Keresés

Részletes keresés

dos48 Creative Commons License 2007.07.14 0 0 3042

"... a véznákat én sem szeretem, de a malacokat sem..."

Igen, a kettő között van egy igen kívánatos tipus, hosszú combokkal, formás fenékkel

és nagyobbfajta ( de nem fölszilikonozott, a rosseb aki kitalálta ! ) cicikkel.

Na, ezek azok, akik észre se vesznek.                   Brühühühűűűű...

Előzmény: rambo john2 (3033)
Oromon Creative Commons License 2007.07.14 0 0 3041
Van az a mondás, hogy mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
Előzmény: maestro (3037)
Oromon Creative Commons License 2007.07.14 0 0 3040
"Mindegy, az ő baja, csak épp elég gond van, minek tetézni?"

Hogy másoknak is rossz legyen, különösen nekünk szemét férfiaknak.

"Minek elrontani azt, ami szép és jó is lehet?"

Hogy más se lehessen boldog. Dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Ilyen az igazi öngyilkos terrorfeminista. Elkötelezett, fanatikus, rendíthetetlen.
Előzmény: csipkefa (3031)
maestro Creative Commons License 2007.07.14 0 0 3039
Szerintem nem is érti, miről beszélsz. Pedig nem árt megismételni, mert szépen megfogalmaztad:
"...egy nő, ha rövid időre is átélte azt a boldogságot, amit egy szeretett férfi párjának lenni jelent, nem fog ilyen ostobán, elvakultan hadakozni a férfiak ellen..."
Előzmény: csipkefa (2999)
Oromon Creative Commons License 2007.07.14 0 0 3038
A "beteges" szó kicsit bizonytalan. Ma harcifeministának lenni életforma, sőt karrier, és nem számít betegségnek. De igazad van, húsz éve betegség lett volna, és remélem, húsz év múlva megint az lesz. A nácik zsidógyűlölete és a radikális feminácik férfigyűlölete abszolút analóg, nem is nekem jutott eszembe, nem véletlen maga a femináci elnevezés se.

Szerintem egy mai fanatikus(nak látszó) jogvédő (bármiféle jogot propagál is éppen) jellemzően pont nem a saját privát jogait védi, éppen mert ő jellemzően már rég a jog felett áll(ónak hiszi magát). Mindig valahogy mások jogait követeli, akkor is, ha azok beledöglenek. És persze pénzt, pénzt, ellopható pénzt. A jogvédelem valódi tartalma kiüresedett, politikai agenda és pénzgyűjtő eszköz lett, ami legtöbbször hamis propagandára épül. A birkák meg bekajálják.

Az igazi jogvédők valójában ellenségnek számítanak a karrierista harcimarcik szemében, zavaró tényezőnek, kivéve, ha könnyedén manipulálhatók és felhasználhatók.
Előzmény: Törölt nick (3034)
maestro Creative Commons License 2007.07.14 0 0 3037
"S közben azt látom, hogy mindez egyetlen okra vezethető vissza. A nemek közötti egyenrangúság hiányára."

Hitler szerint a zsidók voltak az okai mindennek. McCarthy szerint a kommunisták. Sztálin szerint az osztályellenség. Tökéletesen illesz a sorba.

A világ nem egybites. A világ nem fekete-fehér. A férfiakat is nők nevelik fel. Nem lehet csak követelni és a másikra mutogatni a felelősség kérdésében. Illetve lehet, de még a nőtársaid sem vesznek komolyan.
Előzmény: forintocska (3002)
maestro Creative Commons License 2007.07.14 0 0 3036
Nem mondtam semmi olyat, miszerint elítélnéd a szexualitást, ezt honnan szedted?!?

És ne csúsztass. Az egy dolog, hogy egy nőnek esetleg nincs kedve a szexhez rossz hangulatban. De tervszerűen, előre bejelentve, feltételként szabva valaminek a megcsinálását? Hát ha valami, akkor ez szexualitásnak a másik alázására és kihasználására történő alkalmazása. És hogy ki tanította nekik? Ahogy valaki már megállapította: a jó édes anyucikájuk. Tudod, lyányom, a férfiak szívéhez a gyomrán át vezet az út. Meg valamivel lejjebb is...

