Keresés

Részletes keresés

csipkefa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3032
No, jóccakát, kedves anti-feministák, aludjatok jól, ne hagyjátok álmotokat megzavarni holmi harcos amazonoktól.
csipkefa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3031
Próbáltam már én is utalni rá neki, hogy többet árt, mint használ, de ezt ellenséges fellépésnek vette.
Mindegy, az ő baja, csak épp elég gond van, minek tetézni?
Minek elrontani azt, ami szép és jó is lehet?

Előzmény: Oromon (3028)
Oromon Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3029
.
Előzmény: csipkefa (3027)
Oromon Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3028
Lászólag képtelen érdemben válaszolni szinte bármire. Már többször megkockáztattam, hogy valójában talán férfi és provokátor. Legalábbis szeretném, ha inkább az lenne, mert rombolja a nők tiszteletét, megbecsülését. De tartok tőle, hogy fanatikus és akár nőből is lehet :-(
Előzmény: csipkefa (3023)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3027
Soha nem éreztem, hogy kevesebb lennék azáltal, ha egyetértek egy Hímneművel:))
nem ilyen alapon válogatom meg a társaságom, hanem aszerint, hogy van-e közös témánk, tudonk-e együtt akár jókat hallgatni is.

Nem értem és nem is fogom soha megérteni a feministákat, ostobaság amit csinálnak, épp az élet szép oldalát, a nő-férfi kapcsolatot alacsonyítják le a maguk ostoba harca miatt.
Előzmény: Oromon (3024)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3026
azért nem válaszol, mert nem tud....az ő szándáka ugyanis nem beszélgetés, ő erőszakos hittérítést végez......
Előzmény: csipkefa (3023)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3025
egyébiránt az hogy úgy néz ki mint egy teleszart zokni, még nem érdekelne, az ő dolga...viszont ez a sertés valami okból kinevezte magát mamagásának, meg szexszimbólumnak, és erről, meg arról olvasni mindenhol, hogy sztrájkként hogy hugyozta nyilvánosan körbe a világot...szánalmas, és semmivel sem jobb mint a kelemenanna.....
Előzmény: rambo john2 (3022)
Oromon Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3024
Ezt mondom én is. Látod, érthet egyet nő és férfi - de a feminácik erre is azt mondanák, hogy te megtéveszett áldozat vagy, én meg gonosz elnyomó.

De hálistennek nem a világ bolond, csak a hangadók. Az ítélkezők, a magukat mindenkinél többre tartók, akiknek valójában nem emberekre hanem hódolókra, kiszolgálókra van szükségük. A birkák persze velük bégetnek, de nem mindenki birka. A birkákért viszont nem nagy kár úgyse.
Előzmény: csipkefa (3019)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3023
Nem értem, hogy forintocska miért nem válaszol sosem érdemben, pedig igyekeztem normálisan szólni hozzá, kérdezni tőle:((
Lehet, hogy nem tud?

Akkor viszont mire a nagy felvemhedése a férfi népség ellen???
Nem értem:((
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3022
igen, de akkor még éltek mammutok is:)))
Előzmény: Törölt nick (3021)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3020
"""Vannak a nők között is elenyésző számban agresszív emberek, úgy mint a férfiak között elenyésző számban jó emberek."""
na ja, ez az a szint ahol tényleg elmebajról van szó....mert ha valaki kijelenti, hogy a nők 99%-a angyal, a férfiak 99%-a meg maga a sátán, azt sajnos ELMEBETEGNEK nyilvánítom...Igen, Uriella, mialőtt kérdeznéd, komolyan elmebeteg , és ha ebben közösséget vállasz vele, akkor sorry, de te is....
Előzmény: Törölt nick (3016)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3019
Tudod, én sokáig úgy éltem, hogy nekem kinyitották az ajtót, felsegytették a kabátomat, lesegítettek a villamosról, ha épp azzal mentünk, stb. Ez volt a természetes. Manapság nem, de ezért egyáltalán nem a férfiakat hibáztatom, legalább annyira tehetnek róla a feministák, akik még az udvariasságot is nemük ellen elkövetett merényletnek tartják.

bolond világban élünk, legjobb távol tartani magam tőle:((
Előzmény: Oromon (3017)
Oromon Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3018
Bizony. Ez a feminácizmus.
Előzmény: Törölt nick (3016)
Oromon Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3017
Hogy is mondta nagyapó az unokájának?

"Az én időmben ha egy hölgy felszállt az autóbuszra vagy a villamosra, a férfiak, gyerekek és fiatalok mindenki másnál hamarabb álltak fel, hogy átadják neki a helyüket, de ha terhes volt, a helyére is kísérték és - ha kellett - megváltották a jegyét és odavitték neki. A férfiak a járdaszegély, a nők a házfal mentén mentek. A lépcsőn a nőé volt a korlát melletti oldal és elsőként lépett be a liftbe és onnan ki. Alátolták a széket, hogy leülhessen; egy férfi sosem üdvözölt úgy egy nőt, hogy ne állt volna fel, ha éppen ült, amit akkor is megtett, ha a nő állt fel - ha csak egy pillanatra is - az asztaltól, kinyitotta előtte az autó vagy bármi más ajtaját, és a férfi segített neki levenni a kabátját. Az én időmben a szüzesség nem okozott rákot, és a családi erény bizonyítéka volt a lány és a tisztaságé a férj számára. A "komoly kapcsolat" azt jelentette, hogy jóban voltunk unokatestvérekkel és barátokkal."

