Keresés

Részletes keresés

kibé1 Creative Commons License 2024.03.16 0 2 2949

:))

Kb ennyire kell a politikát komolyan venni.

Kádár, Gyurcsány.Orbán?

Mivel mindig  saját lábon álltam, egyik bukása sem rengetett meg.

Csak halkan írom h a bizniszem Kádár alatt ment a legjobban :)

Előzmény: pákosztos cica (2948)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.03.16 -2 0 2948

MZP

MP

M = Messiás :D :D   

Előzmény: kibé1 (2946)
kibé1 Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2947

Ja,es szerintem nem küldött, csak szeretne ő is nagyon gazdag lenni

Előzmény: kibé1 (2946)
kibé1 Creative Commons License 2024.03.16 0 4 2946

Ez bizony gyorsan ment.

Csalódtam ,mert min.fél évet jósoltam a megvilágosodásra

De nyugi, idő kérdése es jönni fog vki, aki alkalmas a feladatra.

MP nem alkalmas, nagyon nem :).

Nyaky Z. Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2945

Nem mondom, hogy ellenszenvesek azok az emberek, akik a prolidili politikacsinálóit örömmel látnák valamely nehézipari termelőüzem 5x12 óras heti boldogságában megfáradt, hétvégi sörkortyolgatói közt, szórakoztatócentrumuk mezőgazdasági talajelőkészítése után. 

Előzmény: MrJones512 (2943)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2944

Amúgy meg egy kibaszott gyurcsány vagy! :P

Előzmény: Nyaky Z. (2941)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2943

Igen... ezért (is) tart ott a Pol, ahol: mindenki veszi a kalapját - takarítás helyett.

Előzmény: Nyaky Z. (2941)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2942

Köszönöm, ha foglalkozol vele.

(Már hiányoltalak. Arra gondoltam, nem történt-e veled valami.)

Előzmény: MrJones512 (2938)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2941

Van egy, azt hiszem operációs rendszerektől függetlenül, minden böngészőn működő megoldás.

Előzmény: MrJones512 (2933)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2940

A proton szerint rendben el volt küldve, de azért még egyszer elküldtem.

Ha netán most se menne át, akkor feltettem a drájvra is (link az emilben!).

Előzmény: Nyúlszájú (2883)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.16 0 0 2939

Nobozmeg!

Mindjárt utánanézek!

Előzmény: Nyúlszájú (2883)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2938

"Laptopon, Firefox-szal bonyolult?"

Gőzöm sincs, mert nincs fent a Firefox... deee mintha valami olyasmit olvastam volna a minap, hogy annak más a pluginkezelése, tehát alapból nem fogadja a chrome-os plugineket.

Majd utánanézek, hogy mit lehet csinálni, oszt' ha van a portolásra valami egyszerű mód, akkor megcsinálom. Már ha lesz net.
Mondjuk, ez amúgy is esedékes lenne, mert a komolyabb androidos böngik közül egyedül a Firefox támogatja a plugineket... habár ott sem egyszerű feltelepíteni, pláne egy házilag barkácsoltat (valamiért nagyon nem akarják, hogy androidon is szabad kezük legyenek a júzereknek - féltik a rohadalom reklámbevételeiket).

Előzmény: In Lak'ech (2735)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.16 0 2 2937

"Tulajdonképpen minden "izmus"-sal baj van. Talán ez alól a nudizmus a kivétel. :-)"

Vagy a kedvencem, a masinizmus. :)
És bár az eszme képviselőit meglehetős rendszerességgel találják halálesetek... sőt, kisebb-nagyobb katasztrófák helyszínén, azért a legritkább esetben szokják őket hibáztatni.

Ami azért elég fura!

Előzmény: In Lak'ech (700)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.16 0 2 2936

"Az sem ment át, hogy Fidesz=tolvaj."

De, átment az... hidd el! MINDENKI tudja, hogy lopnak. AZT is tudja, hogy "nem középiskolás fokon".

