Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
...amiből, hozzászólásaitokat olvasva, mindenkinek nyilvánvaló, hogy szegény Oromonnak sajnálatosan kevés jutott, ellenben Neked bőségesen áll rendelkezésedre :-)))
Hogy a fenében van ez a szexuális elnyomás? Nem a nők használják ki lépten-nyomon a férfiakban meglévő erősebb szexigényt? Megvonják a szexet, ha szegény feje háborúzni akarna, csak akkor szopnak ha bundát és sportkocsit kapnak, meg ilyesmik. Szóval, ki van itt kihasználva?!?
Eleve B+, ez a legszörnyűbb az ilyen naiv idealista fanatista elméletekben, hogy éppen a szexet tűzik pellengérre, mint az emberek közti fő elválasztót. Pedig a szex éppen a két nem közti kapcsolat legszebb része, amit nem az egyik ad a másiknak, hanem kölcsönösen csak nyernek a dolgon - már ha jól csinálják. Ezért alapos az a gyanúnk, hogy a femináciknak nem nagyon juthatott ki ebből az élményből.
Persze, aki soha nem élt át ilyen élményt, annak a szex csak szimpla dugás marad. Amit egyfelől le lehet nyomni erőszakkal is, mert mit ellenkezik itten ez a nő, másrészt ha már ennyire akarja az a rohadt férfi, akkor adja meg az árát is szépen... Na, ez tényleg mindkettő a másik kihasználása, de MINDKETTŐ, egyformán!
Forintocska: ha válaszolsz, kérlek saját gondolattal tedd! Tele a tökünk a feminista weboldalakról iderángatott hosszas idézetekkel. TE MIT GONDOLSZ ERRŐL?
Most mit izélsz,ezt csak a mén használta ki...igaz,az is hímnemű,hogy a fene a jódolgát. A csaj persze bánja a dolgot,merthogy most tudja az egész falu.
Nem!!! Az igazi kérdés az, hogy mióta használják ki a nők szexuálisan a szegény elnyomott lovakat!: Na meg a férfiakat! És hogy mióta tanulják ezt, hogy száll ez a tudás anyáról leányra, ősidők óta!
Vannak a nők között is elenyésző számban agresszív emberek, úgy mint a férfiak között elenyésző számban jó emberek.
Ez közismerten alaptalan hazug férfipropaganda és a male chauvinism kettős értékrendjének talán legtöbbet emlegetett provokatív iskolapéldája, ami ellen minden jóérzésű ember tiltakozna, de mivel valójában te is tudod meg én is tudom, hogy agresszív nő nincs, és a férfiak közt jó ember nincs, elenyésző számban se, éppen ezért ezzel tovább nem is foglalkoznék.
Úgy látszik, mégis kellenek néha a szmájlik, képzeld oda.
A kérdésem csak annyi lett volna, hogy te miből gondolod azt, hogy nem emlékeznék arra, hogy te már írtad Arisztophanész apót Lüszisztraté szerzőjeként. Hát perszehogy emlékeztem, csak nem használtam szmájlit, amikor megkérdeztem, hogy őrá gondolsz-e, hanem a szándékolt humort a jelzőkkel igyekeztem érzékeltetni. Láthatóan sikertelenül. Nyilván mert csak egy kőostoba férfi vagyok.
Ja, és tény, hogy Shakespeare műveit is mind egy nő írta, tehát Arisztophanész műveit is nyilván mind egy nő írta, akit valójában közismerten Lüszisztraténak hívtak, tehát az a bizonyos komédia nyilvánvalóan önéletrajzi indíttatású.
Minek? Én csak feltettem egy kérdést. Válaszolj, ha akarsz, vagy ne válaszolj, ha nem akarsz, de ne instruálj. Ott volt például a videó emlegetése, fogalmam se volt róla, ezért megkérdeztem, hogy milyen videó, az olvtárs meg válaszolt. Lehet elgondolkodni, melyik a normális viselkedés.