Aztán jött a feminizmus. Az eredmény tapasztalható.
Előzmény: csipkefa (3003)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3015
pl. én.Az ok, az hogy ő egy vágósertés, aki ezt akarja népszerűsíteni:
Előzmény: Törölt nick (2772)
maynard Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3014

Létezik egy weboldal ahol virtuálisqan lehet tüntetni a férfiak ellen (www.tuntessonline.hu) Néhány példa:

Férfiakat a fakkanál mellé!

Le a hímsoviniszta férfiak uralmával!

Női egyenjogúságot!

Kevesebb házimunkát ... stb.

érdekes!

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3013
"Hát eleve helyzeti előnnyel indulnak."

ami? megugrották a startpisztolyt? hamarabb másztak le a fáról?
Előzmény: forintocska (3011)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3012
még egy viccet sem tudsz idézni ( humorérzék nélkül mondjuk nem csoda)
ugyanis így néz ki:
a férfiak olyanok, mint a wc-k: vagy foglalt, vagy le van szarva......
tudod, idézni csak pontosan szépen, ahogy a csiga megy a réten:)))
Előzmény: Törölt nick (2973)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3010
Elég ezeket a megfelelő pillanatban elvenni,ugyis odaadják maguktól...
A felelősségben viszont nem kell osztozni.
Előzmény: Calvano (3009)
Calvano Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3009
"A világ javainak több mint 80%-t férfiak birtokolják."

Szerinted miért? Élelmesebbek vagy a nők átengedik a "szerepet" nekik?
Előzmény: forintocska (3008)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3007
ebben nincs igazad, legalábbis szerintem
ha az emberiség kb. felét kitevő fiérfiakkal kazded a világ megváltoztatására irányuló harcodat, eleve bukásra vagy ítélve.
nem ellenséget, szövetségest kell találnod bennük és mindjárt egyszerűbb és eredményesebb lesz a küzdelem a kirekesztés, az erőszak és egyéb ocsmányságok ellen
Előzmény: forintocska (3006)
Calvano Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3005
"mindez egyetlen okra vezethető vissza. A nemek közötti egyenrangúság hiányára."

Megmondom, hogy miről beszélsz: pénz.
Előzmény: forintocska (3002)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3003
Ezt a mai világot én sem szeretem, de ebben élünk.
Az emberek minden ellen tiltakoznak, nézz körül.lokátor, M0-ás körgyűrű, parkolóház, metró, és még sorolhatnám. Nem gondolják végik, hogy ami ellen tiltakoznak, esetleg jobbá tehetné az életüket,
Nézd meg, mi folyik pl. a melegekkel szemben. Erre jó pédám van. Egy ismerősöm fiáról 20 éves korában derült ki, hgy meleg, anyja megtagadta, kitagadta, pedig nagyon rendes gyerek. És ez nem a férfiak hibája. Megértem, hogy elítéled a másság és kisebbség üldözését, de ezt nem a férfiakon kellene kezdeni. Ők olyanok, amilyenek, alapvetően normálisak, amelyik meg hülye, nem biztos, hogy a férfi létéből fakadóan az.
Előzmény: forintocska (3002)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3001
majd szólj, ha olyat írnék, mert nem áll szándékomban
Előzmény: forintocska (2997)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3000
"De ki tanította őket arra, hogy ők lehetnek árucikkek?"

általába anyu neveli arra őket hogy így oldják meg az életüket
Előzmény: forintocska (2996)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 2999
hidd el, semmi rosszindulat nincs bennem, ezt komolyan mondom!

valahol, régebben feltettem egy kérdést, vagy tán csak állítás volt, hogy egy nő, ha rövid időre is átélte azt a boldogságot, amit egy szeretett férfi párjának lenni jelent, nem fog ilyen ostobán, elvakultan hadakozni a férfiak ellen
ők is emberek:)))
hibákkal, erényekkel, a férfi és a nő együtt alkot párt (kevés kivételtől eltekintve)
nem lehet abból kiindulni, hogy a férfiak alapvetően mocskok, mert ugyanúgy akad a nők között is szemét
hidd el, létezik jó párkapcsolat, amiben egyik fél sem érzi sem kiszolgáltatottnak, sem megalázottnak magát, sokkal inkább nyertesnek azáltal, amit a másiktól kap
Oromon Creative Commons License 2007.07.13 0 0 2994
Melyiket? A Thea Beckman királyfiját, vagy a Robert Heinlein angyalát? Én előbbit nem olvastam, utóbbit igen, és szerintem nagyon jó. Feltalálós dologra nem emlékszem, úgyhogy szerintem alighanem a királyfisra gondolsz.
Előzmény: maestro (2981)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 2993
háá lehet Téged nem szeretni??????
még egy vérbéli feminista mucuska is bukik rád:))))
Előzmény: dos48 (2992)
dos48 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 2992

Majd mingyá nekem válaszol. Engem szeret. Nem mutatja, de én tudom...   :)))

Előzmény: csipkefa (2990)
dos48 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 2991

Nekem nem, de ha a havert láttad volna...

Eltörött az állkapcsa, befűztek neki alul-fölül a fogai közé drótot és gumiszállal

cakkban összekötötték, hogy ne tudja a száját kinyitni. A legrosszabb fogát kihúzták

nekije elől.

Az egyik kezében egy tükröt tartott és abba nézve próbált prizercsíkokat begyugdosni

a lukon, visítottunk a röhögéstől.  Aztán próbált egy szívószállal betalálni, hogy

tudjon tejecskét szívni.  Szeretnéd, ha én is így néznék ki, mi ?   :)))))

Előzmény: forintocska (2988)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!