A férfiak a történelem során éppen, hogy felülértékelték a nőket. Költeményeket írtak hozzájuk, harcoltak a kegyeikért és odavoltak már attól is, ha csak a vállukról fellebbentették a fátylat. Amit a nők jól ki is használtak, megkérték az árát keményen. A hétköznapi kurvaságról most ne is beszéljünk, pedig ugyebár egy férfi nagyon ritkán vesz el egy nőt azzal a kimondott szándékkal, hogy majd némi szexért cserébe az eltartja őt egy életen át.

Egyáltalán nem csak a nőket okoljuk, de szerintem legalább annyira a nők játéka is a prostitúció, mint a férfiaké. Ezt a világot együtt teremtette férfi és nő, és egész jól működött. Tudod, hány nő kedvéért indultak véres háborúk, hány nő irányította a háttérből a világot? De volt annyi eszük, hogy adjanak a látszatra.
Előzmény: forintocska (2996)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3033
a szmájlit ugye nem kell neked értelmeznem???
ja, a vékony nők, meg a zsírdisznók között van némi átmenet azért.....a véznákat én sem szeretem, de a malacokat sem.....viszont mint írtam a bajom nem ez vele...az hogy az elhízottságot akarja "temészetes szépség" nek beállítani ( önmagát meg szexistennőnek), és azért nyavajog, hogy ez legyen az etalon....na EZT utálom benne...
Előzmény: Törölt nick (3030)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3032
No, jóccakát, kedves anti-feministák, aludjatok jól, ne hagyjátok álmotokat megzavarni holmi harcos amazonoktól.
csipkefa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3031
Próbáltam már én is utalni rá neki, hogy többet árt, mint használ, de ezt ellenséges fellépésnek vette.
Mindegy, az ő baja, csak épp elég gond van, minek tetézni?
Minek elrontani azt, ami szép és jó is lehet?

Előzmény: Oromon (3028)
Oromon Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3029
.
Előzmény: csipkefa (3027)
Oromon Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3028
Lászólag képtelen érdemben válaszolni szinte bármire. Már többször megkockáztattam, hogy valójában talán férfi és provokátor. Legalábbis szeretném, ha inkább az lenne, mert rombolja a nők tiszteletét, megbecsülését. De tartok tőle, hogy fanatikus és akár nőből is lehet :-(
Előzmény: csipkefa (3023)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3027
Soha nem éreztem, hogy kevesebb lennék azáltal, ha egyetértek egy Hímneművel:))
nem ilyen alapon válogatom meg a társaságom, hanem aszerint, hogy van-e közös témánk, tudonk-e együtt akár jókat hallgatni is.

Nem értem és nem is fogom soha megérteni a feministákat, ostobaság amit csinálnak, épp az élet szép oldalát, a nő-férfi kapcsolatot alacsonyítják le a maguk ostoba harca miatt.
Előzmény: Oromon (3024)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3026
azért nem válaszol, mert nem tud....az ő szándáka ugyanis nem beszélgetés, ő erőszakos hittérítést végez......
Előzmény: csipkefa (3023)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3025
egyébiránt az hogy úgy néz ki mint egy teleszart zokni, még nem érdekelne, az ő dolga...viszont ez a sertés valami okból kinevezte magát mamagásának, meg szexszimbólumnak, és erről, meg arról olvasni mindenhol, hogy sztrájkként hogy hugyozta nyilvánosan körbe a világot...szánalmas, és semmivel sem jobb mint a kelemenanna.....
Előzmény: rambo john2 (3022)
Oromon Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3024
Ezt mondom én is. Látod, érthet egyet nő és férfi - de a feminácik erre is azt mondanák, hogy te megtéveszett áldozat vagy, én meg gonosz elnyomó.

De hálistennek nem a világ bolond, csak a hangadók. Az ítélkezők, a magukat mindenkinél többre tartók, akiknek valójában nem emberekre hanem hódolókra, kiszolgálókra van szükségük. A birkák persze velük bégetnek, de nem mindenki birka. A birkákért viszont nem nagy kár úgyse.
Előzmény: csipkefa (3019)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3023
Nem értem, hogy forintocska miért nem válaszol sosem érdemben, pedig igyekeztem normálisan szólni hozzá, kérdezni tőle:((
Lehet, hogy nem tud?

