Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
tudod, az, hogy te olyan sötét vagy, hogy hozzád képest a vetési varjú atomvillanás, az egy dolog, de hogy rém egyszerű dolgokat sem értesz, az egy vicc.....na kibontom mert így nem eszed: AZ HOGY EGY NŐT SÉRTEGETEK, AZ NEM AZT JELENI, HOGY AZ ÖSSZESET!!!!....megmondtam a véleményem kb. 3 nőről...ebből te vagy az egyik, ráadálus téged meg se lehet sérteni, akkora hülye vagy.....ellentétben te a férfakat egytől egyik gonosz féregnek tituláltad......gondolkozz kicsit, ha nehezen megy is....
Ez is egy formája a védekezésnek. Nevetségessé, hiteltelenné tenni azt amit nem akarunk tudomásul venni.
Téged nem kell hiteltelenné tenni aranybogár,megteszed azt helyettünk nap mint nap.Kiváncsi lennék hányan járnak ide röhögni,és hányan szörnyülködni.
Mire alapozom a kijelentésem?Annyit már sikerült megtudni,hogy Te igen sajátos nézőpontból szemléled a világot,a szerinted egyedül helyes femináci nézőpontból. Arra biztatsz minket,hogy vegyük fel a Te szemüvegedet és nézzük a világot azon keresztül.Akkor majd elmúlik az emberiség minden baja,világbéka,ésatöbbi.
Télleg röhejes mikor másokat gondolkodásra biztatsz.Majd pont egy agymosottól fogjuk megtanulni,milyen az.
jó, megkértél, tudomásul vettem, és továbbra is szarok rá!!! ő egy közéleti személyiség, aki ezt vállalta, azzal, hogy kitette magát a kirakatba...mivel pediglen még demokrácia, és így véleménynyilvánítási szabadság van, ezért továbbra is kijelenthetem, hogy somamagésa szerintem egy zsírdisznó, aki úgy néz ki mint egy teleszart zokni....
gúnyolása a nőknek? anyukám, ki gúnyolta itt a nőket? MI szeretjük a NŐKET ( te nem vagy az) , ezért nem gúnyolódunk rajtuk....mi VELED, és rajtad gúnyolódunk....vagy már azt képzeled hogy a női nemet te képviseled? akkor olvasgass egy kicsit a saját topikodban:)))
Ez nem meglepő, hiszen te annyi mindent nem tudsz. Gyakorlatilag mintha csak a lejárt szavatosságú szórólapokból idézés lenne a specialitásod. Megvan annak is a maga bája, amikor te beszélsz észről, emberségről, elvekről. De hát nem is mondtam ám, hogy te lovagias lennél, úgyhogy nyugodtan hülyézhetsz tovább is. Nagyon remélem, hogy uriella egyszer majd mesél valamit arról, miért javasolta, hogy vegyünk komolyan - én semmi okát nem látom.
Ami nagy kár, mert ez egy fontos topik is lehetne. Lehetett volna. Persze így is élvezetes, csak más módon :-)
"- Anne, voltam valaha is durva hozzád? - kérdezte Jubal. - Vagy bármelyik lányhoz? - Ez vélemény kérdése. - Azt kérek. Nem vagy a bíróságon. - Sosem voltál durva egyikünkkel sem, Jubal. - Láttál valaha is megsérteni egy hölgyet? - Olyat láttam, hogy szánt szándékkal megsértettél nőt. Hölgyet sohasem sértettél meg."
Szólásszabadság és egyben a lovagiasság bizonyítéka (aminek fontos része a hölgyek tisztelete, ugyebár), hogy te lazán lebunkózod a dost, ő pedig nem vág pofon, még virtuálisan se, hanem elnézően mosolyog. Bár kissé szélesen, de az meg nem csoda.
"Semmi közük a kisgyermekek nevelésének a melegfesztiválhoz."
Látod, itt egy példa, mennyire semmit nem értesz. Tulniillik , ha egy kisgyermek kialakulatlan nemi identitásának a TV-ben látott melegfesztivál a modellje, akkor a gyermeknek torz képe alakul ki a nemi szerepekről, a családi összhangról.
"Az összhang fenntartása nem egy ember, hanem két ember dolga." Tudod, kedves fityingecske, ez ott bukik meg,hogy te a férfiak 99%-át ketrecben tartandó vadállatnak tekinted beírásaid alapján, így elég nehéz egy összhangot elképzelni.