Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Nem mondom, hogy ellenszenvesek azok az emberek, akik a prolidili politikacsinálóit örömmel látnák valamely nehézipari termelőüzem 5x12 óras heti boldogságában megfáradt, hétvégi sörkortyolgatói közt, szórakoztatócentrumuk mezőgazdasági talajelőkészítése után.
Gőzöm sincs, mert nincs fent a Firefox... deee mintha valami olyasmit olvastam volna a minap, hogy annak más a pluginkezelése, tehát alapból nem fogadja a chrome-os plugineket.
Majd utánanézek, hogy mit lehet csinálni, oszt' ha van a portolásra valami egyszerű mód, akkor megcsinálom. Már ha lesz net. Mondjuk, ez amúgy is esedékes lenne, mert a komolyabb androidos böngik közül egyedül a Firefox támogatja a plugineket... habár ott sem egyszerű feltelepíteni, pláne egy házilag barkácsoltat (valamiért nagyon nem akarják, hogy androidon is szabad kezük legyenek a júzereknek - féltik a rohadalom reklámbevételeiket).
"Tulajdonképpen minden "izmus"-sal baj van. Talán ez alól a nudizmus a kivétel. :-)"
Vagy a kedvencem, a masinizmus. :) És bár az eszme képviselőit meglehetős rendszerességgel találják halálesetek... sőt, kisebb-nagyobb katasztrófák helyszínén, azért a legritkább esetben szokják őket hibáztatni.
De, átment az... hidd el! MINDENKI tudja, hogy lopnak. AZT is tudja, hogy "nem középiskolás fokon".
Tudod, hogy ez miért nem működik? Mert tíz lumpenből kábé tíz vallja azt, hogy ha odakerülne, akkor bizony ő is lopna! (És ne képzeljük azt, hogy a társadalmi ranglétra magasabb lépcsőfokain olyan sokkal jobb ez az arány, legfeljebb a bérből-fizetésből élők nem tudnak úgy sumákolni, ahogyan szeretnének. De ne legyenek kétségeink: szeretnének ők is.)
És amíg nem tudatosul kőkeményen és zsebbe vágóan, hogy azt a zsét az ő zsebéből lopják ki, addig az ügyeskedő, kisstílű tolvaj "átlagmagyar" - ha lopásról van szó -, akkor nem feldemhed, hanem cinkosan összekacsint a "rendszerrel" - a NER-rel.
A lopás itt nem bűn, hanem "ügyesség". Orbán Viktor pedig a legügyesebb ember. Naná, hogy rá szavaznak!
"Ez egyébként mennyivel jobb program, mint ha simán tiltom az x-szel? Az nem működik?"
Az X-nek van négy óriási hibája: 1. Időnként előengedi a tiltottakat. 2. Ez az elengedési idő fordítottan arányos a tiltottak számával: kb 10 fölött elkezdi a hacacárét, 20 környékétől meg már naponta többször is csinálja. 3. A kiikszeltek csík formájában, de mégis megjelennek. És hát sokan kíváncsiak... 4. ... pláne, ha látják a kiikszelt hozzászólására érkező válaszokat, amiket az X már nem rejt el.
A Trollfilter mind a négy problémát lekezeli: 1. Ha csak a használója nem akarja, nem felejt. 2. Ésszerű használat mellett nincs felső határa a tiltások számának. 3. "Csík" sincs. 4. Igény szerint azok a hozzászólások is rejthetők, amelyeket egy letiltott nicknek címeztek.
Látványában-hatásában megfelel annak, amikor egy moderátor törli a nem kívánt nick hozzászólásait és a rá adott válaszokat. Csak itt a bővítmény használója maga a moderátor. Vagyis inkább admin, mivel a tiltás az egész fórumra kiterjed. :)
"Minden pénz már náluk van. A kormányváltás után egy évvel megbuktatnák az új kormány."
Lényegében ugyanezt írtam pár éve: egy új kormánynak gyakorlatilag villámháborút kell indítania a Fidesz gazdasági hátországa ellen, máskülönben bedöntik. (Kezdve azzal, hogy a Fideszre ráverik a közpénzből folytatott permanens kampányának árát visszatérítendő - amivel kábé le is lehetne irtani az egész maffiapártot úgy, ahogy van.)
"Rohadt puhány valóban, végül is a Megafon egy hétig ugrált a fején 50 milla közpénzt elégetve, Ceglédi és Hont más struktúrában szintúgy, kiállta."
Mondjuk, az az ötven milla pusztán a fészbukos "hirdetésmegtolás" nyilvános költsége. Ebben nincsenek benne sem magának a Megafosnak a bére (a trollok se dolgoznak ingyér', legfeljebb a magánzó hasznosidióták), sem egyéb - külsős - személyi/szolgáltatási költségek.
Szerintem ennek az összegnek a két-háromszorosa inkább reális.
Nézd... ha nálunk a tűzhöz sokkal közelebb ülők is csak találgatnak, hogy MP-t küldték-e, vagy magától lépett színre (ha küldésről volna szó, akkor kábé egy tízpecsétes titok lehet), akkor egy Bélától mit vársz?
Én speckó eddig tartom magam ahhoz, hogy MP-t bizony a Fidesztől eltávolodók megkötésére küldték. És ha netán bejutna a Parlamentbe, akkor szinkronban szavazna a Fidesszel, illetve egy koalícióban biztosítaná Orbánnak továbbra is a kétharmadot.
Továbbá, ha megnézem az oldalát, az ő posztjai alatt nincs ott a fidesztroll-kommentelők hada, és eddig csak annyit találtak ki rá az M1, hogy baloldali.. :D
A végtelenségig leegyszerűsítik az üzeneteket a hívőknek.
Eddig a NER kegyeltje volt. Gondtalan aranyifjú, majd biztos egzisztenciájú tehetős középkorú. Ismeri az egész működését. És egyszer csak hopp, megvilágosodik? Na neeeee ... Nem lepődnék még azon, ha előre megírt forgatókönyv szerint zajlana ez az eseménysor is ... Sokat nyer általa a fidesz! Véletlenek nincsenek!
Én inkább ebben az átiratban gondolom: minden politikus lop.
Én is kicsit elkeseredett vagyok. Bennem is volt egy csodavárás. De már a beszédében voltak olyan mondatok, amik lassan letörték a lelkesedésemet.
Ha valóban MP lesz a mérleg nyelve, akkor egészen egyértelműen amolyan királycsinálás lesz.
Az én városomban, amikor képviselő lettem, abban az évben 11 Fidesz-KDNP-s, 11 ellenzéki és egy "szélkakas" képviselő jutott be a testületbe. Négy év alatt a gerinctelen szélkakas olyan gazdagságra tett szert, hogy csoda. A két oldal egymást túllicitálva igyekezett megfizetni a kappan egy-egy szavazatát.