Akkor viszont mire a nagy felvemhedése a férfi népség ellen???
Nem értem:((
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3022
igen, de akkor még éltek mammutok is:)))
Előzmény: Törölt nick (3021)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3020
"""Vannak a nők között is elenyésző számban agresszív emberek, úgy mint a férfiak között elenyésző számban jó emberek."""
na ja, ez az a szint ahol tényleg elmebajról van szó....mert ha valaki kijelenti, hogy a nők 99%-a angyal, a férfiak 99%-a meg maga a sátán, azt sajnos ELMEBETEGNEK nyilvánítom...Igen, Uriella, mialőtt kérdeznéd, komolyan elmebeteg , és ha ebben közösséget vállasz vele, akkor sorry, de te is....
Előzmény: Törölt nick (3016)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3019
Tudod, én sokáig úgy éltem, hogy nekem kinyitották az ajtót, felsegytették a kabátomat, lesegítettek a villamosról, ha épp azzal mentünk, stb. Ez volt a természetes. Manapság nem, de ezért egyáltalán nem a férfiakat hibáztatom, legalább annyira tehetnek róla a feministák, akik még az udvariasságot is nemük ellen elkövetett merényletnek tartják.

bolond világban élünk, legjobb távol tartani magam tőle:((
Előzmény: Oromon (3017)
Oromon Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3018
Bizony. Ez a feminácizmus.
Előzmény: Törölt nick (3016)
Oromon Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3017
Hogy is mondta nagyapó az unokájának?

"Az én időmben ha egy hölgy felszállt az autóbuszra vagy a villamosra, a férfiak, gyerekek és fiatalok mindenki másnál hamarabb álltak fel, hogy átadják neki a helyüket, de ha terhes volt, a helyére is kísérték és - ha kellett - megváltották a jegyét és odavitték neki. A férfiak a járdaszegély, a nők a házfal mentén mentek. A lépcsőn a nőé volt a korlát melletti oldal és elsőként lépett be a liftbe és onnan ki. Alátolták a széket, hogy leülhessen; egy férfi sosem üdvözölt úgy egy nőt, hogy ne állt volna fel, ha éppen ült, amit akkor is megtett, ha a nő állt fel - ha csak egy pillanatra is - az asztaltól, kinyitotta előtte az autó vagy bármi más ajtaját, és a férfi segített neki levenni a kabátját. Az én időmben a szüzesség nem okozott rákot, és a családi erény bizonyítéka volt a lány és a tisztaságé a férj számára. A "komoly kapcsolat" azt jelentette, hogy jóban voltunk unokatestvérekkel és barátokkal."

Aztán jött a feminizmus. Az eredmény tapasztalható.
Előzmény: csipkefa (3003)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3015
pl. én.Az ok, az hogy ő egy vágósertés, aki ezt akarja népszerűsíteni:
Előzmény: Törölt nick (2772)
maynard Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3014

Létezik egy weboldal ahol virtuálisqan lehet tüntetni a férfiak ellen (www.tuntessonline.hu) Néhány példa:

Férfiakat a fakkanál mellé!

Le a hímsoviniszta férfiak uralmával!

Női egyenjogúságot!

Kevesebb házimunkát ... stb.

érdekes!

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3013
"Hát eleve helyzeti előnnyel indulnak."

ami? megugrották a startpisztolyt? hamarabb másztak le a fáról?
Előzmény: forintocska (3011)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3012
még egy viccet sem tudsz idézni ( humorérzék nélkül mondjuk nem csoda)
ugyanis így néz ki:
a férfiak olyanok, mint a wc-k: vagy foglalt, vagy le van szarva......
tudod, idézni csak pontosan szépen, ahogy a csiga megy a réten:)))
Előzmény: Törölt nick (2973)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3010
Elég ezeket a megfelelő pillanatban elvenni,ugyis odaadják maguktól...
A felelősségben viszont nem kell osztozni.
Előzmény: Calvano (3009)
Calvano Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3009
"A világ javainak több mint 80%-t férfiak birtokolják."

Szerinted miért? Élelmesebbek vagy a nők átengedik a "szerepet" nekik?
Előzmény: forintocska (3008)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3007
ebben nincs igazad, legalábbis szerintem
ha az emberiség kb. felét kitevő fiérfiakkal kazded a világ megváltoztatására irányuló harcodat, eleve bukásra vagy ítélve.
nem ellenséget, szövetségest kell találnod bennük és mindjárt egyszerűbb és eredményesebb lesz a küzdelem a kirekesztés, az erőszak és egyéb ocsmányságok ellen
Előzmény: forintocska (3006)
Calvano Creative Commons License 2007.07.13 0 0 3005
"mindez egyetlen okra vezethető vissza. A nemek közötti egyenrangúság hiányára."

Megmondom, hogy miről beszélsz: pénz.
Előzmény: forintocska (3002)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!