Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Annyit azért így laikusként is leszűrtünk a weboldalakból, hogy a feministáknak is meglehetősen sok irányzata van. A legostobább és legirritálóbb nyilván a harcias, náci jellegű feminizmus, amitől még a normális nők is elhatárolódnak. Az általad ismert családanyák remélhetőleg valami emberarcúbb feminizmust képviselnek. Lehet esetleg tudni, hogy mifélét? Úgy értem, milyen célokkal, és milyen eszközökkel?
most nem az általad ismert feministákról volt szó, meg nem is az általam ismertekről, hanem arról, aki itt ki merte jelenteni, hogy a nők 99%-a angyal, míg a férfiak 99%-a féreg, valamint hogy minden rosszról a férfiak tehetnek! amikor tomee a másik topikban hasonló kijelentéseket tesz, akkor egy csapat nő ugrik neki, hogy egy beteg állat....most ez hol marad? kettős mérce rulz?
bocs, de ha feministáskodni stb egyfajta világmegváltási attitűdöt feltételez, akkor az aktív antifeministáskodás meg..:? mindenki jellemzően csak legyint a feminizmus szó hallatán, de ez ne jelenti azt, h találsz normáls nőt sokat, aki szivesebben élne a feminista anyák:) előtti világban
Szólnál egy-két ilyen családos-gyerekes, a férjét nem utáló feminista ismerősödnek, hogy nézzen be ide? Lehetőleg ne legyenek férfiroppantó fenevadak, szélsőséges radikálfeministák, ha szabad kérni.
Kijelentésem csak a feminizmus ellenszerére vonatkozott. Kialakulását tekintve lehet egyik ok a férfiak általi mellőzöttségből eredő frusztráció, de legalább ilyen gyakori a lilaködös naiv idealizmus is, fanatikus ellenségkép-keresés és/vagy kényszeres világmegváltás is. Annyi mindenesetre biztos, hogy aki normális (értsd: van rendes családja, munkája, hobbija, társasága, egyszóval saját élete) nőt ismerek, azok jellemzően csak legyintenek a feminizmus szó hallatán. De nem ez a lényeg.
Hanem az ellenszer: ha egy nőt megbecsülnek, kényeztetnek, szeretgetnek, kedvére tesznek férfiként és emberként egyaránt - nos, akkor az a nő igencsak jól érzi magát a bőrében, és idővel meggyőződésévé válik, hogy nőnek lenni nagyon jó dolog. És ezért nem fogja elhinni a feministáknak, hogy most ő el van nyomva, meg van alázva szexuálisan meg más effélék.
szerintem a tomee ő 19évesekkel kapcsolatos csetidézetei túlmutatnak ezeken de nagyon offolunk, asszem én kezdtem bocs forintocsak szövegeiből nem derült ki, ő konkrétan hogy viselkedik a férfiakkal, ez csak elmélet -legalábbis amit én olvastam tt.
az általam ismert feministák nagyrésze családos, gyerekes, de legalábbis kapcsolatban él,tehát valahogy megszervezik a gyakorlatban a partnere számára is elfogadhatóan az életet. sőt, szerintem nem lehetséges a feminizmus vívmányainak a minimuma nélküli családi életma már
arra utaltam, hogy ő azt mondja amit tapasztal, hogy hogyan állnak hozzá a nők-az okoktól most tekintsünk el, az egy külön téma- míg forintocska eddig különböző ava, izzadtságszagú tévhit tény kivaonatokkal jött, megspékelve némi idézettel a feministabibliából...saját gondolatot még nem olvastunk-tommetól igen, mégha hülyeség is volt-, persze ez legyalább annyira nem véletlen, mint hogy 24 sör van egy tálcában:)))
Tudom, ezért mondom, hogy ne vedd magadra a feminácikra szabott inget.
Vannak olyanok is, sajnos. Mint többször írtam, elszigetelt szélsőség.
Csak a kontraszt kedvéért nézd meg a (2459)-et, aztán ha még úgy gondolod, lehet nyomulni, hogy a feministák mind femináci baszatlan leszbikus satöbbi lennének. Merthogy szerintem ez hülyeség.
miért? ugyanazt írják, csak tomee stílusa durvább, és konkrétabban fogalmaz....de a mondandó ugyanaz, csak ellentétes oldalról....az egyik azt mondja, hogy a nők 99%-a féreg, és minden rosszról ők tehetnek, a másik a férfiakról állítja ugyanezt.....egyik sem bolondabb a másiknál....én inkább azon csodálkozom, hogy az egyik szerinted idióta a másik meg nem, v. nem annyira....ez valami női szolidaritás?
na, erre pont most válaszoltam....az ugyanaz pepitában....de ők nem ebben a topikban írkálnak.....bár ennél még tomee is következetesebb, mert ő legalább a tapasztalatait írja le, nem ostoba cikkekel jön, ráadásul ő nem egy mozgalmat képvisel, hanem saját magát....
Dióhéjban: alig várjuk itt mi férfiak, akiket érdekel a téma, hogy megjelenjen egy értelmes, normális emberként viselkedni képes feminista nő, akiről a férfiak és a nők is el tudják hinni, hogy tényleg nő, és aki a férfiakat nem globálisan ellenségnek tekinti. De eddig sajnos ilyen nem jött, hát marháskodunk, és aki feltűnően femináci, annak ezt kerek-perec megmondjuk. Akár leszbikus, akár nem, ésatöbbi.
Neked van értelmes, nem idejétmúlt szórólapokból ollózott gondolatod női gondolatod a femoinizmusról? Maga lenne a felüdülés, mert eddig nem jutottunk itt hozzá.
nem erre reagáltam, hanemarra, hogy nem láttál még olyat, h egy férfi kijelentse nők 99%-áról, h szar lények. megjegyzem még eccer, tomee munkássága épp így summázható:)
nem sajna az távol áll tőlem..ha gondolod olvasd végig a hozzászólásaim, semmi olyat nem találsz, amiben a nőket szidom....semmi bajom a nőkkel, nők nélkül nincsenek férfiak sem....baj csak forintocskával van, és mindazokkal akik egyetértenek vele, ők viszont nem igazi nők, hanem, ahogy tanult kollégám megjegyezte: baszatlan picsák...
bocs aszittem egész kolóniákból vonatkoztattok el:) az olyan mísz lehet ha egyetlen nikk mögötti ismeretlen embert jellemez itt így egy csomó kiváló férfiú