Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
nemi alapon evidens módon voltak, vannak, lesznek különböző kötelességek és jogok.. ha nem is a ptk értelmében..
pl kinek a kötelessége két ember gyermekét kihordani és szoptatni? a férfinak?:)
igenis vannak férfi és női munkák, szerepek, van ami valahogy ellátható a másik nem által, de sokminden nem vagy nem rendesen
nemcsak elvégezni kell a nőnek/férfinak ami rá van szabva, de normális esetben még ettől jól éreznie is magát
nem arról beszélek h egy feleség takarítónői ambíciókat dédelgessen az otthonában, hanem h ésszerű munkamegosztás mellett igenis találjon örömet az otthonteremtésben (és porszívózás közben igenis legyen vonzó és kedves , vagy akár szexi)
muhahahahahaaaa.....ezt hányszor hallom, aztán valahogy még sosem láttam, hogy egy nő azt mondja egy bömbölő férfira, hogy húúúú, de férfias....ez ugyanolyan duma, mint a többi, amivel magatokat oltjátok.....
Nem olyan rossz. Csak naiv utópia, és hülyeségeket minek támogassunk?
- Nem végeznek ugyanolyan munkát. Egy férfi alkalmazott 10 évből 10-et dolgozik, egy nő 3-6 évet esetleg eltölt GYES-en, lehet mást betanítani helyette, rohangál a gyerekkel orvoshoz, nem ugyanaz. - Ha ők bántják a férfiakat, az ellen nem küzd senki. A verbális agresszió is agresszió, a hiszti és a házsártoskodás, a folyamatos szekálás is. Hol van ehhez képest pár pofon? - A prostitúció soha nem fog megszűnni. Amíg van kereslet, addig kínálat is mindig lesz, egymásra fognak találni. Legfeljebb nem ellenőrzötten és nem adózottan. Az ugye mindenkinek sokkal jobb lesz. - Környezetvédőből már van elég, pacifistából és más hasonlókból is. - A politika nem igazán nőknek való pálya. Aki annyira akar, az ma is lehet akár miniszterelnök is, de nem tülekednek úgy a politikában. Azt miért nem követelik, hogy az uránbányákban is 53% nő legyen?!? Ja, mert arra alkatuknál fogva nem alkalmasak? Na és a politikára?
Az elvek nagyon szépek, de engem kísértetiesen arra emlékeztetnek, mikor az egyház akarta - persze csak a szeretet nevében - uralma alá hajtani a világot. Ezért aztán nem is azt nézem, mit mondanak magukról, hanem hogy mit csinálnak. Az meg csak pótcselekvés és acsarkodás. Jobb esetben lilaködös ábrándok. Egyik sem túl meggyőző.
A világnak nőkre lenne szüksége és nem feministákra.
de tudtommal mindenben azonos jogokat és kötelességeket is akarnak a férfiakkal, ami nem csak lehetetlen, hanem iszonyúan nőietlen is, ember ellen való vétek
nincs nekünk nőknek miért panaszkodni, megvannak a módszereink h a lábunk előtt heverjenek:) (és ezek számunkra is kellemes módszerek:))))
A feministák Csusztatnak ( bár ez a szó egy baromség ,de totál) nőknem álcázzák magukat ,mert ránézésre annak látszanak ...annak születtek ...közben csak kisstílű pasílelkű arcok...harcolnak mindegy hol és manapság már a miért is kezd tök mindegy lenni...
Szerintem egyszerűen meguntuk. Ez a sorsa minden topiknak, ahol lehetetlen vitázni, nincsenek fanatikusok, és nincs jópofizó. Itt fanatikus van - a topiknyitó, jópofizó is van - a dos, vitázni is próbáltunk néhányan, hoztunk hozzá anyagot - arra viszont a fanatikus nem tud és nem is akar reagálni. Ezért aztán a vitaképes érdeklődő emberek lassan elfogynak, egy idő után a jópofizónak is elege lesz, marad a fanatikus, és a topiknak annyi.
Vagy nem így lesz, nem vagyok én egy Kasszandra :-)))
Itt van. tudni kell hogy ez már régóta nőgyalázó topik,pár nikk miatt akik férfiak. Őket el szoktam néha küldeni a picsába.Téged is el kéne mert ugyanaz a bűnöd, a fafejűséged. Nem véletlen ez a kifejezés:femináci. A nácik is mosták az emberek agyát,a feministák is azt teszik,már akiét lehet,természetesen...
Linkeltem ide be cikkeket,mi volt rá a reakciód? Hallgatás. Persze,szinteden aluli volt,mi? Nem,picinyem. Nem akarsz Te itt beszélgetni,vitázni pedig végképp nem.
Kioktatni,azt igen. Azt szeretnél,de csak szeretnél.
Hát,azt már észrevettem hogy nagyon ragaszkodsz a...mihez is? Az elveidhez? Rendben. Szeretnéd ha érdemi vita folyna itt a feminizmusról? Az is rendben. Egy bökkenő azért volna...Te magad.
Ezennel mindenféle vitára alkalmatlannak nyilvánítalak. Amint látod,a többiek már rég meghozták ezt a döntést:-P