Tudod, hogy ez miért nem működik?
Mert tíz lumpenből kábé tíz vallja azt, hogy ha odakerülne, akkor bizony ő is lopna! (És ne képzeljük azt, hogy a társadalmi ranglétra magasabb lépcsőfokain olyan sokkal jobb ez az arány, legfeljebb a bérből-fizetésből élők nem tudnak úgy sumákolni, ahogyan szeretnének. De ne legyenek kétségeink: szeretnének ők is.)

És amíg nem tudatosul kőkeményen és zsebbe vágóan, hogy azt a zsét az ő zsebéből lopják ki, addig az ügyeskedő, kisstílű tolvaj "átlagmagyar" - ha lopásról van szó -, akkor nem feldemhed, hanem cinkosan összekacsint a "rendszerrel" - a NER-rel.

A lopás itt nem bűn, hanem "ügyesség". Orbán Viktor pedig a legügyesebb ember. Naná, hogy rá szavaznak!

Előzmény: Nyúlszájú (1760)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.16 0 0 2935

"Annak minden következményével."

Comedy of errors. :)

Előzmény: Nyaky Z. (2813)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2934

"Most poénkodni akartam, hogy igazából beépültem ide, fedett ügynök vagyok..."

Csak ne Fasírt legyen a fedőneved! :DD

Előzmény: In Lak'ech (2797)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2933

"Ez egyébként mennyivel jobb program, mint ha simán tiltom az x-szel?
Az nem működik?"

Az X-nek van négy óriási hibája:
1. Időnként előengedi a tiltottakat.
2. Ez az elengedési idő fordítottan arányos a tiltottak számával: kb 10 fölött elkezdi a hacacárét, 20 környékétől meg már naponta többször is csinálja.
3. A kiikszeltek csík formájában, de mégis megjelennek. És hát sokan kíváncsiak...
4. ... pláne, ha látják a kiikszelt hozzászólására érkező válaszokat, amiket az X már nem rejt el.

A Trollfilter mind a négy problémát lekezeli:
1. Ha csak a használója nem akarja, nem felejt.
2. Ésszerű használat mellett nincs felső határa a tiltások számának.
3. "Csík" sincs.
4. Igény szerint azok a hozzászólások is rejthetők, amelyeket egy letiltott nicknek címeztek.

Látványában-hatásában megfelel annak, amikor egy moderátor törli a nem kívánt nick hozzászólásait és a rá adott válaszokat. Csak itt a bővítmény használója maga a moderátor. Vagyis inkább admin, mivel a tiltás az egész fórumra kiterjed. :)

Előzmény: pákosztos cica (2745)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2932

"Minden pénz már náluk van. A kormányváltás után egy évvel megbuktatnák az új kormány."

Lényegében ugyanezt írtam pár éve: egy új kormánynak gyakorlatilag villámháborút kell indítania a Fidesz gazdasági hátországa ellen, máskülönben bedöntik.
(Kezdve azzal, hogy a Fideszre ráverik a közpénzből folytatott permanens kampányának árát visszatérítendő - amivel kábé le is lehetne irtani az egész maffiapártot úgy, ahogy van.)

Előzmény: In Lak'ech (2777)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2931

"Dzsonszi, a programodat mindenkinek fel kéne tennie, tök jól műkszik! :D"

Pont erre gondoltam, amikor működni láttam. Szóról szóra. :)

Szóltam is párszor... de hát úgy lerohantatok emilekkel, hogy... sehogy. :(
Oszt' én meg már csak úgy vagyok vele, hogy nem erőszak a disznótor!

Előzmény: Törölt nick (2733)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.16 0 2 2930

"Te melyik ellenzéki pártod tartod alkalmasnak a Fidesz leváltására? S ezt a többieknek is írom."

Bármelyik alkalmas. Sőt, tovább megyek: bármelyik alkalmasabb, mint a Fidesz(+KDNP).

Előzmény: Kaidug (2765)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2929

"Rohadt puhány valóban, végül is a Megafon egy hétig ugrált a fején 50 milla közpénzt elégetve, Ceglédi és Hont más struktúrában szintúgy, kiállta."

