Keresés

Részletes keresés

zéééz Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2615
feministák legjobb társa...de meg ne rázza szegénykét((-:
Előzmény: dos48 (2613)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2614
ezekszerint vett elemet....vagy felfújta a Banderas2000-et:))
Előzmény: dos48 (2613)
dos48 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2613

Forintocska most nem ér rá.  A  2600 - as után félrevonult valami zümmögő vacakkal.

Előzmény: Oromon (2612)
Oromon Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2612
Unalmas így egyedül a nyeregben, amióta megdöglött a ló.
Oromon Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2611
Há' éntülem ippeg ténleg kigyöhetne. De nem akar, nem tud, nem fog.
Előzmény: sitonthefence (2606)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2610
mer éretlenül szedted le!!!
Előzmény: dos48 (2609)
dos48 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2609

Szóval, mé savanyú nekem a szőlő ?

Előzmény: forintocska (2597)
dos48 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2608

Ugye, ugye !  A gátlástalan női nemi erőszak.

Moldova György, a ( Szent Tehén? ) szövőiparról írt könyvéből :

- Gyuri bácsi, gyere kefélni !

- Én? Mivel?  Én már perecet fonhatok belőle.

- Nem baj. Én majd fejen állok, te meg betűröd, mint a kesztyűujjat.

... még azt is elkapnák, aki már védett pereciparos.

Előzmény: maestro (2600)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2607
hát ez szar ügy...beszélj egy kifőzdével, azoknak hasznára lehetsz:))))
Előzmény: forintocska (2603)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2606

Úristen!

Akkor bármikor kigyöhet magátul ... :-(

Előzmény: Oromon (2484)
dos48 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2605

Gyorsan öltözz be rózsaszín menyasszonyi ruhába.  Hátha az segít.

Előzmény: forintocska (2603)
dos48 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2604

Te Forintocska, én azt írom, hogy egy menyasszonyi ruhába öltöztetett randa

nő még randább lesz, te meg azt írod válaszul, hogy savanyú a szőlő.

Válaszként nem elég ám valami akármilyen hülyeséget odabiggyeszteni,

oszt úgy néz ki, mintha intenzív levelezésben lennél itt pár kvalifikált férfiúval.

Úgy hogy magyarázd el nekem légy szíves, hogy ha egy alacsony, kövér,

bokasüllyedéses, kissé bajuszos, de különben igen ronda hölgy beöltözik

rózsaszín tüllruhába menyasszonynak és úgy néz ki, mint egy felpánzlikázott

sörösló, attól nekem mé savanyú a szőlő.

Előre is hálás köszönettel :    lovag Dos

értetlenke.

Előzmény: forintocska (2597)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2602
van.... teherlift:)))))
Előzmény: forintocska (2583)
Oromon Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2601
Ugye! Hát bizony! Ilyenek ezek a gonosz férfiak, mindenben csak akadályozzák a nőket! Még a feministává válásban si!
Előzmény: maestro (2600)
maestro Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2600
"Az embereknél a hímek egymásért és a nőstények ellen harcolnak!"

Pontosan!!! Nekem éppen ma reggel volt egy szörnyű harcom!

Arra ébredtem, hogy egy felbőszült nőstény rám veti magát és le akarja harapni a férfiúi attribútumomat! Alig tudtam kirántani a fogai közül, újra és újra le akart csapni a védtelen testrészre. Alig tudtam a füleinél fogva távol tartani!

Hosszas küzdelemben alulmaradt ugyan, de nem tágított! De aztán mégis sikerült ledöfni! De még az sem volt neki elég, jó párszor meg kellett forgatni benne a gyilkos szerszámot, míre elcsendesedett.

Most asszem ott fekszik az ágyon és csak nézi a plafont keresztben álló szemekkel. Na, ebből se lesz már feminista...
Előzmény: forintocska (2581)
Oromon Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2599
Menyasszonyruha? Amit a rohadt férfiak kényszerítenek rá szegény védtelen nőre, természetellenesen szűk cipőbe nyomorítva lábát, fullasztó fűzőbe préselve karcsú derekát, direkte szexista módon, a sátán sugallta dekoltázsban közszemlére téve szégyenpírral pihegő kebleit, randa tüskés mirtuszágakkal vérezve fennkölt homlokát, hogy utána a nászágynak nevezett kaloda-pellengér-bitópad kombináción dühödt agresszióval gusztustalan szőrös büdös ápolatlan férfitestük alá gyűrjék szegény nőt erőszakkal, és két perc után elégedetten böfögve-fingva-hortyogva leforduljanak róla, rá se hederítve többé? Ahááá! Kibújt a hímszög a macsózsákból!
Előzmény: dos48 (2591)
Oromon Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2598
Így van! Az, hogy egy nőt netán könnyebb átugrani, mint megkerülni, még nem jogosítja fel a férfiakat egy undorító verbális aggresszióra!
Előzmény: forintocska (2583)
Oromon Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2596
Mert a gonosz férfiak szándékkal, az opresszió legsötétebb megjelenési formájaként megfosztják őket napi betevő répájuktól is, ha tehetik! Elvonják a nők szájától a falatot, hogy katonásdit játszhassanak inkább, értelmetlenül, szadisztikus kéjmámorban öldökölve-pusztítva!
Előzmény: rambo john2 (2582)
Oromon Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2594
Igazad van! Ez tény! Közismert! A férfiak mind a nők ellen harcolnak, ez biztos! Szerintem véd- és dacszövetségben vannak, azaz amíg nő ellen harcolhatnak, addig a saját belső kicsinyes dominancia-harcaikat könnyedén félreteszik, erőiket az elnyomott nők sötétben tartására, a nők elméjének tompítására, a nők jogainak kijátszására egyesítik! Ilyenek ezek!!! Ilyenek! Vak, aki ezt nem látja!!!
Előzmény: forintocska (2581)
Oromon Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2593

