Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
asszem be is fejezem itt áldásos tevékenységem, úgysem lehet egyről a kettőre jutni, amíg a feminikék csak hajtogatják a magukét reménytelen értelmesen szót váltani bár bennetek, némely fiúkban egészen normális és jószándékú valakiket ismertem meg
ez így is lesz...ilyen elveket az tud elfogadni, aki gyenge, és nem tudja beismerni a hibáit, inkább másokra hárítja.....ugyanaz mint a náci fajelmélet: ott minden rosszért a zsidók voltak a felelősek, a feministáknál minden rosszért a férfiak....ezért is áll meg a femináci kifejezés....
háááát...... olvasgatom a topikot, de minek? úgy látom, hogy a pasikban nagyobb a hajlandóság elfogani a nők álláspontját bizonyos kérdésekben, mint fordítva:(
így soha nem junek semmire azok a feministák, akik csak másban (elsősorban a férfiakban) keresik a hibát saját sorsukért, anélkül, hogy a követelőzésen kívül is tennének valamit
namost ugye az udvarlásból normális esetben nem két hét múlva lesz esküvő, hanem némi együttélés után....ugyebár lakva ismerkszik meg az ember.....szal bővel van ideje a lyányzónak kiismernie ( ha úgy jön hozzám, hogy nem ismer meg, akkor megintcsak hülye, és ez nem nemfüggő)....szal a lényeg, hogy véleményem szerint ez a család kontra karrier duma mindössze felelősséghárítás.....
A férfiak inkább a húsokhoz értenek jobban , nem sajnálják a fűszereket , és kedvvel csinálják , de ez inkább egy-egy alkalomra igaz , tejbegrízt , és ehhez hasonló könnnyű dolgokat a nők jobban főznek , a feministák daccból maguknak sem főznek .
na, valamiben végre legalább részben egyetértünk..ez így van......viszont nem tehetjük felelőssé a másikat, hogy nem olyan, mint amilyennek mi akarjuk....ha én meghülyülök, és elveszek egy olyan nőt aki nem akar semmilyen házimunkát végezni, akkor később semmi jogom őt hibáztatni, hiszen én voltam az, aki választott.....elvehettem volna olyat is, aki megfelel az én ideálomnak.....ez pedig pont egyolyan dolog, ami viszonylag hamar kiderül.....a probláma ott gyökerezik, hogy mikor a nők bevállalják ezt, akkor azt hiszik, hogy tudják csinálni, egész addig, amíg jön egy lehetőség, és akkor mindjárt mást akarnak....arról nem a férfinem tehet, ha valaki nem ismeri önmagát....
A férfiak egy része jól tud főzni pörköltet , de a többi házmunkához nem igazán értenek , nincs hozzá érzékük , eröltetni lehet , 100-ból egy tortát is tud sütni , ezek a tények , ha a saját munkáját csinálhatja látástól-vakulásig , akkor is jobban érzi magát , minha otthon főzőcskézik .
dehogy.....ha nem lett volna világos, TI nem a nőket képviselitek, ugye itt a topikban is megtagadnak titeket....ti a FEMINISTÁKAT képviselitek, ami ugye bármi fájó is, nem a világ 52%-a....ez a szösszenet neked, meg forintocskának szól, meg azoknak, akik hozzátok hasonlóan gyűlölködő, bűnbakkereső lúzerek........
muhahahahaaaa..ismét egy pont ahol a felelősség áthárítása folyik.....mint azt mondtam, elvileg felnőtt nők vagytok, képesek vagytok dönteni, és párt választani....ha egy úgymond felvilágosult okos feminista (hahaha) nő feleségül megy egy olyan fickóhoz, aki szarik rá, és vele végezteti a házimunka 100%-át, akkor ki is a hülye? kéynszerítette valaki, hogy pont hozzá menjen? miért nem választott az elveinek megfelelő partnert......ha választott akkor meg ne a felelősséget hárítgassa, mindenki egye meg amit főzött.......
megjegyzem az elnyomás az, ha valamit TILTANAK neked....pl. a négereknél tilos volt bemenni a fehérek kopcsmájába....nemcsak a jóskának, meg tamás bátyának volt tilos, hanem az összesnek, a bőrszínük alapján.....tehát akkor vagytok elnyomva, ha pl . TILOS valamit a nőknek, ami a férfiaknak nem...ilyen pedig nincs...... szal innentől kezdve az egész nem más mint irigykedés, és siránkozás, hogy a másiknak sikerült ami nektek nem...csak elfelejtitek, hogy a lehetőségetek adott volt, ha nem éltetek vele az nem a férfinem kollektív hibája, hanem a ti hülyeségeitek, amivel nem tudtok szembenézni, mivel szánalmasan gyengék vagytok.....