Mondjuk, az az ötven milla pusztán a fészbukos "hirdetésmegtolás" nyilvános költsége.
Ebben nincsenek benne sem magának a Megafosnak a bére (a trollok se dolgoznak ingyér', legfeljebb a magánzó hasznosidióták), sem egyéb - külsős - személyi/szolgáltatási költségek.

Szerintem ennek az összegnek a két-háromszorosa inkább reális.

Előzmény: búvár-halász (2839)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2928

Nézd... ha nálunk a tűzhöz sokkal közelebb ülők is csak találgatnak, hogy MP-t küldték-e, vagy magától lépett színre (ha küldésről volna szó, akkor kábé egy tízpecsétes titok lehet), akkor egy Bélától mit vársz?

Én speckó eddig tartom magam ahhoz, hogy MP-t bizony a Fidesztől eltávolodók megkötésére küldték. És ha netán bejutna a Parlamentbe, akkor szinkronban szavazna a Fidesszel, illetve egy koalícióban biztosítaná Orbánnak továbbra is a kétharmadot.

Előzmény: Törölt nick (2834)
Káli. Creative Commons License 2024.03.16 0 2 2927

Így érzem én is! 

Előzmény: Rendszer.hiba (2925)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.03.16 -2 2 2926

Hevesen bólogatok. :) 

Továbbá, ha megnézem az oldalát, az ő posztjai alatt nincs ott a fidesztroll-kommentelők hada, és eddig csak annyit találtak ki rá az M1, hogy baloldali.. :D 

A végtelenségig leegyszerűsítik az üzeneteket a hívőknek. 

Előzmény: Rendszer.hiba (2925)
Rendszer.hiba Creative Commons License 2024.03.16 0 2 2925

Eddig a NER kegyeltje volt. Gondtalan aranyifjú, majd biztos egzisztenciájú tehetős középkorú. Ismeri az egész működését. És egyszer csak hopp, megvilágosodik? Na neeeee ...
Nem lepődnék még azon, ha előre megírt forgatókönyv szerint zajlana ez az eseménysor is ... Sokat nyer általa a fidesz!  Véletlenek nincsenek!

Előzmény: pákosztos cica (2919)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.16 0 1 2924

Én inkább ebben az átiratban gondolom: minden politikus lop.

Én is kicsit elkeseredett vagyok. Bennem is volt egy csodavárás. De már a beszédében voltak olyan mondatok, amik lassan letörték a lelkesedésemet.

Ha valóban MP lesz a mérleg nyelve, akkor egészen egyértelműen amolyan királycsinálás lesz.

Az én városomban, amikor képviselő lettem, abban az évben 11 Fidesz-KDNP-s, 11 ellenzéki és egy "szélkakas" képviselő jutott be a testületbe. Négy év alatt a gerinctelen szélkakas olyan gazdagságra tett szert, hogy csoda. A két oldal egymást túllicitálva igyekezett megfizetni a kappan egy-egy szavazatát.

Előzmény: Káli. (2922)
Rendszer.hiba Creative Commons License 2024.03.16 -1 1 2923

Hasonlót gondolok ...

Bocsi mindenkitől, de annyira adja magát egy újabb Brian élete idézet .... :)

"- Nem én vagyok a messiás!

- Szerintem Te vagy! Én tudom! Követtem már egy párat! Éljen a messiás! "

Előzmény: Anyóca99 (2920)
Káli. Creative Commons License 2024.03.16 -1 1 2922

Ezt érzem én is, lepkefing az egész!

A lányomat is ki kell ábrándítanom, mert úgy érezte van még esély!

Még annyit, nem minden Fideszes lop, ezt egy jó barátom mondta nekem, őt is meg kell kérdőjeleznem.....

Előzmény: pákosztos cica (2919)
Káli. Creative Commons License 2024.03.16 -1 0 2921

Életfogytig egypárt rendszer lesz, ennyi! 

Előzmény: Anyóca99 (2920)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.03.16 0 0 2920

Ezt olvasva .... felesleges magunkat hülyíteni . Jött valaki a semmiből , meglovagolja a néplélek csodavárását , oszt' minden marad a régiben .

Előzmény: Káli. (2910)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!