Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
valóban érdekes gondolkodásmód....tehát ha mondjuk HC azt mondja, hogy ő szent jeromos, akkor ő normális, míg ha tomee, akkor ő bolond...érdekes pszihológia...de te tudod...mondjuk nem csodálom hogy ezzel egyedül vagy...
megbocsáss, de ha valaki be akarja tiltani a humort az egy agybeteg diktatórikus idióta, és leszarom ezt milyen elvek nevében teszi, vagy hogy miylen nemű....itt nem egyetértésről, vagy egyet nem értésről van szó, hanem arról, hogy az egyenlőség nevében kardoskodó hülyék éppenhogy ELNYOMÁST, HATALMAT AKARNAK!!! és ez nekem csípi a szemem, nemtől függetlenül......
én nemlátom ezt be:) főleg ha éjjel félálomban lerogyok a hideg kerámiára.... üljetek rá nyugodtan, legalább nem kell mindig felmosnotok körülette, nem attól férfi a férfi h állva pisál, hanem h egy igazi nő társa:)))
nem tomeet azért tartod betegnek, mert úgy viselkedik, ahogy....mást, aki az ő mondandójának ellenkezőjét állítja, nem tartasz annak....ebből már megtudtam amit akartam....én ol. úgy vagyok összerakva, hogy ha egy férfi viselkedik elmebetegen, az pont úgy beteg, mint egy nő....istenem, valaki meg úgys gondolja, hogy beteg csak férfi lehet...ezt hívják kettős mércének....
nagyanyám állva várta ki nagyapám étkezését, mégis milyen erőszak kellett volna még a hierarchiához ember... amúgy meg: tomee mint evolúciós fejlemény, hát, ahogy gondolod...
persze, tegyétek, de szerintem hatékonyabb ott és nekik...
mos komolyan, szted ha végignézek egy pár -majdnem tetszés szerinti - topikot az indexen és beírom ide a macsó hülyeségeket mivel vagyok beljebb... vannak hülye hímsovinsizták, wow...
Az ülőkés dolog megoldható, a legtöbb nő belátja a következő gondolatmenetet:
Ha mindenki lehajtja maga után, akkor a nő bemegy, és semmi dolga nincs. Ha a férfi, akkor kétszeres erőfeszítést tesz: felhajtja, elvégzi a dolgot, lehajtja. Ha mindenki úgy hagyja, ahogy jól esik, azonos wczési szám mellett még mindig a nők járnak jobban, hiszen néha a férfiaknak is le kell ülniük, tehát még így sem egyenlő a teherviselés, de már igazságosabb.
Komolyan beválik, már több nőt meggyőztem vele. :))))
Nem szép dolog hazug kérdésre várni a választ. Senki nem állított fel százalékszámot a rambon kívül. Innentől, hazug, sőt képmutató dolog, várni a választ az el sem hangzottakra. Attól nem leszel egyszeriben jobb ember.
Akkor most mész a mea culpás topikba,vagy mi lesz?
hazug? aha...nem TE állítottál olyat, hogy a férfiak között elenyésző számban van jó ember? kovetkezésképp ugye legnagyobb részük szar ember.....ellentétben a nőkkel....nemi alapon teszel különbséget az emberek között, és te mersz beszélni egyenlőségről? hahahahahahahaaaaa.......hiteltelen vagy, egyik szavaddal ütöd a másikat...