Nem, a finnek sem eléggé feminizáltak, sőt, manipulatíve álcázott opresszív társadalom az, a telefoncégük nemzetközi dominanciára tör, undorító versenyszellemtől áthatva, a vodka különösen taszító férfivonásokat hoz ki belőlük, és nem határolódtak el a Kalevalától se, ami pedig a mélységes paternálsovinizmus egy olyan átkozott megnyilvánulása, aminek rettenetes opresszívmacsó tartalma talán csak az ónorvég macsó-sagák és a Gilgames-féle, magukat istenkirálynak képzelő agresszordiktátorelnyomók borzalmaihoz mérhető.

*indujjatok mán, loboncos szöszik, alig várom*

Előzmény: Törölt nick (2579)
dos48 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2592

Felébredtem ebéd után.  Ölég jól kipihentem magam ?                  :)))))

Előzmény: dos48 (2591)
dos48 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2591

Nincs olyan rusnya nő, aki ne tunna még rusnyábbá változni !

Nézd csak meg, ha felöltözik menyasszonyi ruhába.

dos48 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2590

Nem mindenki iszik.  Van, aki nekiszalad fejjel a falnak, hogy elszédüljön.

De ezek járnak a legrosszabbul.  Utána kettőt látnak rusnyincából.

Előzmény: forintocska (2588)
dos48 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2589

Nem azé fizetnek neki...  ő a pénztáros, aki szedi a kecske helyett.

Előzmény: Hitet Lenke (2586)
dos48 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2587

" A férfiak mikor ezt hiszik, magukból indulnak ki, mert bizony nekik sokszor nem

jut muff."

Neeem. A randaság egy bizonyos fokán túl nekik  nem köll  a randa nő.

Különösen, ha van a közelben kecske.  Pláne, ha fehér.

Előzmény: Hitet Lenke (2584)
Hitet Lenke Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2586

Nono

Ha esetleg jársz olyan helyen ahol lányok árulják a bájaikat az országút mentén, láthatsz ott olyat, hogy az oroszlán tuti sirva kapná be. És nemhogy megdugják, de még fizetnek is érte. Szóval.........

Előzmény: dos48 (2585)
dos48 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2585

" Nincs a világon az a kövér és rusnya nő, akinek nem jut répa."

Úúúúúgy van. Csak nagyon sokba kerül előtte az a rengetegsok alkohol.

Nem éri meg.

Előzmény: Hitet Lenke (2584)
Hitet Lenke Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2584

Nincs a világon az a kövér és rusnya nő, akinek nem jut "répa".

A férfiak mikor ezt hiszik, magukból indulnak ki, mert nekik bizony sokszor nem jut muff.

A feminizmusnak túl sok értelme mostanság nincs. Az a nő akinek megvan a kellő esze, tehetsége és nem utolsó sorban akarata, bármit elérhet. 

Más kérdés persze, hogy ezt a férfiak elég nehezen viselik. Viszont ez már az Ő problémájuk.

Elnyomni csak azt a nőt lehet aki hagyja magát, hovatovább keresi az ilyen kapcsolatokat. Akkor viszont meg is érdemli.

Mindkét félnek nagyon sokat kell még fejlődni ahhoz, hogy általánosságban el lehessen mondani azt, hogy nagyjából egy kétoldalú és kölcsönös együttműködés van a két nem között.

Egy-két száz év és meglesz.

Előzmény: rambo john2 (2582)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2582
igen ezt mondja minden dagadt nő, akinek nem jut répa:)))
Előzmény: forintocska (2563)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.12 0 0 2579

Kedves Oromon.

Mi agresszió és leplezetlen hatalomvágy nélkül fogunk megindulni, lobogó hajjal, könnyedén szökellve

:))))))))))))))))))

*várj, még ne képzeld el, mert túl rettenetes lesz a látvány!!!!!*

*bár úgyis tudom, titkon erről álmodsz...:-/*

A mediterránmacsó latínók meg tényleg tök gázosak.

Na ők igazi kanegerek.

Asszem a finnek már kellőképpen feminizáltak.

:)

*sóhajtozni kezd*

Előzmény: Oromon (2578)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!