tiltakozom ezen idiótaság ellen!

Legyenek Dominák már ha van kereslet a szado-mazora de egy feministát ne emeljünk egy becsületes prosti szintjére. Én élvezetet szeretnék a pénzemért nem megalázást.

Előzmény: dos48 (2366)
Oromon Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2444

Láttunk itt is olyat, akit leginkább a tények zavarnak :-)

De ez se rossz:

"At the same time, many black feminists, such as bell hooks, criticize the movement for being dominated by white women. Feminist claims regarding disadvantages faced by women in Western society may be less relevant to the lives of black women, especially as compared to oppression they face which white women do not."

Alakul ez. Megosztottuk és uralkodunk rajta, héjjjj.

Előzmény: maestro (2441)
zéééz Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2443
és szegény seneca ,hogy járt ))))-:

a feministák ártanak akkor is a legtöbbet a nöknek akkkoriiiis
Előzmény: agicza (2442)
agicza Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2442
Off Köszönöm szépen a kimerítő magyarázatot, :-) azt hiszem, nagyon itt az ideje a már-már zavaró latin alulképzettségemen is némiképp lendíteni, sőt, a MGTSZ-t is kénytelen voltam megkérdezni... =:-O On

'Seneca mondta volt, hogy a félelem oka a tudatlanság, az ismeret hiánya. Azt gondolom ugyanis, hogy amelyik nő fél a férfiaktól úgy általában (bár nem gondolom, hogy forintocska személyesen félne), az nem nagyon ismerheti őket'

Szerintem fél, ugyanis nem tudja a helyén kezelni sem a helyzetet, sem ezt a néhány pasit, akik itt csípkedik őt és próbálják sebészkéssel is élveboncolni, hogy végre rájöjjenek: egy feministát mi a bánat mozgat, hogy képes ennyi ostobaságot összehordani, ráadásul még abban a szent meggyőződésében sem lehet megingatni, hogy ezt értelmesebb ember nem veszi be, mert sem csoki, sem nyalóka, amit kínál... (Egyébként meg juteszembe, ignorance is bliss, hogy én is felvágjak egy kicsit. ;-P)
Előzmény: Oromon (2439)
maestro Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2441
Jófej dolgok vannak ottan, a legjobban ez tetszett, a feminizmus kritikájánál: "some feminists claim that facts are male tools of oppression". Magyarul: egyes feministák szerint a tények a férfi elnyomás eszközei :-)))
Előzmény: Oromon (2440)
Oromon Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2440
Előzmény: maestro (2437)
Oromon Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2439

OFF

Csak a nemlétező genus femininum :-))) miatt latinkodtam kicsit, gonoszkodásilag.

Az első egy kedves Merle-idézetem, Fogacer baccalureus úr, aki pederaszta, mondogatja ezt, vagy vele kapcsolatban mondogatja Siorac úr, a Francia Históriában. Kábé annyit tesz, hogy mindenkit a maga gyönyörűsége vonz.

A második idézet már ontopik kicsit, Seneca mondta volt, hogy a félelem oka a tudatlanság, az ismeret hiánya. Azt gondolom ugyanis, hogy amelyik nő fél a férfiaktól úgy általában (bár nem gondolom, hogy forintocska személyesen félne), az nem nagyon ismerheti őket, mert szerintem kábé bármelyik igazi nő úgy tudja az ujja köré tekerni kábé bármely férfit, ahogy éppen akarja, és a férfi észre se veszi, sőt :-)))

Uriella szerintem halandzsázott, de ezt nem állítom biztosra.

Imodium kécce az meg csak egy asszociáció az ő latin-szerű szövegének utolsó két szavára, hogy aszongya "timidium ecce" - "Imodium kécce". Imodium az hashajtó, és 2x tessék bevenni :-)

Bocs. Mondhatni meaculpa. Szeretek poénkodni, öreg hiba.

Előzmény: agicza (2430)
dos48 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2438

Forintocskaaaa...  ébresztőőőőőő ...

KELJ  FEL  !!!

maestro Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2437
Hölgyek, urak! Mentsük, ami menthető!

Van a feminizmusnak olyan ága, amit normális emberek űznek, és van haszna a világ számára, valamint van realitása is? Komolyan kérdezem, mert javíthatatlanul optimista lévén, adnék a feministáknak még egy esélyt.

Forintocska, kérdeztem tőled is pár dolgot, megtisztelnél azzal, hogy érdemben válaszolsz rá?
agicza Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2436
'gondold át, ha netán mégis átgondolná, és megtérne a Hölgyistenhez a tékozló leány, énekelne az angyallánykák szopránkórusa, és megremegne minden érző hölgykebel :-)))'
:-DDDD Ez kéééész... ;-P Viszont hiába látszik így a naposabbik oldalról, az igazság mégis az, hogy kedvencünk ebből csak annyit érzékel, hogy már megint gúnyt űzünk az ő világából és csak a fantázia- és mesevilágban lelheti meg az igazi boldogságot... Azt kellene végre felfogni, hogy ha az egész élete küzdéssel telik, akkor a lényeget mulasztja el: hogy élni is kellene, mert itt nincs ismétlő osztály és pótvizsga. Örülök, hogy megint humorodnál vagy. :-)

Egyébként meg asszem, megyek a Félreolvasásaink-ba, aszongya: Uriella: 'Szemlátást növelő kézikészülék' - helyett: Szemlátomást növelő kézikészülék... ;-))))
Előzmény: Oromon (2422)
Oromon Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2435

OFF

Tűzróka? Szép, kedves állat, szeressük :-))) Csak arra gondoltam, hogy hamá valami kisbetűsre sikerált, akkor én utólag a böngésző menüsorában a Nézet menü alatt a betűnagyítást szoktam lupéként alkalmazni, van IE és Firefox alatt is.

Előzmény: agicza (2429)
dos48 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2434

Valami olyasmi lesz, hogy mezőn nem jó a coitus ante portas, mee ott néz az egész

Landwirtschaftliche Produktionsgenossenschaft.

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2433
ante portas.
Előzmény: Oromon (2432)
Oromon Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2432
Sőt, imodium kécce.
Előzmény: Törölt nick (2427)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 2431

Ne akard tudni.

:)))))))))))))))))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!